![]() |
obawiam się ze może sie przygoda Pawła skonczyc jak w Turcji.
Życzę Broziowi jak najlepiej, ale zeby miał pierwszy skład to trzeba laleczke voodoo Hoopera albo Stokesa zrobić. No chyba ze jeden z nich odejdzie jakimś angielskim last-minute transferem |
Kolejny swietny mecz Kuby zaowocował tym, ze zostal wybrany do 11stki kolejki drugi raz w tym sezonie. Chyba słuzy mu kontuzja Gotze bo zaczał grac jak dawniej.
|
Kalu Uche w Espanyolu Barcelona: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/tra...wiadomosc.html
|
To jest życiowa szansa Pawła Brożka. Lepiej trafić nie mógł aż trudno uwierzyć. Powodzenia Paweł
|
Cytat:
|
A skąd pomysł na jakis procent?. Przecież nie będziemy za niego dostawać za każdym razem gdy gdzies przechodzi.
|
Cytat:
|
Myślałem, że to transfer gotówkowy ....
|
|
Cytat:
Żuraw to gość z klasą,szkoda że taki krótki ten wywiad |
Cytat:
"Nigeryjczyk był ostatnio zawodnikiem Neuchatel Xamax. Po tym, jak szwajcarski klub został pozbawiony licencji na grę w najwyższej klasie rozgrywkowej, piłkarze poprosili o rozwiązanie ich kontraktów." Jak po rozwiązaniu kontraktu można przeprowadzić transfer gotówkowy? Ciekawe, czy dostaliśmy jakąś kasę w końcu z tego transferu Uche, nie zdziwiłbym się, gdyby Czeczeniec nie zapłacił Hiszpanom za Uche, a oni nam... |
Umowa wiąże nas i Hiszpanów, a że im nie zapłacił trudno to już ich problem w jaki sposób dochodzą swoich roszczeń wobec niego.
|
z weszło.com
swoją drogą szkoda, że go już nie ma w Wiśle... ale od początku wydawał się być za dobry na naszą skopaną... W „Magazynie” wywiad z Danem Petrescu. Podobno niedawno otrzymał pan ofertę powrotu do polskiej ligi. W listopadzie 2010 roku ze Śląska Wrocław, a w czerwcu 2011 roku z Lecha Poznań. Prawda, dzwoniły jakieś kluby z Polski, były zapytania. Pamiętam, że z Polonii Warszawa (...). Ostatnio przedłużyłem jednak kontrakt z Kubaniem na 3,5 roku i nie myślę o zmianie. Ale cieszę się, że moje nazwisko wciąż pojawia się w polskiej prasie. To znaczy, że coś jednak udało mi się zrobić w waszym kraju. Jeżeli nie masz nazwiska, to jesteś nikim. A mnie zapamiętali. Jeśli któregoś dnia miałbym znów trafić do Polski, chciałbym, żeby to była Wisła. To zespół, który już trenowałem i lubię. (...) Byli w Kubaniu piłkarze, którzy tego nie rozumieli? Było wielu, już ich nie ma. Wskazałem im drzwi. Mam też zasadę, że nigdy nie karzę piłkarza finansowo, gdy na przykład spóźni się na trening. A co pan wtedy robi? Przykręcam im śrubę na treningu albo posyłam do rezerw. Mówię im: „Jestem tu po to, aby napychać wasze kieszenie pieniędzmi, a nie wam je zabierać”. Wygrywają, dostają bonusy. Opieprzasz się? Okej, ale wiedz, że od jutra będziesz trenował dwa razy ciężej. Popełniłeś błąd? Jutro, 7 rano, na plażę, pobiegacie sobie wszyscy. Taki piłkarz następnym razem nie odpuści ważnej sytuacji w meczu, bo wie, że reszta drużyny będzie chciała go zabić. |
Zestawienie finansowe Borussii Dortmund za ubiegły rok opublikował jeden z niemieckich portali finansowych. Ujawniono w nim także, ile wynoszą miesięczne zarobki poszczególnych piłkarzy, w tym trójki Polaków.
Kuba zarabia w BVB 150 tysięcy euro miesiecznie czyli wiecej od Lewandowskiego a mniej od Piszczka |
Cytat:
|
|
Samsunspor Kulübü wypożyczył Piotra Brożka na pół roku z Trabzonsporu.
|
|
|
Ciekawe czy wybor Brozia okaze sie trafiony. Podobno mial oferte z APOEL-u i to dosc konkretna a dodatkowo od Deportivo La Coruna czyli lidera 2 ligi hiszpanskiej. Poszedl do Celticu bo posluchał tego Bolka.
|
Z tego co pamiętam to Paweł zawsze chciał grać w hiszpańskiej lidze, odwidziało mu się?
|
Realnie ocenił sytuację, zdał już sobie sprawę z faktu, że jest po prostu cienki, a forma prezentowana pod koniec pobytu w Wiśle to nie przypadek a norma.
|
W sumie to mam wytłumaczenie czemu Celtic - bo Smuda chyba niebyłby sklonny wysylac kogos na mecz 2 ligi hiszpanskiej - przeciez to jest kiep
|
Kuba zmieni klub??
Szczerze mówiąc zdziwiłbym się gdyby do Rosji się przeniósł. Więcej TUTAJ. Czy Wisła ma kasę za następny transfer Kuby? |
|
cienko w tej holenderskiej lidze się robi... :) 4-5 drużyn na szczycie a reszta to kał. najlepsze skupują wybijających się młodziaków z regionu, reszta musi obgonić przeciętnością :)
|
Paweł Brożek, czyli nowy Celt głodny piłki
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ilki,id,t.html Duży wywiad. |
Kuba ma fantastyczna passe ostatnio - trzeci raz z rzedu został wybrany przez magazyn kicker do 11stki kolejki. Widac, ze bardzo mu sluzy kontuzja Gotze
|
Polak zyskuje na nieszczęściu Niemca - lubię to :D
|
Brożek zaliczył debiut w Celtiku. Wszedł na ostatnie 17 minut i nic poza tym nie można napisać o jego grze.
|
Kalu Uche rozegrał 1 mecz w Espanyolu Barcelona a jego zespół przegrał 0-2 z Saragossą
Tutaj artykuł o Kalu i tym meczu Wiem że to weszło ale o dziwo ciekawie napisane http://www.weszlo.com/news/9470-Espa...gach_Kalu_Uche |
To nie był pierwszy jego mecz. Wcześniej zaliczył asystę.
|
A faktycznie moje niedopatrzenie to był jego pierwszy mecz w pierwszej jedenastce a nie debiut :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że w River Plate gra teraz David Trezeguet. Nic dziwnego, że Andy sie nie łapie :P |
Cytat:
|
Cytat:
A nie wiecie co tam u Mauro Cantoro? |
Brożek szybko trafił na ławe
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl