![]() |
Witam mam pytanie czy ktoś byłby wstanie przetłumaczyć z naszego :D na angielski cytat J. Słowackiego
,, Chodzi mi o to aby język giętki, powiedział wszystko co pomyśli głowa " czy wersja tak jak na translatorze jest poprawna?? It walks about it me in order to everything flexible language that say think head Bardzo mi zależy na poprawności tłumaczenia. EDITKA:dj_ibutti dzięki, okaże się jutro czy dobrze :) ale i tak dzięki. |
To co Ci wywalil translator, to kompletna bzdura...
Natomiast poetą nie jestem i nie przetłumaczę tego ;) "I mean, that flexible tongue, should say everything you've got on your mind" Mniej więcej, w przybliżeniu to samo. (nie wiem czy nie ma błedu jakiegoś gramatycznego. Bo nie jestem pewien ;) ) |
Cytat:
|
moze mi ktos podac jakas strone na jakiej beda ciezarowki ale tylko takei co mozna na nich jezdzic z kat."c"
|
Cytat:
jeśli o to 1. to radiówką możecie się połączyć a jeśli o to 2. to programem Hamachi ;] |
Witam Was Wsystkich :) Dobra do rzeczy..dostałęm zegarek Casio , wszystko ustawiłęm ale za chu** nie moge poradzić sobie z ustawieniem faz ksieżyca oraz z czasem cyklu pływowgo ?Jeśli ktoś ma takie diabelskie funkcje w zegarku , mógłby mi podać co trzeba tam wklepać.Oczywiście by się zgadzało jako tako z terenem Polski ;) z Góry dziękuje :)
Ps. Ten czas cyklu pływowego dla tokio to 5:20 , nie wiem czy komuś to pomoże ale zamieszczę tą informacje :D Pomocy !! |
Szukam jakiegoś sklepu z dużym wyborem laptopów w przystępnych cenach:) Zna ktoś ?:>
|
Cytat:
Polecam. |
Cytat:
Zajrzyj do Karen Notebook czy jakoś tak bodajże w Galerii Krakowskiej. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
BitComputer się nazywa ale czy laptopy tam mają to nie wiem
|
Cytat:
|
Witam mam takie pytanie czy ktoś z forum posiada Gadu Gadu w telefonie sieci Plus ?? Mam taki problem, ponieważ zainstalowałem wczoraj to gg i jak daje importuj kontakty to nic się nie dzieje, żadnych kontaktów, lista jest pusta. Wie ktoś co trzeba zrobić bo ja nie za bardzo.
|
o kurna zły temat :D
usunąć |
Cytat:
|
mam takie pytanie
ostatnio mam jaja z Mozillą Firefox, nigdy wczesniej tak sie nie działo- w ogóle nie zapamiętuję mi haseł do róznych stron, mimo, że dałem "zapamiętaj" a w opcjach mam poustawiane tak jak trzeba, jakaś rada ? odinstalowywałem kilka razy i na nowo instalowałem i lipa. |
Ja tez tak miałem po tym jak zainstalowałem nowa wersje ;/ kilka razy wyczysciłem dane prywatne i jest juz oki:)
|
próbowałem, a jakieś ine sposoby :P?
|
Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda liczenie się studiów do emerytury? Wiem, że większość kierunków w przypadku ukończenia liczy się do emerytury ale co w przypadku jeżeli np. studiowałem 3 lata na jednej uczelni, nie skończyłem kierunku i teraz poszedłbym na inną uczelnie i inny kierunek. Po skończeniu nowego kierunku lata z poprzednich studiów zsumują mi się czy już przepadło?
|
Cytat:
|
Ja pier... do tego tylko dzienne:o
CO ZA ZŁODZIEJSKI KRAJ!! Dzięki Ala1955 |
Panowie chcialem podlaczyc cyfre + w dwoch pokojach i odbierac jednoczescnie inne kanaly.
Najlepiej jakby obylo sie bez kabli (router bezprzewodowy). Tlumaczyl mi to znajomy, ale zrozumialem z tego tyle ze potrzebne 2 dekodery, router i cos ze karta z routera idzie do jednego dekodera, karta cyfry do routera... Jest ktos w stanie dokladnie wytlumaczyc co jest potrzebne do takiego polaczenia ( ewentualnie podac jakis dobry, sprawdzony sprzet do 300 zl - chodzi mi glownie o ten router) i przede wszystkim jak to wszystko podlaczyc zeby chodzilo. Jestem laikiem w tych sprawach i prosze o wytlumaczenie krok po kroku. Ps. Nie piszcie zebym szukal w google bo nic konkretnego nie znalazlem. |
Cytat:
|
Jak się uczę to nie będe pracował tyle co przeciętny człowiek bo normalnie nie mam tyle czasu, a jak się zdarzy jedno potknięcie to nie dość, że nie zarobiłem tyle co Ci którzy mogliwswobodnie pracować to jeszcze trace lata nauki... no umówmy się, że mogło by być lepiej:-)
|
Cytat:
1 splitter, dwie karty klijenckie, dwa dekodery oraz konwerter twin. Splitter z bezprzewodowych polecane są smartwi ale nie dostaniesz ich chyba za 300 zł. Cyfra planuję wprowadzić usługę multiroom ale narazie testują. Za 15 zł miesięcznei ma być to co dzięki splitterom. |
Czyli nie ma takiej mozliwosci zeby jeden dekoder nie byl podlaczony do anteny ?
Tak ma to wygladac z tym splitterem ? http://www.slj-elektronik.pl/dane/zd/spl_2tunery.jpeg |
podbijam tutaj bo w temacie o grach nikt nie odpowiada ,
:) poszukuje pliku A2.dta i A4.dta do gry Mafia :) dokladnie ta http://img1.gildia.pl/_n_/ggk/gry/mafia/okladka-200.jpg jakby mogl ktos wrzucic na jakis server :) |
Witam.
Posiadam telefon komórwkowy SE w810i i mam wgrany film który jest w formacie 3g2 lecz nie chce się otworzyć, co mam zrobić albo jakim programe przekonwertować zeby mi to chodziło? |
Mam spory problem. Komp chodził dobrze, aż do dziś. Przez 2 godziny zawiesił mi się już z 5 razy (!). Po zresetowaniu kompa wyskakuje taka tabliczka: http://i41.tinypic.com/15f4rx0.png
Nie wiem co zrobić, proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki. |
Cytat:
i jak konwertujesz to przynajmniej ja tak mam ze jesli wyswietlacz 240x320 to w programie daje mniejszy,wyczytalem to na jakims forum bo u mnie znowu byl tak ze tylko dzwiek byl a nie bylo obrazu |
Cytat:
Podbijam.... |
czy zna ktoś strony na której mi pokaże ile jest km z Tarnowa do Zurychu ??
dziękuje :D |
Cytat:
Pokaż trasę, wpisujesz miasta i gotowe. Możesz wybrać opcję unikaj autostrad, wtedy pokaże Ci krótszą trasę, przez Czechy. |
Cytat:
|
Witam, poszukuje autorów tych dwoch plakatów do prezentacji maturalnej, nie wie ktoś kto jest ich autorem?
http://www.znak.org.pl/gfx/foto/rasizm.jpg http://www.mkstecza.and.pl/rasizm.gif Ewentualnie jeszcze jakieś inne ciekawe zdjecia/plakaty związane z rasizmem moze ktoś posiada to byłbym wdzieczny za udostepnienie. pozdrawiam |
Cytat:
EDIT: Zna ktoś jakiegoś stolarza z Krakowa lub okolic, potrzebuję wykonać drzwi wewnętrzne??!! |
Chlopaki i dziewczeta,
potrzebuje kupic - jako prezent - zegarek. (wiem, nie powinno sie kupowac zegarkow na prezent) Ale nie zwykly zegarek, tylko taki sikor MacGyvera - posiadajacy: wysokosciomierz, barometr, stoper, i badajacy puls. Na drobna reke - czyli nie jakis 40-kilogramowy g-shock z tytanu. |
Kojarzy ktoś filmik: What's in the Box? Jeśli nie to jest tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=IU_reTt7Hj4
Jest gdzieś w lepszej wersji do pobrania? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl