Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Stroje meczowe Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3263)

czaro 20.08.2020 17:59

Oni tam chyba nie są przywiązani do barw, herbów, a nawet nazw. Raz Amica, raz Lech, raz to, raz tamto ;)

Jontek 20.08.2020 18:06

jak tak patrzę na te Macrony w klubach ekstraklapy to spodziewam się czegoś w stylu

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1VZN2Q...pg_640x640.jpg
:D :D :D

Arkadiusz.Czerepach 20.08.2020 18:53

o ....a ale kozak :)

ABG Bochnia 20.08.2020 20:12

O macronie decyzja zapadła jakieś pół roku temu. Od tego czasu specjalny zespół projektuje koszulki, ale wszystkie propozycje są odrzucane przez radę nadzorcza. Ot cała historia. Zobaczymy czy efekt będzie warty czekania.

Alonso19 20.08.2020 23:16

No to się wyjaśniło, bo to co pisał serek.c2 to już nie te czasy.
Kapcok7 ,tak już od końcówki zeszłego sezonu ubierają sędziów Uefowych. Dodatkowo oni są tez zaangażowani w projekt UEFA Kit Assistance, dzięki któremu dostają stroje takie mniejsze federacje jak np. San Marino, Luksemburg czy Cypr i trzeba przyznać, że bardzo fajne projekty te reprezentacje dostają w szczególności w porównaniu do adidasa, który był wcześniejszym partnerem projektu i dawał katalogi.

serek.c2 21.08.2020 08:39

Na temat koszulek/kontraktu z Macronem rozmawiałem bezpośrednio z właścicielami klubu, więc dajmy spokój.

_ukoL 21.08.2020 09:16

Hehe ale chyba nie pokolorują Nam gwiazdy w trzecim komplecie? :D

serek.c2 21.08.2020 09:20

Nie ma szans :D

sanderuss 21.08.2020 09:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1555284)
Na temat koszulek/kontraktu z Macronem rozmawiałem bezpośrednio z właścicielami klubu, więc dajmy spokój.

Moze by dali Socios wybrac nowy wzor? Makaron by przedstawil trzy projekty i zrobilo by sie glosowanie?? Przynajmniej mala rekompenstata za ten strzel gola dupa w twarz w Ostrowcu?

serek.c2 21.08.2020 10:15

Już raczej za późno. A tak poza tym - to moja prywatna opinia - jak widzę co czasami wygrywa w ankietach wśród kibiców (nie tylko w kwestiach koszulek), to wolałbym, by wybór strojów był przez władze klubu konsultowany jedynie z kimś, kto ma pojęcie o klubowej historii.

sanderuss 21.08.2020 12:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1555289)
Już raczej za późno. A tak poza tym - to moja prywatna opinia - jak widzę co czasami wygrywa w ankietach wśród kibiców (nie tylko w kwestiach koszulek), to wolałbym, by wybór strojów był przez władze klubu konsultowany jedynie z kimś, kto ma pojęcie o klubowej historii.

Sugerujesz ze Socios sie nie znaja ???? A moze wlasnie potrzeba kogos nowego ze swiezym okiem zeby ten marazm koszulkowy przelamac??

serek.c2 21.08.2020 15:29

Nie, chciałem napisać że duża część kibiców nie zwraca uwagi na tradycje, a mi to osobiście nie pasuje i bałbym się, że wygra jakiś kosmiczny projekt z przykładowymi smokami. Chyba mam prawo do takiej opinii?

A jak klub dopuści możliwość udziału kibiców czy samych Socios w takim głosowaniu, lub Sociosi w przyszłości będą chcieli wybierać i zgłoszą taki wniosek, to moja opinia nie ma przecież nic do rzeczy.

tranceaddict 25.10.2020 16:05

Czy koszulki Macrona lub Adidasa różnią się bardzo rozmiarowo czy nie bardzo. Pisałem do sklepu ciężko im odpisać jak widać.

Adenalix 25.10.2020 16:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tranceaddict (Post 1557969)
Czy koszulki Macrona lub Adidasa różnią się bardzo rozmiarowo czy nie bardzo. Pisałem do sklepu ciężko im odpisać jak widać.

Na mnie jest jeden rozmiar różnicy. W adidasie mam XL, a tu musiałem wziąć największą w sklepie (2XL) i jest ok., Ale wyrocznią nie jestem, tylko dużym kibicem. Może ktoś z inną sylwetką ma inaczej...

Cycu 27.01.2021 19:45

Jak oceniacie nasz nowy, dedykowany strój?

Więcej informacji jak powstawał projekt i koszulka:
https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/...zaprezentowane

https://wisla.krakow.pl/uploads/news/60117d9d9f775.png

Kac 27.01.2021 20:04

liczylem na cos wiecej i jak dla mnie szalu nie robia, Macron sie raczej nie postaral za specjalnie...

nie podoba mi sie za to pomysl powrotu do herbu zamiast Bialej Gwiazdy

LucjuszWielki 27.01.2021 20:13

Koszulki spoko, dupy nie urywaja ale fajne. Filmik reklamowy super.

Cycu 27.01.2021 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kac (Post 1560712)
nie podoba mi sie za to pomysl powrotu do herbu zamiast Bialej Gwiazdy

A mi się podoba, przypomina największe sukcesy jakie osiągaliśmy w czasach Cupiała właśnie z tym herbem na piersi.

Wizualnie biała najładniejsza i na wiosnę kupuję spersonalizowaną. Niebieska na drugim miejscu (fajny pomysł z gwiazdą), a na końcu czerwona (bardziej podoba mi starszy model). Mam nadzieję, że na żywo będą się prezentować lepiej niż na zdjęciach. Szczególnie chciałbym się mylić w ocenie czerwonej, zobaczymy.

Szelu_BRW 27.01.2021 20:26

Jak dla mnie mierny +.

Czerwona - Wieje kiczem, zbyt jaskrawa. + za karczek [edit: Drugi plus za pozostawienie białych spodenek.]
Niebieska - j.w.
Biała byłaby najlepsza, gdyby była Biała Gwiazda w Czerwonym kółku.

bridgeburner 27.01.2021 21:11

Podoba mi się, ok są bezpieczne, zapewne bez efektu wow ale jestem zadowolony wolny, niebieska już zamówiona

Kac 27.01.2021 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cycu (Post 1560714)
A mi się podoba, przypomina największe sukcesy jakie osiągaliśmy w czasach Cupiała właśnie z tym herbem na piersi.

jakby dali prawdziwy herb TS ze zlota gwiazda za mistrzostwa to bym bral, ale herb Cupiala mi nie siada i nigdy nie siadal

Levis88 27.01.2021 22:00

Strasznie kiczem zalatują te stroje. Zamiast zrobić proste sportowe stroje to wymyślają jakieś tekstury z gwiazdkami....

czaro 27.01.2021 22:33

Czerwony jakiś dziwny i nie rozumiem decyzji o dwóch różnych herbach. Tekstura jeszcze ok, ale ten kontur fragmentu gwiazdy na niebieskiej niepotrzebny. Im prościej tym, lepiej, mi się podobały koszulki adidasa z okresu powrotu Brożka i Głowackiego.

Cycu 27.01.2021 22:37

W innym świetle: https://wisla.krakow.pl/uploads/gall...2/CI3I4151.jpg

R33 28.01.2021 01:46

Dla mnie najlepsze stroje to sezon 05/06.

Co do tych to dziwne strasznie, że na wyjazdowych dali logo spółki, zwłaszcza, że Tomasz Jażdżyński i Jarosław Królewski byli przed przejęciem kibicami Wisły, to pewnie wiedzą, że zawsze nam zależało żeby to gwiazda była na koszulkach. Też uważam, że są przekombinowane, wcześniejszy komplet Macrona mi się bardziej podobał.

Arkadiusz.Czerepach 28.01.2021 07:35

ceikawym zabiegiem i chyba novum jest to że każdy rodzaj jest widze od całkiem innego kompletu , łącznie z krojem (czerwony obcisły , krótki rękawek, pozostałe lużne,

to może taka próba pogodzenia wody z ogniem ?

"sieroty po cupiale" kupią białą
"najwierniejsi" czerwoną

amatorzy niebieskich też sie pewnie znajdą

felipe 28.01.2021 09:04

Mnie by się bardziej podobały bez loga Socios ;) No nie pasuje mi na koszulkach piłkarskich logo na pępku.

Ale ogólnie mocne 4/6.

wiesniak842 28.01.2021 09:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1560729)
ceikawym zabiegiem i chyba novum jest to że każdy rodzaj jest widze od całkiem innego kompletu , łącznie z krojem (czerwony obcisły , krótki rękawek, pozostałe lużne,

to może taka próba pogodzenia wody z ogniem ?

"sieroty po cupiale" kupią białą
"najwierniejsi" czerwoną

amatorzy niebieskich też sie pewnie znajdą

Jebła chyba ma na sobie mniejszy rozmiar i do tego podwiniete rekawki:D

Patryko 28.01.2021 09:38

Koszulki z cyklu "zawsze mogło być gorzej". Daje 5-6 na 10.

pawlozm 28.01.2021 10:56

Dla mnie są świetne.
Czerwona - z jednej strony zachowuje prostotę, smukłość, z drugiej te białe mocne kołnierze V fajnie grają z Gwiazdą, do tego tłoczone gwiazdy na połowie frontu robią ekstra robotę.
Biała - super akcent niebiesko-biało-czerwony na rękawkach i kołnierzyku, do tego fajnie dobrany kolor loga sponsorów - ciemny czerwony. Wg mnie fajny powrót do herbu piłkarskiej spółki, wspomnienie złotej ery, mistrzowskich sezonów, do tego jest to cały czas obowiązujący herb więc czemu by go nie dać na jednym komplecie, na którym zawsze był problem jak wyeksponować Białą Gwiazdę
Niebieska - Tłoczony wzór Gwiazdy z lewej strony frontu świetna sprawa, na tym zdjęciu wyżej nie widać tak fajnie jak na innych wrzuconych na stronie klubu w galerii, myślę, żę na żywo jeszcze lepiej to wygląda.
Do tego fajnie na każdej wytłoczony herb TS plus napis Białą Gwiazda.
Dla mnie wszystkie 3 na duży plus

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:55.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl