![]() |
Czy wiadomość z kroniki z 1 kwietnia o godzinie 21:45, o zabudowie Błoń to prawda czy żart prima aprilisowy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Błonia krakowskie to zabytek :], więc nic im nie grozi , chyba..... :P
|
Czy to prawda że likwidują MORD w Tarnowie?
|
Wczoraj koło 14:30 coś się ładnie fajcyło na Woli Duchackiej. Wie ktoś co ?
|
Cytat:
|
gdzie mogę kupić saletre potasową czy zywkłą?
edit:kiedy będzie parada "równośći" w Krk:) |
Dosc kontrowersyjne pytanie mam :
Czy ktos z Was posiada grafike Matki Boskiej Oswiecimskiej? Chodzi o grafike obozowa lub powojenna z Matka Boska tulaca cialo, w ktorym czaszka zostala przestrzelona z tylu? Moze to kontrowerysjne ale mialem to kilka miesiecy temu i przypadkowo skasowale. Chodzi o wzor na tatuaz. Tym badziej kontrowersyjne. Z gory dziekuje za pomoc. Pytam w wielu miejscach ale cisza. |
działa wam gg? wyświetla mi sie taki komunikat od ponad 30 minut: http://i43.tinypic.com/2s9yq69.jpg
|
Mi też nie działą
|
Cytat:
|
Mi też od 30 minut jakoś nie działa ;/
|
Kupiłem dzis kurtke w Ney Yorkerze ile mam czasu na jej oddanie bo jednak mi sie nie podoba? :P
|
Cytat:
Czas!! Start!! |
do 12 dni (jeżeli towar ma nie zerwane metki itd.)
tak było 2 miesiące temu... chyba nic się nie zmieniło (?) |
Konam ze śmiechu O.o
|
Cytat:
|
A odnosnie jeszcze Bloni krakowskich. Wlasciciele psow czesto tam swoje czworonogi wyprowadzaja, a ze nasza wspaniala milicja nie ma co ciekawego do roboty to takie zabawy czesto sie mandatem koncza. Kolega, zainteresowany tematem, ktorego juz tam pare razy dorwali za puszczanie psa bez smyczy powiedzial mi w ramach ciekawostki, ze istnieje jakis przepis, wywodzacy sie jeszcze ze sredniowiecza, ze na bloniach mozna bezkarnie swoją trzode wypasac. Prawda to ? :D
|
Ano prawda. Ale tylko mieszkańcy Salwatora mogą to robić :-)
|
czy mi się zdawało czy dzisiaj po nowych grzegórzkach latała banda pejsów z kijami?
|
Oglądałem wczoraj film z Brucem Lee "Wielki Szef" i zastanawiam się gdzie takie i podobne ekstra ciuchy można kupić :) ?
|
Jak zmienić sobie na poczcie onetu nazwe nadawcy? Zeby osoba, która odbiera ode mnie wiadomość nie widziała np. ola7@coś tam.pl tylko np. samo Ola7? Mam nadzieje, że rozumie ktoś i wie jak to zmienic :P
|
Mam takie dziwne pytanie. Czy Firma deklaruje się za którymś z krakowskich klubów?
|
Cytat:
|
Znacie może jakąś bibliotekę otwartą w niedziele ?
|
Cytat:
(pińcet znaków) |
Cytat:
|
Witam. Wie ktoś na jakiej częstotliwości jest Canal plus w UPC (Gdańsk)??
|
Ile pieniędzy sobie odłożyć na majowy wyjazd do Gdańska? Tak żeby na 100% na bilet i pociąg starczyło.
|
Cytat:
|
co mam zrobić żeby widzieć zdjęcia na naszej klasie?? nie wiem co jest nie tak z moim kompem... ale poprostu nawet w ostatnio dodanych zdjęciach nie ma nic... tylko imie i nazwisko osoby która to zdjęcie dodała... :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może Ci przeglądarka blokuje pobieranie zdjęć?
|
Poszukuję mikrofonu wraz z glosnikiem. głośnik nieduży. zestaw ma sluzyc tylko do poinformowaniu np., że pizza jest do odbior czy cos takiego. włączany mikrofon na guziczek jak w recepcji :D
i nie musi to być jakiś profesjonalny sprzęt. polecicie cos?? bo sie nie znam |
Cytat:
Dosyć pilne. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl