![]() |
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=D5rbEE...eature=related od 45sec... |
Czy jest możliwość ogladania Cyfry na dwóch tv?Potrzeba 2 dekoderów,anten?Jak to można zrobic,albo co jest potrzebne do tego
|
Cytat:
Jasne że jest taka mozliwosc. Z tego co widzialem u mojego znajomego, to napewno musisz miec dwa dekodery i jest chyba jaka specjalana karta która rozdziela sygnał na dekodery. |
Takie pytanko, w nocy taxówka bierze więcej za km czy tak samo??
I jak zamawiam ją z pobrzeży Krakowa to płacę też za jej przyjazd?? ( tzn ile km musiała zrobic zanim dojechała do mnie?) |
Cytat:
poczytaj w tym samym wątku: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...359#post651359 Zależy czy na dwóch TV chcesz oglądac to samo, czy na każdym coś innego |
Cytat:
|
Cytat:
tak biora więcej - w nocy to jest chyba II taryfa. Za dojazd taxi nic nie płacisz. |
cóż to się dzieje,jeśli wchodze na strone facebook.pl i gdy klikam na pole rejestracji,żadna literka z klawiatury nie wyskakuje mi ? na pozostalych stronach,gadu itp klawiarura dziala normalnie
|
Z góry uprzedam, ze jestem zielony w tych sprawach. Dostalem stary komputer z zainstalowanym Windowsem 98 ale chce wgrac XP. Wiem,ze komp jest w miare dobry i spokojnie moge na nim XP-eka instalowac. Teraz pytanie do Was, czy moglibyscie mnie wytlumaczyc w miare jasno co dalej robic? Tzn glownie chodzi czy na 98 instalowac od razu XP z plytki, czy trzeba jakos odinstalowac 98? Nie wiem, nie znam sie, dlatego prosze o pomoc.
Z gory dzieki. |
robisz 'uruchom ponownie' , od razu jak tylko sie zresetuje i pojawi sie pierwszy czarny ekran cisniesz na del , wchodzisz do biosa - znajdujesz opcje 'boot from'(moze troche inaczej sie zwac) - ustawiasz by najpierw startowal z CD/DVD a nie z dysku.
Wkladasz plytke z windowsem, zapisujesz zmiany w biosie i czekasz az powinno sie pojawic ze jesli chcesz startowac z CD/DVD to masz nacisnac byle jaki klawisz - wciskasz i powinien wystartowac instalator windowsa - pozniej postepujesz zgodnie z instrukcjami.Dajesz ze chcesz by instalowal nowy system, wybierasz partycje C - formatujesz ja (na szybko) i wsjo - windows sie instaluje. niby skomplikowane ale najprostrzy sposob - jakby co to pytaj jeszcze;) potrzebne Ci beda jeszcze sterowniki do plyty glownej(powinny byc na plytce cd) - ktore zainstalujesz juz po tym jak skonczy sie instalacja Xpka , oraz byc moze potrzebne beda stery do grafy. |
Orientuje się ktoś może czy jest w pobliżu centrum jakiś ploter, który byłby czynny w niedzielę i w jakich godzinach? A jeśli nie to gdziekolwiek w Krakowie. Dzieki z góry za odpowiedź.
|
jezeli ustawie komputer w stan wstrzymania to beda mi sie nadal sciagac filmy z jakiegos tam programu??
|
Cytat:
Pozdro Arteka1906 |
Odtwarzacz mp3 Pentagram Vanquish R nie widzi mp3. Kiedy wgrywa się z komputera jest dobrze, potem jak się odłączy mp3 od kompa to nie ma piosenek. Próbowałem już wielu rzeczy. Robiłem katalogi,lu wgrywałem bez katalogów, formatowałem pamięć. Nic nie pomogło.Spotkał się ktoś z takim problemem?
|
Cześć. Potrzebuje starych zdjęć Krakowa i jego zabytków oraz ważnych miejsc?
|
Czy film Jumper był pokazywany na canal+?
|
Zna się ktoś na telewizorach LCD?
Bo mam mozliwosc kupna TV Panasonic TH42PY8 (???) za ok 2500zl, ale nie wiem czy nie lepiej cos drozszego wybrac, ewentualnie czy taki telewizor jest faktycznie sensowny, czy nie okaze sie badziewiem jakims.... Ewentualnie moze ktos moze polecic cos podobnego (42 cale i wiecej, full HD), badz lepszego? prosilbym o prv znawcow tematu :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
witam :) mam pewien problem... posiadam cyfrówke Panasonic Lumix FS3, który upadł na ziemie mając wysuniety obiektyw. Obiektyw się jakby wgiął w aparat, ja go wyprostowałem, wyglada ok ale jest jeden problem:
1. zamazany obraz 2. obiektyw nie chowa się do końca 3. przy zoomie (+) w pewnym punkcie wyskakuje error i aparat sie wylacza. i teraz moje pytanie: co mogło się zepsuć i jakie sa srednie koszta naprawy? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnia najważniejsza rzecz. Jeśli podałeś dobrze nazwę czyli ( Panasonic TH42PY8) to jest to Plazma a nie LCD. Chyba, że są lcd i plazmy o tym samym oznaczeniu w co wątpię. Jeśli jest to plazma tosie nie orientuje jakie tam powinny być parametry żeby było dobrze. |
mam problem,
przypadkowo ściągnąłem aktualizacje do windowsa nie oryginalnego...i przyszło mi powiadomienie że padłem ofiarą fałszywego oprogramowania czy mogą być jakieś tego konsekwencje, czy mogę dalej używać tego windowsa?? |
możesz, ale będzie Ci to cały czas wyświetlało i apelowało do twojego honoru :-p
Możesz cofnąć zmiany przez "Przywracanie systemu" - powróć do punktu z przed (czy sprzed? :shock: ) instalacji aktualizacji... |
Cytat:
a gdzie jest ta opcja?? w panelu sterowania?? |
w narzędziach systemowych...
|
Cytat:
|
i problem z głowy
|
Czternastka.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl