![]() |
Mam problem ze ściągnięciem MP3 z www.patrz.pl i proszę o pomoc. Czytałęm gdziś że istnieją 2 sbosoby ściągania z tej stronki. Niestety ten przez inną stronę internetową nie ładuje mi pliku, a drugi jest zbyt skomplikowany. Proszę więc kogoś znającego się na tym o to aby ściągnął sobie podany niżej plik i umieścił go na www.wrzuta.pl a ja już sobie porazdę. Z góry dziękuje:!:
O to ten link do mp3: http://patrz.pl/mp3/glinik-gorlice |
Cytat:
Powiedz gdzie bedzie stal wogole tv jak bedzie w jasnym pokoju gdzie duzo slonca jest to plasma moze tam slabo jednak chodzic, plasmy bardziej sa mojim zdaniem przeznoncze na ciemne pokoje, no chyba ze masz taki pokoj inna sprawa. Jednak jak mial bym ci cos doradzic LCD o wiele lepsza sa malo, pradu ciagnie, mozna ogladac nawet spokojnie gdzie duzo slonca pada i jednak duzo trwalsze sa. Jesli wolisz jednak szukac Plasmy to patrz sie na taki sprawy jak dynamic ratio, full hd i video procek. Jesli jednak szukasz LCD to patrz sie na te pare detali, full hd 1080p najlepiej, najwyzszy teraz i to jest standard dla wiekoszsc gier na PS3 lub Xbox360, robia wlasnie w takich detalach, Gears of War 2 itp. Response time czyli szykosc zmiany obrazu liczone w MS jak kolega powyzej napisal, im nizej tym lepiej, i szybkosc odswieznia obrazu czyli najlepiej 120hz jesli chcesz kompa podlaczyc do telewizora, szybciej ci sie obraz zmienia i nie robi smug. |
W okolicach rynku znajdę gdzieś miejsce gdzie mogę kupić jakieś inne szale Wisełki niż w WŚ albo fanatyku ?
|
kupie gdzies Wiślackie kieliszki do wódki ?
|
W M1 Widziałem cały zestaw...
|
Cytat:
|
Ktoś się orientuje jaki bezprzewodowy internet jest najlepszy? Chodzi o neta do laptopa, ale będę z niego korzystał codziennie, tak jakby był to dla mnie internet w stacjonarnym(przeprowadzka do innego miasta). Co polecacie?
|
Cytat:
Selgros ? znajomy ma sklep i czasem nawet w zwykłych supermarketach kupuje. takie promocje się trafią że się opłaca kupić całą palete :) |
Cytat:
|
Cytat:
Najprawdopodobniej masz problem z firmware'm odtwarzacza, po prostu się wykrzaczył i Twój odwarzacz jest już tylko pendrive'm. Rozwiązanie jest takie, że musisz pójść do jakiegoś machera i powiedzieć mu żeby wgrał nowy firmware ewentualnie poryć po różnych forach internetowych i próbować samemu (jak jesteś zielony jeśli chodzi o elektronikę to odradzam) chyba że gadżet jest na gwarancji to odrazu zanieś do serwisu, pewnie dadzą nowy. Cytat:
PS Nie przyniosłem żadnemu z Was dobrych wieści ale lepsza chyba taka odpowiedź niż żadna, jakby któremuś z Was udało się poradzić z problemem w miarę tanio i prosto to dajcie znać (ciekawość zawodowa :D). PS2 @Tom'ash jak będziesz w tej prezentacji miał np. równania matematyczne z edytora w oo to pokaże Ci krzaki, miałem z tego powodu lekki przypał na obronie magisterki to wiem |
Czy jeżeli zrobię prezentacje za pomocą programu Openoffice to da się ją otworzyć w MS Office 2003??
|
Jest może patch do FIFY 09 z polską ligą chodzi mi o ( przyśpiewki, stadiony, i 1 ligę) ??
|
Jakie warunki trzeba spełnic aby otrzymać dotacje z UE na otwarcie działalnosci gospodarczej . I gdzie sie o to starac?
|
Cytat:
|
W okolicach rynku znajdę gdzieś miejsce gdzie mogę kupić jakieś inne szale Wisełki niż w WŚ albo fanatyku ?
podbijam :P |
Gdzie najlepiej i najtaniej można pograć w bilarda?
|
Cytat:
Tu więcej informacji http://www.bilardstudio.pl/index.php?menu=glowna |
Cytat:
edytka z a4: wiem wiem emsi, tylko mi sie pomylily ulice |
Cytat:
|
I sklep baryłeczka również jest na długiej przy kleparzu!!
|
Emsi dzięki wielkie.
|
Ludzie, nie wiecie czy w okolicach rynku albo Kleparza jest jakiś sklep z pamiątkami Wiślackimi ?? Bo nie chce mi sie po M1 jeździć ani do fanatyka :P
|
Cytat:
aaa nie, kiedys widzialem jak babcia w drzwiach kamienicy na florianskiej sprzedawala szaliki pilkarski, w tym byl tez Wisly:lol: |
na zakopiance juz nie ma
|
Potrzeuje drukarke laserową drukującą na czarno bez kolorów, nową firmową do 300 zł i aby używanie drukarki tzw. tusz byl tani, bo z tego co wiem to można wymieniać tuszi nie trzeba kupywać oryginalnego za ponad 100 zł.
|
Poszukuje piosenki w wykonaniu Wojtka Pliwińskiego(video,mp3-linki) 'Gdybym był bogaty". :)
|
Mam problem.
Dostalem od kumpla 4 plyty z gta IV. pliki byly spakowane.Przekopiowalem wszytsko na dysk... wypakowalem i powstaly dwie plyty z 2 plikami iso. Przepuscilem pierwsza plyte przez deamona i zaczelo instalowac... ale potem nastepuje moment ze instalator strzepi sie o druga plyte. otworzylo sie okienko do znalezienia drugiej plyty ale nei widzi tej w formacie ISO. probowalem ta druga przepuscic przez deamona i tez sie strzepi instalatror. ktos wie jak sobie z tym poradzic ? |
Skąd mogę ściągnąć sterowniki audio do MSI AGP 8X?
|
Cytat:
wrzucasz jeden obraz do emulatora jak poprosi o druga plyte to zminimalizuj instalera i nie wychodz z niego ani z emulatora nastepnie wskaz programowi emulujacemu obrazy nastepna plyte o ktora prosi instalator i daj OK. |
Cytat:
a tu link do samych audio: http://drivers.softpedia.com/get/SOU...-00-6230.shtml |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl