![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Bo fakty są takie, że albo zaczną grać (w co nie wierzę)- wtedy oczywiście niech zostaną i grają na chwałę Wisły albo będzie jak jest i wtedy co? Będzie kasa na rozwiązanie za porozumieniem i wypłatę im mniejszych czy większych pieniędzy? Albo jest nadzieja, że w lecie będzie więcej pieniędzy na nowych grajków? |
Cytat:
|
Co do Czerwińskiego - podobno kilka klubów wykazuje nim zainteresowanie, wg. weszlo będzie sezonu, gdzie kończy mu się kontrakt w T B-B... ciekawe, czy Wisła ma jakieś argumenty, dzięki którym można by go przekonać? Może niewielka odległość :D
|
Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której Smuda splunąłby nam w twarz Arboledą. Świadczyło by to o kompletnym braku liczenia się z jego strony z trybunami. Mam jednak nadzieję, że po wypier...niu Bednarza cos zrozumiał.
|
Wątpię, żeby Smuda się liczył z trybunami ;) Myślę, że to czy kibicom się jakiś grajek podoba lub nie jego wcale nie interesuje - co zresztą rozumiem. Ale akurat argumentów przeciwko Arboledzie jest tyle, że nawet nie ma co tego rozważać. I mam nadzieję, że Smuda też to widzi.
|
A np. Boban Jovič?
|
mlodzi zawodnicy Nam nie groza bo Smuda po prostu nie umie mlodego zawodnika nauczyc grac w pilke i woli juz doswiadczonych pilkarsko i mentalnie zawodnikow , dlatego mam nadzieje ze nie bedzie u nas najazdow Manuelow, Henriqezow, Iniacow czy innych Wojtkowiakow czy Kotorowskich ... osobiscie bardzo zaluje ze z mlodziezy tak malo szans dostal Zajac , i musial z lawki ogladac jak przez pol sezonu Pawel kopal sie po czole i blokowal miejsce w skladzie napastnikowi
|
Cytat:
http://www.transfermarkt.pl/boban-jo...spieler/112669 |
Cytat:
Zając prawdopodobnie zostanie w styczniu wypożyczony i zobaczymy co pokaże w dorosłej prawdziwej piłce bo jego co by nie powiedzieć krótkie występy zbyt obiecujące nie były ten blokujący miejsce Brożek strzelił 10 bramek w tym sezonie tj 3 wynik w Ekstraklasie, a że momentami grał kupę? taki już jest nasz Paweł |
Cytat:
Jeśli jest kotem to przedstaw kolego jest statystyki z III ligi, powinny być conajmniej dobre biorać pod uwagę lament jaki sie tworzy gdy Zając siedzi. |
Cytat:
|
Ciekawe dementi :lol::
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Uryga zagral tylko dlatego ze juz nie mial kto- a Dudka byl rzucany na obronie, gdyby Stjepaniovic nie mial kontuzji lub kartek to Alan by nawet murawy nie powachal ( chyba ze na prawej obronie czasem) , a Zajaca mi zal bo chlopak w swoich rocznikach zdobyl wszystko co mogl , u Smudy gral minuty i niekoniecznie na szpicy- a nie mozna bylo chocby 1 polowy zagrac na 2 napastnikow z Pawlem ? albo z Mariuszem ?? nie twierdze ze Zajac to jakis diament- ale wole takie ryzyko niz Boguski ktory nie ma sily dokopac do bramki z 13 metrow albo Pawel Brozek , mam do Pawla mega sentyment i szacunek - ale niestety powinien on juz byc w klubie jak legenda - i wchodzic na koncowki jako dzoker albo cos, to ze strzeli 10 bramek to fakt- ale popatrz ile sytuacji zmarnowal, w ilu meczach byl praktycznie niewidoczny i bezproduktywny - tym bardziej ze gral niedoleczony i mogl sobie tylko zaszkodzic , Smuda mowil ze Zajac jest za chudy , watly, slaby fizycznie itp - a taki Boguski ? robic sztuczny wiatr to moze nawet nasz prawoskrzydlowy dzikus, pamietacie Frankowskiego ?/ a czy to bykl jakis kawal chlopa i mocarz ?? a kiedys nawet taki Dubicki ???? jesli to jest argument to niech Smuda od razu Hulka sprowadzi i bedzie OK- ....po prostu mi szkoda chlopaka, bo co prawda meczu live nie ogladalem nigdy - ale po jakis skrotach itp widac ze chlopak ma smykalke, taka pozytywna nonszalancje i bezczelnosc, i troche zimnej krwi - moze po prostu widzialem w nim ( albo chcialem zobaczyc) zarodek nowego Frankowskiego ....widzac w ilu meczach tej rundy Pawel byl niewidoczn i bezp[roduktywny to mysle ze warto bylo zaryzykowac i pozwolic chlopakowi zagrac na szpicy ataku |
Cytat:
Myslisz ze taki Boguski ktory robi troche zamieszania w srodku i nie jest w stanie silno dokopac pilki z odleglosci 12 metrow mialby statystyki w 3 lidze ?/ tam to dopiero gra sie silowo i niekoniecznie taktycznie - a mecze Pawla gdzie stala lub truchtala tylko jego koszulka ??? sory- ale kazdy zasluguje na szanse- i nie koniecznie na obcej dla siebie pozycji albo przez 5 minut , mozna tez bylo sprobowac wariantu z 2 napastnikami i dac chlopakowi szanse zagrac w parze z Pawlem , sezon byl dlugi |
Cytat:
Tak więc współczuje Ci ze musisz ogladac spotkanie i męczyć się ze trener po raz kolejny znowu go wystawił. Jedyna receptą wg. mnie jest zostanie trenerem w takim przypadku... Ale z drugiej strony. Rafał Boguski grał w III lidze. I niestety podam dla Ciebie bardzo niemiła informację w która pewnie będzie Ci ciężko uwierzyć - został królem strzelców III ligi....wiec gdybać nt. statystyk nie trzeba ponieważ mamy papier który dobitnie pokazuje jak było. Zając póki co królem nie został... |
Cytat:
|
Widzę, że tu już legendy się tworzą na temat Zająca. Przypomnę tylko, że Stępiński i Zając mają po tyle samo lat (19), co obala tezę, że Smuda nie wpuszcza zawodników ze względu na wiek. Odnoszę również wrażenie, że Mariusz lepiej prezentuje się na treningach dlatego częściej dostawał szanse, a i tak w wielu meczach odwalał kaszane, i teraz pytanie dlaczego niby Zając powinien dostać więcej szans skoro prezentuje się słabiej? Tylko dlatego bo zdobył CLJ?
Nienarodzona legenda Wisły.. Tomasz Zając... P.S. Tak faktycznie Wisła grała bez pomysłu.. lol |
Cytat:
p.s. wskaż w którym meczu padł z głodu. |
Cytat:
|
no tak, bo My (Wisła) jesteśmy teraz na takim ....a lajcie że możemy sobie podczas ligi zawodnikow sprawdzać.
Dziura w statku dalej jest, woda sie wlewa a Ty byś dalej dokładał ludzi by sie szybciej topiło? Pojebało ? Dzięki Bogu że nia mamy takiego madrego trenera bo teraz byśmy zbierali szczątki po naszym klubie. Dla mnie facet który wybiega w 1 składzie co mecz jest piłkarzem. Dla Ciebie nie. Czekam na padanie z głodu, sam napisałeś o tym - nie wypierasz sie, wiec w takim razie powinieneś to pokazać bo w innym przypadku uznajemy Cie za bajkopisarza. Aha i co do naturalnego wprowadzania młodzieży - (prócz tego ze fajnie brzmi jest to mit...) jesli młodzież sie nadaje to sie ja wprowadza, jesli sie nie nadaje to sie jej nie wprowadza. A ta osoba która neguja zachowanie trenera ktory z prawie niczego zrobił druzyne jest albo idiota albo wrogiem po cichu życzącym najgorszego. |
Smuda co innego mówi a podobno jakis Peruwianczyk na testach medycznych jest.
|
Na razie uzbrójmy się w cierpliwość. Nie jest powiedziane, że to któryś z tej trójki, którą ponoć mieliśmy testować. Poza tym mieliśmy sprawdzać ich umiejętności w styczniu, a ten przecież jeszcze się nie zaczął.
|
Bogusław uniewinniony- temat nabiera nowego sensu :>:D
http://stadionowioprawcy.net/foto/da187e78f7_5.JPG |
Lolek z Wislaportal potwierdza testy medyczne wiec pewniak ...
|
Cytat:
|
Wiem, że mnie zjecie za tę opinię, ale dlaczego zamiast truchtającego Brożka (co mu się, niestety często zdarzało) nie wsadzić na pozycję napastnika.... Sarkiego?
W grze z kontry byłby idealny na tę pozycję. Nie wiem jak z jego wzrostem, bo wg wiki Sarki ma 185 cm a Brożek 180 cm!!!. Natomiast 90minut podaje, że tylko 175 cm i to chyba jest bliższe prawdy. Jakby dostał coś na dobiegnięcie, to nie ma bata. A strzelić potrafi, jak go do tego zachęcić. |
http://i.imgur.com/ATY7hpS.jpg
pochwale sie ;) Sarki jest ciutke wyższy odemnia a ja ma niecałe 170cm więc bez szału |
Brożek to idealny partner dla Semira - jak często gramy z kontry to i tak idzie czarnymi skrzydłami, a ogranie z nimi jakiejkolwiek klapki "na ścianę" graniczyłoby z cudem. Dla mnie takie rozwiązanie na końcówki meczy, gdzie wygrywamy jedną bramką i głęboko się bronimy, w innym wypadku Paweł powinien być pierwszym wyborem.
|
Jahirsino Julio Baylón Yglesias na testach medycznych w Wiśle.-ForumWisla
|
|
Cytat:
Tylko wybitni czarni spełniają się jako napastnicy a do tego gra ustawiana jest pod Nich. Dlaczego u Nas to sie nie sprawdzi? ponieważ w grze kombinacyjnej ten napastnik musi używac mózgu a z tym jak wiemy u obywateli płci czarnej jest dość cięzko szczególnie jesli chodzi o napadziorów. Myślę ze taki eksperyment z Szarkim trwałby 1 mecz i potem kur** i ch*** by leciały na forum i stadionie grubo :) A śmiechu też by było pod dostatkiem dla mnie Szarki tak jak pisałem po jego pierwszym występie to idealny Joker na 20 minut. Tylko i aż tyle. E: .......nę jeśli tak z kopa podpiszą tego Żahirsinjo Hulio Balona Iglesiasa |
Cytat:
|
Cytat:
Mieliśmy już takiego Sarkiego w ataku. Daniel Dubicki się zwał. Sympatyczny koleś z jedną wadą, nie umiał być napastnikiem. |
Framat - zawsze lepiej mieć pomysły niz nie mieć.
ale jak mówisz kontratak to widze jak Sarki dostaje piłke na dobieg po czym......albo sobie ja wypuszcza za linię albo sie zatrzymuje i go kasują. Jego atut to jazda prosto tylko i wyłacznie. Za to bardzo dobry pomysł na fifę 15! :) |
Cytat:
Po statystykach nie działa na mnie w ogole... |
Chyba ten bo innego nie znalazlem:) Limit obcokrajowcow wchodzi od nastepnego sezonu wiec moze goscia podpisza na pol roku.
|
Nie łykajcie wszystkiego jak pelikany
|
Poszlo oficjalne dement z klubu.
Lolek miał zawsze 100% info...może cos się zmienilo... |
napisal "chyba"... to znaczy ze nie zna imienia i nazwiska wydawalo mu sie ze ten... testy przechodzi ktos inny na bank, bo Smuda napisal ze jedzir do klubu odnosnie z transferami jakies spotkanie wiec na bank cos kroi... laczac te wszystkie szczegoly to cos napewno jest narzeczy... trzeba czekac
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl