![]() |
Gosc jest na poziomie na pewno wyższym niż tragiczny wiec na chwile obecna można go sprawdzić...
|
Cytat:
|
Sprawdzi się to zostanie, nie to wróci do siebie. Bez sensu jest dyskusja na temat poziomu jego umiejętności, tym bardziej, że nikt z nas go na boisku nie widział.
|
Nie robię sobie względem testowanego żadnych nadziei, ale sprawdźcie sobie skąd do Jagi przychodził Quintana. Jakby od razu było wiadomo co to za zawodnik, to nigdy nie trafiłby do Ekstraklapy, tylko z marszu do ligi gdzie płacą lepsze siano. Testowanie nic nie kosztuje. A to w naszej sytuacji warunek konieczny.
|
No, nie przesadzajmy. Gość może statystykami szału nie robi, ale na ligę powinien spokojnie wystarczyć. Jak przejdzie pozytywnie testy, to dać mu krótkoterminowy kontrakt z opcją przedłużenia. Sprawdzi się, to zostanie na dłużej, a jak nie, to będzie szukał szczęścia, gdzie indziej.
|
A ja zanim zaczęłam się zastanawiać nad jego statystykami, to po pierwsze sprawdziłam, czy Manoel ma paszport UE. Niestety nie i tutaj rodzi się pytanie - czy nie powinniśmy bardziej penetrować rynku bałkańskiego, mając na uwadze limity od przyszłego sezonu? Co prawda po sezonie Haitańczycy i Osman pewnie odejdą i zrobi się trochę miejsca na piłkarzy spoza UE...
|
Cytat:
|
[QUOTE=TRNKRN;1387520]Sorry, ale na kolesia "ze statystykami" nas nie stać. Tacy idą do lepszych klubów, za prawdziwą gotówkę, którą my w tej chwili nie mamy. Stąd te testy - i tak to postęp, bo nie jakiś no-name, a koleś, który zagrał w Portugalii kilkadziesiąt meczy i parę bramek strzelił (co prawda w drugiej lidze, ale strzelił...)
Jovic ma statystyki bardzo przyzwoite i jest podstawowym graczem swojego zespołu , kapitanem i najlepszym prawym obrońcą tamtej ligi. Rysiek tak samo był ikoną swojej poprzedniej drużyny. |
A tutaj można obejrzeć próbkę umiejętności naszego Manoela.
https://www.youtube.com/watch?v=WXOYSeY0-tA |
nie srajcie żarem, jeśli już przejdzie testy to będzie to wypożyczenie do końca roku
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...m-klubem/k963w |
|
Cytat:
|
Nie tak do końca obsadzona. Głowa niestety już swoje lata ma i kontuzje się zdarzają, na przyszłość mógłby być idealny w zastępstwie za Arka bo Chavez odejdzie jak nie teraz to w lecie.
|
|
witamy na pokładzie <jupi>
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisła zrobiła swoje. Ma przewagę w negocjacjach. Jeśli w ogóle myślą o ściągnięciu go zimą.
|
Cytat:
" Oba kluby doszły już do porozumienia, ale nie zgodziłem się na ich warunki finansowe. Oczywiście nie wszystko zależy od pieniędzy, ale zarabiałbym mniej niż w Diosgyor." Szkoda, nie szkoda, ale widać jak Wisła szoruje po finansowym dnie. Nie dziwota więc, że te kilkadziesiąt tysięcy euro za Jovicia jest chyba nie do przeskoczenia. |
pozostaje modlić się, żeby do lipca Boban... nie doznał żadnej kontuzji.
Mam nadzieję, że jest w umowie jakieś zabezpieczenie. Przypominam casus Garguły |
Cytat:
|
Podobno już teraz nie gra, bo nie chciał przedłużyć kontraktu... taka mentalność, w wielu klubach u nas robi się podobnie (jak np. na potęgę w Piaście pod koniec zeszłego sezonu)
|
Skoro to ich najlepszy piłkarz to wątpie by go zesłali do rezerw. Pewnie będzie grał a w Wiśle będą drżeć o niego aby niue złapał kontuzji
|
Cytat:
|
Czytałem, że o ile w poprzednich sezonach grał praktycznie wszystko, tak w tym coś w okolicach 50% możliwego czasu, nie, że klub kokosa/rezerwy, ale odsuwany powoli od składu.
|
To chyba coś źle czytałeś bo w tym sezonie nie zagrał tylko w jednym spotkaniu. W pozostałych po 90 minut.
|
Z innej strony :
Cytat:
|
Potrzebny jest już teraz. W lipcu możemy być na pozycji nie gwarantującej gry w eliminacjach Ligi Europy.
|
Myślę, że Olimpija zgodzi się na te rzekome 50 tyś euro. Mi również zależy, żeby przyszedł już teraz bo bardzo przydałby się na skrzydle, bo do przodu umie iść a Burlige dawać na ławke to trochę bez sensu.
|
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...go_napastnika/ |
Jak się ma hasło "nie mamy wolnych środków" i zaleganie z wypłatami dla obecnych piłkarzy do "wydałbym 50 000 €" ?
|
Szkoda ze ten Manoel nie jest z Gremio Porto Alegre tylko z jakiegoś innego Gremio... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
O tym wczoraj chyba nie było mowy.. I jeszcze wypowiedz dyrektora Ljublany ze na chwile obecna Jovic zostaje u nich... |
Jeżeli dojdzie do nas wcześniej Jovic, skrzydłowy i napastnik to na prawdę jest spora szansa, że ostro namieszamy w lidze. W innym razie, jeżeli pojawią się kontuzje to będzie powtórka z rundy wiosennej poprzedniego sezonu niestety...
|
http://transfery.info/72796,oficjaln...odzi-z-zawiszy
Ciekawe jak wygląda sytuacja z Goulonem, bo jeśli te plecy ma zdrowe i mógłby przepracować okres przygotowawczy od początku do końca to jestem pewien, że Urygę wciągnąłby nosem bez problemów. Dla mnie przed kontuzją był zdecydowanie jednym z najlepszych defensywnych pomocników w całej Ekstraklasie, a teraz jeszcze dochodzi do tego wolny kontrakt. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl