![]() |
Jeżeli by tyle kosztować wystarczy strzelić 4 bramki, szybko biegać i być murzynem to ja dziękuję. Postoję.
|
To proste, My potrzebujemy lewego obrońcy (zamiast Paljicia) i skrzydłowego co wesprze Iliewa i Meliksona w linii pomocy (zamiast Kirma), czyli minimum 2 piłkarzy.
Inne newralgiczne pozycje to środkowy obrońca i defensywny pomocnik z inklinacją do kreowania gry (minimum to dobre prostopadłe podanie), czyli kolejne 2 pozycje. Rozważania na temat "melodii przyszłości", czy jakiś nowy bramkarz, lub jakiś nowy napastnik to tematy na dziś drugorzędne. Jak nie usłyszę o lewym obrońcy, a i również o kreatywnym skrzydłowym co to strzelić bramkę potrafi i celnie podać to uznam że w sferze transferów niemal nic się nie dzieje. My potrzebujemy piłkarzy lepszych na miejscu Paljicia i Kirma i to jest moim zdaniem temat transferowy, reszta to tematy poboczne. |
Cytat:
Nie mają 200tyś a marzą o 2,5 milionach. Tyle to nawet ich cały klubik z Cieślikiem nie kosztuje. Narazie to makumba jest wart 200tys + 2 koguty ktore ona zjeść. Tym kilofem to żabojady powinni sie w głowe .......nać a pożniej zjeść koguta. |
Plotki glosza ze prezes Gornika nie ma wyobrazni.
Cytat:
|
Rudnevs nawet tych 2,5 mln euro nie jest wart.
|
To, że Górnicy marzą o 2,5 mln euro za Nakoulme świadczy tylko i wyłącznie o mizerii jaką mamy w Ekstraklasie pod względem piłkarskim. Wystarczy, że piłkarz 2 razy kopnie prosto piłkę, zrobi trochę wiatru, pojawi się jakiś artykuł w gazecie... i nagle zawodnik wart jest miliony euro. Śmieszne.
Przecież równie dobrze ten Nakoulma może skończyć jak Dawid Jarka, który też miał w Zabrzu dobrą rundę i już liczono za niego pieniądze, które miałyby wpłynąć z dobrego zagranicznego klubu. Jak to się skończyło? Tak - http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7159 Nie będę zdziwiony jak z Nakoulmą będzie podobnie. |
Piotson
No mysle ze jednak akurat tyle to jest wart. Roznica miedzy nim a Nakoulma jest znaczna. Jeden dwa razy kopnal pilke prosto w polskiej "ekstra"klasie, drugi nie dosc ze tych kopniec ma wiecej, to jeszcze te kopniecia mialy tez miejsce w Europie z niezlymi druzynami. Niezmienia to faktu, ze Rudnevs teraz jest w zalosnej formie, i Lech gra praktycznie bez napastnika :D P.S A jak ma sie sprawa z tym Swierczokiem? Strzela bramki, mlody jest (19 lat?). Moze cos z niego bedzie. Ile Bytom za niego rzada? |
Cytat:
Cieślik to bardziej z Ruchem mi się kojarzy... |
Cytat:
W zachwyt wpadli po tych jego bramkach życia z Juventusem. W lidze niczym się nie wyróżnia, wiadomo wbija bramki i tyle. Nie pamiętam jego goli z dystansu, oprócz tej jednej z Juventusem właśnie. Cena 2 mln euro to idealna za niego. |
Cytat:
|
Nie chodzi mi o to że strzela tylko jak.
Wbija większość goli po błędach obrońców naszej ligi. Za granicą takich prezentów dostawać nie będzie. Pytanie za 100 pkt. Ile bramek zdobył Rudnevs zza 16 m. ? |
Ruud van Nistelrooy strzelił tyle goli z dystansu ile substancji odżywczych jest w zupkach chińskich, co nie przeszkodziło mu zrobić całkiem niezłą karierę.
|
Ruud van Nisterlooy strzelał gole w większych ligach niż nasza i większym drużyną niż Ruch Chorzów.
|
Slyszeliscie juz o tercecie Smuda - Franek - Szymkowiak ?
:lol: |
Szymek żeby zapisywać w kajecie złote myśli Frania Smudy. A Frankowski od czego ?
|
Cytat:
Ktoś powinien powiedziec Panom w studiu, że żarty powinny byc krótkie... :) |
skróćmy do samego - Smuda i już masz krótki żart :D
|
Cytat:
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!! |
Cytat:
Do ataku ! |
Cytat:
|
Zdecydowane nie dla Smudy. Jeśli Cupiał zdecyduje się na Niego, to będzie oznaczało, że klub już go całkowicie nie interesuje.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszyscy widzieli, że drużyna jest w kryzysie, ale że sama gra dobrze rokowała na przyszłość. Kilka pechowych wyników, gorszych niż sama gra, nie może wpływac na decyzje właściciela |
Bracia Makowie mówią, że w kolejnej rundzie zagrają w Ekstraklasie. Nie chcą jednak zdradzić o jaki klub chodzi... :D
http://www.orange.pl/kid,4001624719,...hni,video.html |
A kto doprowadził do tego kryzysu?
Gra dobrze rokowala? Trudno w to uwierzyć. Ty się ciesz że Maaskant nas nie prowadził przeciw Odense. Skończyło by się 1-0, i koszmarnym stylem. |
To Ci, co w klubie Ekwador bawili z butelką wódki ?
I ten ich język: poszłem... |
Stana pare razy przed kamera Canal+ to sie wyrobiom:rotfl:
|
"Dlaczego nie wyszło wam w Wiśle?"
-"Byliśmy bardzo mali, bali się że nie urośniemy" Mam nadzieję, że ludzie kierujący się w szkoleniu młodzieży takimi względami już w tym klubie nie pracują, a jeśli tak - apeluję o sprezentowanie im biletu na Grenlandię. Jak Makowie do nas trafią to bilans będzie druzgocący - przez niekompetencję ludzi pozostających mentalnie w czasach NRD będziemy ładne kilkaset tysięcy złotych do tyłu. |
co za bełkot, niczego nie zrozumiałem z tego wywiadu, bo goście tak napierdzielają bez ładu i składu że szok
|
Cytat:
Ja zrozumiałem wszystko |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl