![]() |
Smuda dalej opowiada glupoty("Mamy grac ladnie dla oka")...a w kolejnym zdaniu mowi, ze nie ma z kogo wybierac. Ten czlowiek tylko sie osmiesza. Juz nie mowie o tym, ze "chyba" od pieknej gry wazniejszy jest wynik :D? Dalbym sporo, zeby nasza kadra grala, jak Grecja w 2004r. i osiagnela taki sukces...
|
przygotowani na 200% :)
http://img843.imageshack.us/img843/4708/pa090008.jpg |
O ktorej ten mecz Orzelkow?
Bardzi bym potrzebowal link do transmisji tekstowej prosze Czyli z Wislakow zagra Kuba. a z bylych Wtorek i Dudka ... |
mecz o 2 relacja na onecie
|
To słaba jakość obrazu czy rzeczywiście ta murawa jest tak tragiczna? murawa w Poznaniu to cud miód i orzeszki w porównaniu z nią, wygląda jak wycinka kosami na jakiejś łące
|
Amerykanie nam bramę strzelili, w 13 minucie..
Oczywiście obrona się popisała ;) |
co ten Lewandowski robi? może to Mariusz jest.
|
Wiadomo bylo, ze bedzie porazka, bo kadra pod przewodnictwem Smudy nic nie gra. Pytanie tylko w jakich rozmiarach...ja cos czuje, ze bedzie ostre strzelanie ;).
|
Zastanawiam sie czy pozycja Smudy jest wogole zagrozona? Moze warto zeby wygralo USA. Wtedy cos sie moze zmieni i genialnego Franka zastapi koles co sie zna na robocie.
P.S To co teraz zrobil (17 min.) nasz pilkarz powinno go dozywotnio dyskwalifikowac z reprezentacyjnego poziomu. Lewandowski :D 4.5 miliona a wali na sile..... I pomyslec ze Frankowski takie akcje konczyl podcinka nad wychodzacym bramkarzem..... |
Nowak mówi bardzo trafne komentarze odnośnie gry naszej kadry. Aż miło się słucha.
Szybkie tempo, lewandinho cipka. wydaje mi się, czy Orły grają w trójkątach?? |
całkiem fajny mecz jest, gdyby jeszcze bardziej dokładne były podania i strzały to już całkiem.
gool. ten to ma nogę ułożoną;) ale co za idioci odpowiadają za kamery to ja nie wiem, jakość do dupy, powtórki jakieś przyśpieszone, kamera na wysokości jak graliśmy na Litwie z Szawle. |
Matuszczyk... tego nam brakowało. Lewandowski, stoperzy i prawy obrońca do kosza! :]
|
bardzo dobry szybki mecz. pomału zaczynam się przekonywać do Smudy, widać, że ta drużyna ma jakiś pomysł! jedynie obrona słabiutka, ale poza tym mamy naprawdę wartościową drużynę.
Lewandowski powinien buty nosić Frankowskiemu! Wygramy, mówię Wam! :) |
faktycznie, jestem zaskoczony poziomem meczu. Obrona jest okropna, ale mam nadzieję że jak dojdą Boenisch, Głowacki i Perquis to będzie to o niebo lepiej wyglądało :)
|
Wygrać, nie wygramy. Z taką obroną nie ma na to szans. Chyba że mamy na ławie jakiegoś napastnika, który strzela gola co mecz i już grał przy takiej publiczności... ;]
Co do Głowackiego. Ten piłkarz już nie będzie grał w kadrze. Na pewno nie w finałach Euro 2012. |
To Wy w ogóle słyszycie co komentatorzy mówią? Jakość obrazu i dźwięku katastrofalny, nie da się tego oglądać. Jakieś tam skomlenie Szpakowskiego jeszcze usłyszę ale tego drugiego to nie ma mowy, obraz też zostawia wiele do życzenia, mało przyjemnie się to ogląda, wiem że daleko ale jest mnóstwo innych programów nadawanych z USA i obraz wyśmienity, i operatorzy kamer, najebani są czy co? trzepie nią jakby miał dilerkę, a i wyżej mogli ją postawić, powtórki też dobre, mega szybkie przewijanie taśmy, gra nawet dobra, zważając na brak aklimatyzacji, obrona nie ten teges no i oczywiście skuteczność
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zajebiscie Kuba
|
Cytat:
|
Na Kube zawsze mozna liczyc :P Tylko ciekawe co bedzie jak go zabraknie bo 99% groznych akcji idzie przez niego
|
Okazja żeby sie przekonać jak nasza reprezentacja gra bez Kuby już w środe z Ekwadorem :D
|
dwa szybkie zdjecia z trybun gdzie duzo Wislackich barw 90% pikniki cieszy bramka Kuby ktory czesto pozdrawiany przez Wislacki sektor jak i czesto pozdrawiany tez pzpn
http://img85.imageshack.us/img85/3529/pa090007h.jpg http://img822.imageshack.us/img822/5858/pa090009.jpg |
Obrone mamy na poziomie Wysp Zielonego Przylądka.
|
Żuć ktoś skrótem, nie chciało mi się wstawać bo każdy zakładał, że przegramy a tu peszek :P
|
Cytat:
|
a kto taki ten Perquis, panowie ? bo nie byłem ostatnio na bieżąco z kadrą
|
Cytat:
|
Chyba najlepszy mecz za Smudy, szczerze to podobała mi się gra kadry, wreszcie grali jak piłkarze, ogólnie bardzo fajny szybki mecz
|
obrona jest jak u nas w Wiśle albo nawet słabsza :) mecz w sumie dobry, ale lewandowski? co on wogóle robił?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl