![]() |
Cytat:
Hmm są jeszcze jakieś drużyny chętne? |
Cytat:
|
Drużyn chętnych pare jest ;) Głownie w Polsce bo na nasze warunki to jest naprawde solidny zawodnik. Ma słabsze momenty, ale w ogólnym rozliczeniu naprawde solidny (jak na polską lige) z niego piłkarz.
|
Cytat:
Cytat:
|
Ten temat powinien się nazywać ( przypadki i wpadki transferowe) z pewnością z polityka ma nie wiele wspólnego .
|
a negocjowana jest wogóle nowa umowa z stilicem ??? bo coś ni widu ni słychu chce zbyt duży kontrakt czy co ???
|
Dorzucam od siebie do kontraktu Stilica dwie kozy. Może to go przekona.
|
lepiej kozę i capa będzie można rozmnażać
|
Myślę, że rozmowy trwają, ale ogólnie to ciągną się dość długo, wolę się na nic nie nastawiać w tym temacie... Wszyscy, co się wypowiadają, twierdzą, że są spokojni o kontrakt Stilicia, no ale ileż można negocjować ;)
|
Cytat:
|
ostatnio Stilić nic specjalnego sam nie pokazywał. jakby miał przejść do Wawy za Radovicia to myślę że Legła się osłabi.
|
Cytat:
http://youtu.be/7jG1NOg18To?t=2m26s |
Naprawdę myślicie że L go weźmie https://www.youtube.com/watch?v=ihlav5T-pZ8
|
Jović w Wiśle od wiosny :)
|
A masz info o napastniku, który rzekomo ma do Nas trafić?
|
Cytat:
|
|
Jak udało się nam ustalić Boban Jović jeszcze wiosną założy koszulkę Wisły Kraków. Słoweniec w przyszłym tygodniu spodziewany jest w Krakowie, więc wychodzi na to, że oba kluby porozumiały się w kwestii wysokości wysokości kwoty odstępnego.
Wisła już na początku stycznia poinformowała, że piłkarz od lata będzie grał w Krakowie. Jednak wciąż nie wiadomo było, co będzie wiosną, bo w swoim obecnym klubie został odstawiony na boczny tor. Nie grał w sparingach, nie poleciał również na zagraniczny obóz przygotowawczy. Teraz trenował będzie już z Wisłą. O Bobanie Joviciu pisaliśmy szczegółowo Tutaj z forum Wisły |
Zajebiście, mielibyśmy dwóch szybkościowców, którzy nie przeszli przygotowań ze Smudą. Jak dla mnie najlepszy papierek lakmusowy tego, jak Wisła jest przygotowana.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z naszych informacji wynika, że prace nad pozyskaniem napastnika są rzeczywiście intensywne. Chodzi o piłkarza, który grał do tej pory w lidze mocniejszej od polskiej. O tym, czy ten zawodnik trafi do Wisły, przekonamy się niebawem. Jeśli jednak tak się stanie, to zapowiedzi prezesa Gaszyńskiego o uzupełnieniu składu na rundę wiosenną zostaną zrealizowane.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...atow,id,t.html |
Cytat:
|
a może te "wieści" są po to, żeby Brożek zaczął mocniej pracować?
|
Cytat:
Cytat:
Co prawda nie uważam, żeby gość mógł się sprawdzić jako napastnik, ale to już inna bajka. Na tej pozycji nie ma biedy. Trzeba się modlić, żeby Jović sprawdził się na skrzydle. |
Info z dziennika polskiego vs info z Wislaportal :lol:
Polskie dziennikarstwo jak zwykle na poziomie |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...al_do_krakowa/
Moustapha Bangura w Krakowie, a myślałem że z niego rezygnujemy. Chociaż pewnie i tak nic nie będzie z tej rehabilitacji, a my tylko stracimy pieniądze. |
@up A to spoko, że już wszystko wiadomo. Daj znać ludziom w klubie jak najszybciej.
|
Dajemy Bangurze szansę na powrót z zaświatów. Ryzykujemy stratę pieniędzy ale możemy zyskać bardzo utalentowanego i wdzięcznego klubowi zawodnika. Myślę, że warto zaryzykować.
|
Widocznie u tego Bangury faktycznie widać gołym okiem papiery na granie, jeżeli chcemy w gościa zainwestować i przywrócić do pełnej sprawności.
Gdyby wyglądał jak jeden z wielu albo naszych obecnych piłkarzy to pewnie nie zaprzątalibyśmy sobie nim głowy. Ciekawe co z tego wyjdzie. |
Bardzo ciekawy ruch, ale lepiej skrytykować od razu.
|
Cytat:
|
Czy gdzieś podano ile ma trwać ta rehabilitacja?
|
Zapewne nikt tego nie wie. Wszystko zależy od tego jak ta rehabilitacja będzie przebiegać i czy po określonym czasie (np. dwóch tygodniach) będzie jakaś poprawa. Przecież klub sobie nie pozwoli na to, żeby utrzymywać zawodnika jeżeli nie będzie rokowań, że wróci on do pełnej sprawności. Przynajmniej ja tak to odbieram.
|
Jeden sie leczył i juz go nie ma a teraz bedzie kolejny i to nie wiadomo czy dostanie kontrakt
|
Facet wyglądał na prawdę ciekawie, weźcie pod uwagę to , że jak klub wyciąga mu ręke to w przyszłości będzie mu bardzo wdzięczny i zostawi serce na boisku :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli co, znowu zaczyna się ściąganie zagranicznego szrotu? Oby tak dalej, daleko zajedziemy...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl