![]() |
Witam.
Mam pytanie: Mógłby mi ktoś powiedzieć jaka firma jako pierwsza zaczęła sponsorować nasz klub? (chodzi mi czyje logo jako pierwsze się pojawiło na koszulkach Wisły, mile widziany rok w którym współpraca się zaczęła :) ) Jeżeli możliwe to prosiłbym też o wszystkich sponsorów do czasów, kiedy to Bogusław Cupiał zainwestował w Wisłę. Odpowiedź tu lub PW. Z góry serdecznie dziękuję. |
Posiada ktoś 'Słownik bohaterów literackich'? Jak ktoś ma to prosze o wiadomośc na priv :)
|
jaki trzeba wyslac sms w heyah aby miec miesiac smsow
koszt wiem ze jest 5,90 tylko chodzi o tresc smsa wie ktos?? |
Cytat:
|
Cytat:
dzieki:)))))))))) |
Jeżeli wygrałem kasę u buka (sts) to mogę ją odebrać w dowolnym punkcie czy w tym w którym został zawarty zakład?
|
tylko w tym w którym zawarłeś zakład
|
1) Od ktorej jest otwarty sklep "Adidas-Nike" w Kerfurze na Zakopiance?
2) zna ktos link strony (podobno taka jest), na ktorej "Szuka sie" osob, ktore sie przypadkowo spotkalo? :) |
a ja mam pytanie odnosnie wczorajszego mecz Polska-San Marino. Ogladajac w TV slyszalem w pewnej chwili ''Wisłe trzeba pier**'' a pozniej odpowiedz naszych fanow. wie ktos co sie dzialo na trybunach? ma filmik? potrafi opisac sytuacje? pozdrawiam
|
Cytat:
|
witam, ma starsze kolumny firmy magnat i chciałbym wymienić niskotonówki bo trzeszczą... nie znam się na tym za bardzo i potrzebuje pomocy przy wyborze... co moglibyście mi doradzić... średnica 16cm.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
sts nie ma tak samo. KAse odbierasz tam gdzie zaklad postawiles. Ewentualnie przy zawarciu zakladu mowisze, ze wygrana chcesz odebrac w innym punkcie, wtedy kupon mozesz zrealizowac gdzie indziej.
|
mam pytanko
Był ktoś na Mayday 2 czy jak ktoś nie był na 1 to będzie śmiał się z 2 czy raczej aby podobała się 2 trzeba znać 1?? |
Miałem okazję być juz dawno dawno temu (bo jak wiemy graja juz chyba 8 lat) ale jesli masz poczucie humoru to bedziesz sie bawił bardzo dobrze na 2 nie koniecznie będąc na 1
|
Cytat:
Spróbuj tutaj: http://krakow.gumtree.pl/ tam jest taki temat "Poszukuję pewnej osoby". Pamiętam jak w ostatnie wakacje byłam z koleżankami na bulwarach wiślanych, a następnego dnia ze zdziwieniem odkryłyśmy, że jedna z moich koleżanek została zauważona przez jakiegoś chłopaka, który właśnie tam napisał, że szuka dziewczyny, która wyglądała tak i tak, była ok. godz. tej i tej w danym miejscu. Czasem działa:) |
Przeinstalowałem windowsa i mam teraz problem: dawniej było tak, że jak sie uruchamiał, to pojawiał sie ekran, zeby wybrac uzytkownika i dopiero po kliknięciu na swoją nazwe pojawiał sie pulpit itp. Teraz jest tak, że niby jest 3 uzytkowników, ale i tak zawsze automatycznie windows sie loguje na moj profil. Jak to zmienić ?
|
Wiem ze to troche abstrakcyjne i śmieszne pytanie ale : Jak myślicie czy w nastepnych 3 - 4 latach jest możliwosc ze dojade z Poznania Do Krakowa w 2 albo 3 godziny?:) a nie 6
Oczywiście Koleją :) |
Cytat:
|
Hehe no to nie za fajnie . To trzeba bedzie tłuc sie 6 godzin.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ma ktoś może książkę "opowieści galicyjskie"? Szukałem na e-book, i na peb.pl ale nic;/
|
Gdzie najlepiej założyć instalacje gazową do Forda Mondeo 2.5 v6, i jaki jest przybliżony koszt tego?
|
Mam takie pytanie: pisał może ktoś z was pracę licencjacką na temat socjalizmu utopijnego? Muszę się wreszcie za to zabrać, a nie mam pomysłu jak to zrobić? Jeśli ktoś coś wie to proszę o pomoc... z góry dzięki!
|
jest jakaś sekcja muay thai w Krk oprócz Raczadamu? i prosilbym o napisanie o klubach kickboxingu.
|
Gdzie mógłbym kupić w Krakowie(ewentualnie Polsce) koszulkę klubu Saint-Etienne?
|
Kup sobie przez eBay :)
|
oglądam mecze na sopcast tylko jest problem tło mam fioletowe/pomarańczowe a grajki są niebieskie (takie pastelowe kolory)
co zrobic aby był normalny obraz? instalowałem ff ale nic nie dało... |
Cytat:
|
Wie ktoś kiedy zostanie otwarty "Burger King" w Carrefourze na Zakopiance??
|
kiedy jest parada "równośći" w Krakowie?
zawsze jakoś w kwietniu jest p.s:rynek Krakowski nie jest Gejowski!:lol: |
1) Wie Ktos jak wgrac muze do MP4 Creative X-Fi 16GB? Bo kur** nie ma instrukcji obslugi do tego sprzetu (jest tylko jakas skrocona, w ktorej nie ma tych rzeczy), a czytalem ze jest masakra z wgraniem :/ czekam na pomoc, z dory dzieki ;) -> PRIV
2) Wie Ktos jak aktywowac kartke "Premium Klub" (wazna w KFC, Pizza Hut, Empik, Statoil, itp). Bo posiadam ja juz 2 lata, punkty zbieralem, ale podobno bez aktywacji na necie gow** z tego... A wchodzac na nete i rejestrujac sie tam wyskakuje mi caly czas ,ze "bledny pin" (a nigdy wczesnije nie byla aktywowana) -> PRIV |
Wie ktoś może kiedy zostanie wydana w Polsce gra na xbox'a 360 - Smash Court Tennis 3 ? Albo gdzie można ją kupić oprócz allegro?
|
Jest najnowsza seria vlepek w Fanatyku? Wiem, ze tam zawsze sa, ale chodzi mi o to czy sa w tym momencie.
Edit: Gdzie najtaniej w Krakowie kupie akcesoria do roweru? Nozka, klucze itd. |
Reinstaluje PES-a 2009 i może się ktoś orientuje jakie patche zainstalować, żeby była polska liga, polski doping i generalnie dużo fajnych opcji??
dzięki gackos |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=46126.0 |
do posiadaczy Liveboxa z TV czy komus zje**ala sie telewizja ? bo mi dzisiaj a wczoraj koledze co tez posiada owy wynalazek
moze cos na lini robia ?jest to mozliwe zeby TV przestala dzialac? stracilem caly sygnal jaki byl a nikt talerzem nie krecil //internet rowniez nie chodzil ale zrobilem reinstalke i dziala ZwrABG dzieki :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl