![]() |
Bardzo prosze o nie cytowanie tego napalenca Tomka bo opcja IGNORUJ traci sens... Pozdrawiam
|
KOALIK Tobie albo za to płacą albo nic z tego co dzieje się w klubie nie rozumiesz JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI O PIENIĄDZE .swego czasu kolega opowiadał mi jak w WISLE miał pojawic sie sponsor rozmowy byly bardzo awansowane chodziło o miliony euro ,na spotkaniu przedstawiciele sponsora zapytali detektora sportowego o perspektywy sportowe wzmocnienia ,ukierunkowanie pieniędzy .Dyrektor sp rozbrajająco odpowiedzią MUSIMY SPŁACIĆ WŁAŚCICIELA BO TO NASZ NISZCZY ,nie napisze co było dalej .Jak mozna pisac ze to tez przez mode na Legie .WSZYSTKIEMU WINY WLASCICIEL LEGII ZE UMOZYL JEJ DLUG.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cupiała za morde chwyciły banki i o kasy na Wisłe nic z TF nie da , bo mu banki zakazały a w zarzadzie zasiada komisarz z banku który oglada kazda zł wydawana w TF , dlatego rozwiazaniem jest pozyskanie sponsora lub odsprzedanie akcji najlepiej całych ale Tf musiała by sie zrzec długu , a to narazie nie mozliwe bo banki nie pozwola i koło sie zamyka . Jestesmy w czarnej i to na długo .
|
czyli w sumie nihil novi.
No cóż, przynajmniej będa emocje |
Cytat:
|
Cytat:
|
a ten że informator nie wspomniał że część kredytów zostało spłacone z końcem roku
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja jestem dziwnie spokojna. A przynajmniej nie wieszam psów na prezesie po miesiącu pracy. Fakt, że inaczej to sobie wyobrażałam, ale jednak jest to za krótki okres, by kogokolwiek wywalać z klubu. Prezes musi mieć jakąś wizję i z niej go będziemy rozliczać najwcześniej za pół roku.
|
Według mnie SKWK jakoś się z Gaszyńskim dogaduje, mimo braku oficjalnych komunikatów.
Krótki przykład - na skwk.pl zapraszaja do kupna karnetów, a na wisla.krakow.pl zapraszaja na zapisy do Gdańska organizowane przez SKWK. Nie piszmy tu na forum jakichś pierdół nieaktualnych i populistycznych sprzed miesiąca. |
Wczoraj w samolocie z Wawy do Krakowa leciał prezesik klubu z łazienkowskiej, ciekawe czy nie wpadł pogadać z Semirem ...
|
Nie wiem dlaczego Semir miałby u nas zostać. Jedyne co go trzyma to Smuda. Wcale nie zdziwiłbym się jeśli poszedłby do Legii.
Popatrzmy realnie - Semir będzie się kierował kasą, no bo czym innym? ;) |
|
Leśny mówił chyba kiedyś, że nie chce Semira między innymi z powodu jego niegdysiejszej kariery muzycznej.
|
Cytat:
|
Semirek najpierw kochal Amike i je..al Wisle, potem 7egie , teraz kocha Wisle , a jutro moze kochac 7egie i jeb..c Wisle i Amike- i tak w kolko ....ludzie , to tylko najemnik traktujacy nasz kraj tak jak My traktujemy miejsca pracy, do Wisly przyszedl tylko dlatego ze mial brak konkurencji i trenera ktory na niego stawial , osobiscie nie wierze w chlopa ktory blyszczal w Polsce- potem byl popierdulka na Ukrainie i slabej dryznie Turcji - i po powrocie do Polski znow jest bozyszczem tlumow .... wroci do Amiki albo da sie omamic kasa Lechii albo tych dwoch podstawionych Kulczykowych pedziow i tyle w temacie ....sory za jezyk , ale do niektorych chyba to niedociera ,,kasa misiu kasa- dla Jugola ( ja ich tak do wspolnego wora ogolnie wrzucam tak samo jak ruskich) to jeden h..j grac w Wawie- Krakowie - Poznaniu czy gdziekolwiek ...oprzytomnijcie ...jakby Mu Fiklipiak sypnal z 1 mln euro rocznie to by na lokciach skreslil gwiazdy , bo On ( oni) maja to w hu..u , dla nich to zawod i kasa ...dzis kochaja Nas... za pol roku Naszych wrogow ...
|
To żeś odkrył Amerykę, fajnie szprotson kiedyś napisał:
Cytat:
|
Jean Barrientos
|
Jeśli Stilić chce tyle ile chce za nowy kontrakt, to w żadnym wypadku nic z nim nie podpisywać... stojkovice zarabiają pensje juniorskie
Ja łamię bojkot wislaportal i ide kupić karnet |
Stilic Stilicem a tradycyjna smudowo-wiosenna bucówa się znowu zaczyna. Stary dziad niczego się już nie nauczy.
|
Gargułe i Boguskiego już wiele nie nauczysz..Jankowski na nieswojej pozycji, Uryga i Dudka dobrym rozegraniem zbytnio nie grzeszą.. brak skrzydeł.Z pustego to i Salomon nie naleje.
|
Może trochę na to za wcześnie (bo wrażenia po meczu jeszcze zostały), ale oglądałem dziś Zawiszę i chętnie po sezonie zobaczyłbym u nas kogoś z pary Wojcicki i Drygas. Zawisza spada, więc do wyjęcia za niewielkie pieniądze, a to na prawdę solidni gracze. Po prostu oglądając dziś mecz widziałem graczy, których nam brakuje - niezłych w odbiorze, ale umiejących pograć cokolwiek do przodu. Przetrzeźwieję, ochłonę po meczu i pewnie usunę/edytuję ten post, ale chciałbym wiedzieć, czy ktokolwiek się ze mną zgadza.
|
Cytat:
jak po za Brożkiem Dudkiem Sadlokiem Stiliciem i gargułem który sprzedawał mecze są sami ludzie bez nazwisk. Jeszcze młody Jankowski i wieczna nadzieja"Boguś" Reszta to zawodnicy nie wiadomo z kąd np Sarki a wiązano z nim nadzieje. |
Pora na kolejne zestawienie najciekawszych zagrań zawodnika łączonego z Wisłą. Panie i Panowie, oto Jean Pierre Barrientos.
http://www.dailymotion.com/video/xyp...rrientos_sport |
Kontrakty koncza sie m.in Stiliciowi, Gargule i Boguskiemu - jak nie podpisza a zgadzaja sie na płatnosci w pozniejszym terminie to ciezko bedzie znalezc kogos na ich miejsce. Juz teraz sa problemy, coraz wiecej pilkarzy na testy przyjezdza i kazdy jest odprawiany z kwitkiem. Teraz został tylko ghanijczyk ale pewnie tez zostanie odrzucony. To duzy problem bo kasy na transfery nie mamy a Cupiał raczej nie dołozy i rodzi sie duzy problem. Jak uzyskamy licencje na przyszły sezon to bedzie ciezej niz teraz czy rok temu gdzie problemy były najwieksze
|
Jean Barrientos oraz możliwe, że Hugo Sousa.
|
Sousa to obrońca. Barrientos pomocnik a miał przyjść jeszcze napastnik więc chyba ktoś jeszcze dojdzie.
|
Kolego a ten Sousa to obrońca z ligi belgijskiej? Czy napastnik? Gdzieś czytałem, że jest ich dwóch:D
|
Czas pokaże :-)
|
Chyba chodzi o stopera Beveren :D Czekamy, czekamy...
|
Quintana jest bez klubu... ale by klepy odwalali z Pawłem i Semirem :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl