![]() |
Cytat:
|
Hahahahaha :D
WISLAZWE - rozumiem, że to jakieś nieoficjalne info? |
Info od Tomasza Ćwiąkały.
|
Cytat:
|
Oficjalna w sprawie Barrientosa
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...uz_w_krakowie/ Jak na nasze możliwości to szykuje się ciekawe wzmocnienie. |
|
Specjalista od przejęć + bardzo ładnie może Brożka obsłużyć...
|
Cytat:
|
Moze jeden sie sprawdzi i podpisza z nim kontrakt bo ilez mozna testowac tych pilkarzy bez zakontraktowania przynajmniej jednego
|
Raczej podpiszą, bo nie przyjechał do Krakowa na dwa dni :)
Więc dla mnie sprawa jest jasna, testy medyczne i witamy w klubie. Oczywiście, jeżeli je przejdzie ;) |
Ten napstnik by sie przydal jeszcze.
|
Fajnie jakby jeszcze tego Jovicia puscili do nas w tym okienku. No ale przy naszej sytuacji to dobre i ten jeden Barrientos.
|
Tak sobie myślę, może i dobrze że nowi zawodnicy przyjdą teraz.........ominą ich zimowe przygotowania u Smudy :D
|
Cytat:
|
Patrząc po tych dwóch filmikach to ten Barrientos wcale nie jest jakiś super ofensywny, bardziej chyba taki łącznik między Urygą a Stiliciem.
Ktoś wie czy to ma być ostatni transfer czy możemy spodziewać sie jeszcze napastnika? |
Mnie bardziej interesuje, czy on może grać jako skrzydłowy? Bo kogoś z dryblingiem na tę pozycję (a nawet "te pozycje") potrzebujemy jak tlenu.
|
Om chyba głównie jest skrzydłowym.
|
w fifie wygląda przyzwoicie.
http://www.futhead.com/15/players/25...an-barrientos/ |
Ciekawe kiedy podpisze kontrakt? może udało by się zgłosić go do rozgrywek i w piątek na pogoń :D
|
Cytat:
PS. :D |
To jest wyjątkowo dobry koncept, by zawodników dostarczyć do zespołu już po zimowo-smudowym okresie przygotowawczym. Byle tylko Franio nie dostal tych "zabawek" do ręki. Donald przyszedł surowy i brykał jak sarenka, do czasu jak nasz trener nie wyrzeźbił go po swojemu. Jeszcze Jovicia dawać, ktorego specjalnie Gaszyński potrzymał parę tygodni w domu i jakiegoś zamelinowanego przed Smudą napastnika i będzie dobrze.
:-p |
Cytat:
|
Cytat:
Szkoda, że nie widziałeś (chyba) jak inny twardziel Kazek Węgrzyn ledwo powłóczył nogami we wrześniu 1999r., Wraz z nim cała drużyna. Tym razem Franciszek zbyt gorliwie przyłożył akurat nie w zimie. |
Z mojej pobieżnej oceny wygląda na takie połączenie Cantoro z Nunezem (ktoś go jeszcze pamięta?). Oczywiście nie można się napalać, bo nie wiadomo czy się u nas sprawdzi, jaki ma charakter do pracy, w jakiej jest formie, choć osobiście sądzę, że wypali. Choćby z tego powodu że konkurencję ma u nas żadną. Słabszy od Garguły, Jankowskiego, Boguskiego, Urygi, Dudki czy Sarkiego nie będzie.
|
Bo Głowa już z niejednego pieca chleb jadł. A tak serio to Pan Głowacki to pełną gębą profesjonalista. I "Smudowe" przygotowania wciąga nosem.
|
Cytat:
|
Ale, Panowie, czego chcecie dowieść? Że każdy poza Głową i może jeszcze jednym bądź dwoma zawodnikami, to leń? Przecież każdy wie, że tak jest i taka po części jest specyfika polskiego piłkarza, który myśli, że jak strzeli gola w eklasie, to jest królem piłki nożnej i już osiągnął wszystko. W każdym razie, zadaniem trenera w takich przypadkach jest albo zmotywować gości do większego wysiłku i podnieść ich jakość jako piłkarzy (lepsza kondycja), albo korzystając z przyrządów, do których ma dostęp, tak dobierać im obciążenia, żeby ich leniwe dupska nie snuły się zmęczone po boisku na pierwszym meczu. A Frankowi, jak widać kolejny raz nie wychodzi ani jedno ani drugie.
Dlatego jak słusznie zauważył ktoś wyżej - trzeba sprowadzać Frankowi piłkarzy po okresie przygotowań, żeby nie zdążył ich zajechać. :lol: |
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć czy Jović przeszedł okres przygotowawczy? To znaczy czy trenował normalnie z drużyną? Bo w meczach wiem, że nie grał.
|
Trenował w ichniejszym klubie kokosa, nie wyjechał z pierwszą drużyną na przygotowania.
|
Cytat:
|
To pokazuje jak sytuacja w pilce jest chora. Klub z problemami finansowymi woli placic gosciowi kontrakt przez pol roku, nie zarobic na jego odejsciu nawet 1E niz sprzedac go za 50 tys. E...
|
Ważne, że fizyczne przygotowania ma za sobą. Turcja to już taktyka, u nas inna ;) Oby przyszedł!
|
przez takie zagrywki kolejny piłkarz zostanie zepsuty w tym przypadku jović. Wisła niechce ani grosza za niego dać Olimpia nie będzie go wystawiać do składu i szkolić już. Więc ma pół roku w plecy. Tak jak coraz częsciej robione... gnojostwo klubów OBU!
|
Cytat:
Dziwny argument, albo podchodzimy do obowiązków profesjonalnie na zasadach albo nie Ja w piątek nie widziałem zajechania, widziałem brak chęci do gry, bo nikt mi nie powie, że do piłki kilku piłkarzy wyjść nie potrafi i że techniki nie mają. Ja rozumiem, są spóźnieni, za wolni, nie nadążają - wtedy zajechani. A oni nie podnieśli rękawic tylko stali jak te kołki i czekali kiedy Głowa bądź Guźmić rzuci coś za obronę. Potrzeba piłkarzy i to dobrych Cytat:
|
Dzisiaj na zagranicznych stronach piszą o Torric'iu Jebrin może tez będzie jeszcze testowany...
|
Cytat:
Równie dobrze "Goal Ghana" mogło powalić testy w Turcji z testami w Polsce. |
Jovanović - sąd. Jovanić - sąd. Ja bym już kolejnego Jov...icia nie ściągał...
|
Cytat:
Ze Stilicem jest problema, ale Brożka można było zastępować np. Stępińskim czy Zającem. Bo czemu nie? Skoro nie oddaje w meczu strzału na bramkę i jest bezużyteczny, to może być tylko lepiej... Z tym, że jednego z nich już nie ma i płynnie przechodzimy do kolejnej kwestii. Cytat:
Cytat:
Acz zgadzam się, że im lepszych piłkarzy będziemy mieć, tym lepiej. Z tym ciężko dyskutować.:-D |
Co do Probierza, ma jeszcze jedną cechę, która robi z niego dobrego trenera. Nie boi się odsunąć od składu najlepszego strzelca zespołu widząc co robi na treningach i w jakiej jest formie. Na jego miejsce wchodzi nowy. U nas? Brożek, Brożek, Brożek
|
Niektorzy chyba zapomnieli jaki sklad mial Probierz w Wisle... mial pilkarzy, ktorzy zdobyli mistrzostwo, jebali wszystkich w lidze, a po przygotowaniach Probierza wygladali jak jakis Gornik Leczna...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl