![]() |
Cytat:
|
Cracovia wygrała bardzo ważny mecz. Ma przed sobą jeszcze mecze aż z trzema drużynami z końca tabeli co przy obecnej czteropunktowej zaliczce powinno dać im utrzymanie. I dobrze, będą mieć porządny stadion i perspektywy na ciekawą drużynę wspieraną finansowo przez Filipiaka. Może nie będzie to drużyna większego formatu (np. na puchary europejskie), ale gry w środku tabeli i corocznych derbów z Wisłą bez problemu można się spodziewać.
Tak, tak - wiem, że zostanę zaraz zwymyślany przez forumowych zapaleńców dostających drgawek na dźwięk nazwy klubu lokalnego rywala. Walcie śmiało :) |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Piszecie koniec ITI, czy ITI spier***. Czy to w ogóle jest realne? |
Cytat:
Jednak jeśli nie sp. to prędzej czy później(byle nie za późno) kibice będą musieli się dogadać z klubem, bo wg. mnie ten karkołomny pomysł iti wypali.Nie w tym roku, nie w przyszłym ale w końcu stadion może się zapełniać towarzystwem znanym z jakiś itiowskich spędów , typu politycy vs dziennikarze , czy tam artyści vs inni artyści i Legia obudzi się totalnie z ręką w nocniku bo jak będzie frekwencja to nikt nawet z nimi słowa nie zamieni. A co do ligi Nasi i Amica doszli do wniosku że liga ma być ciekawsza no i mamy 3 drużyny walczące o mistrza. Na dole grecka tragedia i beje z kałuży są już niestety bliscy utrzymania więc raczej zdobycie w derbach mistrza i jednoczesne spuszczenie ich do 2 ligi nie wchodzi w rachubę. Może to i dobrze bo nasza gra nadal pozostawia tyle do życzenia że może lepiej by przed derbami byli już syci utrzymania i nie szaleli tak jak pół roku temu;) |
do kibiców Legii
co to za anegdoty Edsona o Miklasie :) możecie przytoczyć (dwie, w tym jedna o kubku) |
Chyba chodzi o to:
Cytat:
|
Jak ta reklama ma się w ogóle do piłki nożnej? Czy oni w tym ITI są aż tak durni? Ja muszę chyba przetrzeć oczy.
O Dżizys, tego jest więcej :lol: Cytat:
|
Cytat:
szkoda tylko tych "starych" kibiców, którzy to wyrobili markę Legii na której korzysta teraz iti. |
a Strejlau to czasem nie ma jakiejś posadki w PZPNie?
|
Wisła - Lech 0-0
skrót 1 i 2 poł. w jakości HD Kod:
http://hotfile.com/dl/39745275/1f01a04/SV_2010.04.24_Wisla-Lech_0-0.zip.html |
TEraz analizowałem terminarz i wszyscy mówią że my mamy trudny.
Ale LEch ma chyba dużó trudniejszy niż my Lechia - Jeżeli chce potrafi zagrac bardzo dobrze. Śląsk - Wiadomo bedzie grał u siebie moze urwac punkty. Polonia B. - Gra dużo słabiej niż w tamtej rundzie a na dodatek ebdzie grala na wyjezdzie. Oni są nieobliczalni (wygrana z Legia, przegrana z craxą) Ruch - Gra w miare równo, gra u siebie, dadzą rade Zagłebie - najlepsza drużna w tej rundzie. Chciałbym by po meczu ze sraxą swietowac MP. ;d |
Cytat:
|
Cytat:
Śląsk - chyba najsłabsza ekipa w tej rundzie, obok Piasta Polonia B - mecz z nami czy Cracovia pokazał, że już nie są w takim gazie jak na jesień. Poza tym grają o pietruszkę, po co się wysilać :) Ruch - tu ok, ci mogą walczyć. Jak dla mnie jedyny wymagający rywal Lecha Zagłębie - coś ostatnio potracili parę punktów, bramek nie zdobywają... Może to efekt utraty formy, może odpuścili pewni utrzymania, tego nie wiem... Nasze mecze z Odrą, Piastem, Cracovią, Legią łatwijsze się nie wydają... Cytat:
|
Marko Bajic czerwo w 17 minucie, Dawidowski żółtko za protest i pięknie do tej pory atakująca Lechia będzie miała problem.
Jedno szczęście, że im już wylot nie grozi. Następny mecz osłabiona brakiem tych dwóch zawodników Lechia gra z Lechem w Poznaniu. Nie ma cudów, trzeba z Piastem wygrać. |
ale szczęście Lechii, że wyrównali... Dawidowski na prawdę łapie tam drugą młodość:P
|
ile Dawidowski ma zoltek? Zagra z amica, czy pauza?
|
Cytat:
|
no to atak Lechii na amicę praktycznie nie istnieje. Dawidowski nigdy nie pomogl nam bezposrednio bedac w skladzie, wiec liczylem ze chociaz grajac w Lechii cos pyrom strzeli..
|
Liczmy na Siebie, Lechia gra już tylko dla kibiców. Mają pewne utrzymanie i tak zagraliby w Poznaniu nieco rezerwowym składem. Skupią się pewnie na PP. Nikt nam nie pomoże w zdobyciu MP.
|
No to po tym remisie można już chyba powiedzieć, że Ruch odpadł już z walki o mistrzostwo Polski.
|
Oni nie walczą o mistrzostwo, tylko o trzecie miejsce.
|
Fatalnie. Nie dość że Lechia się wykartkowała, to jeszcze Ruch stracił punkty i bardziej prawdopodobne, że w meczu z Lechem nie będą już mieli o co walczyć. :/
|
Cytat:
|
Szkoda ze Ruch nie wygral ,bo za niedlugo moga odpasc z walki o puchary ,wiec pasowaloby aby mieli motywacje w meczu z Lechem
|
Cytat:
|
Jeśli Ruch nie zagra, można by wyciągnąć Sobiecha z Ruchu, o ile w ogóle mamy zamiar kogoś kupować.
|
Cytat:
ps. brawa dla Lechii Gdańsk za dzisiejszy mecz. |
Pamiętajmy że Ruch ma jeszcze apetyt na puchar polski do którego chyba cały czas jest faworytem.Co by nie mówić ciekawie zapowiada się walka o wicemistrzostwo Polski między Lechem,Ruchem i Legią.
|
Mnie najbardziej fascynuje jak to jest mozliwe, że kopacze Lechii na 5h przed meczem biorą udział w jakimś pikniku na stadionie w Letnicy ?! Niedorzeczna sytuacja jak dla mnie ... :|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niech żyją pikniki! |
http://transfery.info/news-full-11988.html
Pokusilismy sie o taka mala analize z kumplami. Co o tym sądzicie? Ja osobiscie bym wolalbym sytuację gdzie Wisła w ostatnim meczu gra sobie rezerwowymi majac juz zapewniony tytul kolejkę/dwie przed koncem. Bądź co badź w mojej ocenie przytoczona w powyzszym linku sytuacja dalaby smaczek lidze - smaczek taki z jakim mielismy do czynienia w tamtym roku :) |
Watpie by Legia przegrała dwa najbliższe mecze. A Lech nie wygra we Wrocławiu. Zmień w ostatnim akapicie Warszawa na Odra.
|
Takie symulacje są bez sensu. Według niektórych symulacji w sobotę mieliśmy być mistrzem Polski.
|
Cytat:
Walczy o jak najwyzsze miejsce w tabeli.. jak dla mnie jak ktos ma ambicje to wlasnie tak mysli . |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl