![]() |
Temat dotyczący science-fiction i Pawła Brożka w Legii jest chyba gdzie indziej.
|
Brozek nie jest na tyle glupi zeby do leglej isc tak mi sie wydaje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Łobodziński przecież walczy o to aby dalej być uznawanym za piłkarza. Ostatnie pół roku spędził na "urlopie".
W związku z tym nie zdziwiłbym się gdyby okazało się, że Łobo gra w ŁKSie za pół-darmo. |
Wywalmy kilku obecnych piłkarzy z naszego składu i ciekawe czy by sobie lepszy klub znaleźli.
No może by znaleźli, za wielu fachowców w ligowych klubach nie pracuje więc pewnie nazwa Wisła plus 0 zł odstępnego mogłoby zadziałać. |
Cytat:
Tak zupełnie po ludzku życzę mu żeby zdołał się jeszcze odbić do jakiegoś średniaka. W Ruchu, GKS, Lubinie, Koronie, Widzewie czy Pejsach może zdołałby jeszcze zaistnieć.. |
Skorża chce Brożka
http://legionisci.com/news/46307_Gaz...la_Brozka.html Na szczęście, taki transfer jest praktycznie niemożliwy ;) |
Cytat:
|
Nie przesadzaj, Polonia to jednak coś innego niż Legia.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Beitar Jerozolima chce Pawła Brozka. Jego sytuacje monitoruje także Maccabi Hajfa i Maccabi Tel Awiw. Wiem, ze to informacja z Fakt-u ale ostatnimi czasy nie zawsze kłamią.
|
Dzisiaj swoje 61 urodziny obchodzi jeden z najwybitniejszych piłkarzy w historii Wisły Kraków oraz reprezentacji Polski - Antoni "Czoper" Szymanowski! Sto lat panie Antoni!
|
Świetna wiadomość Glasgow Rangers to dobry klub dla Pawła,ta liga powinna być bardziej pod niego niż turecka Super Liga
|
Szkocja i Paweł - hmmmmmm skąd ta bajka?
|
Cytat:
Polecam bo warto! |
Żuraw sobie poradził w Szkocji to i Broziu da rade
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przy całej mojej sympatii dla Pawła, to porównywanie go z Żurawskim jest trochę nie na miejscu. Skoro Maćkowi w Szkocji poszło, oględnie mówią, średnio, to nie spodziewałbym się, że Brożek tam odniesie sukces. Znów na drodze stanie mu jego chimeryczność, kilka dobrych meczów przeplecie ze słabszymi występami, trener straci do niego zaufanie i wyśle go na ławkę. |
Podobna jest różnica między Żurawiem, a Pawłem :>
Żuraw jak tam poszedł to był prawie w swojej życiowej formie, a Paweł to już raczej swój czas miał. |
Cytat:
może jestem uprzedzony do Rengersów - a raczej na pewno, ale jestem przekonany ze Paweł, ani zaden inny Polak w tym klubie sie nie odnajdzie ... znam wielu rengersów, i proszę mi wierzyć że wsród fanów i kilku zawodników - będzie znienawidzony . |
Pier,,,licie hipolicie. Znienawidzony to on może być, przez Laffertyego. Teorie kłębiących się bezmyśli, rety.
|
Cytat:
|
Świetny tekst Kosowskiego, naprawdę przyjemnie się czyta:
http://www.weszlo.com/blog/38/682 Dodatkowo rzuca światło na naszych fachmistrzów od przygotowania fizycznego , czy taż byłego (oby nie przyszłego) tranera ;D |
No to sobie Kuba troche pogra w pierwszym składzie - Gotze wypadł na 6-8tygodni.
|
Kalu Uche bez klubu.
|
|
z fejsbukowego profilu weszło
Wielkimi krokami zbliża się naprawdę zaskakujący transfer Pawła Brożka. Wiecie, jaka jest zmora dziennikarza? "Tylko proszę, nie pisz". Najgorsze, co można usłyszeć... Nazwa tego klubu nie padała dotąd w żadnej gazecie. Sześć liter, możecie zgadywać:) i jeszcze pytanie: jak sytuacja Erika Cikosa? |
Mieli być Rangersi, to może przekornie obstawiłbym Celtic ;) Z Glasgow do Glasgow blisko, Polacy mają tam dobrą renomę, także nie zdziwiłbym się ;)
|
Swoją drogą brytyjska prasa zwariowała, dziś przeczytałem, że Brożek to 'Polish star' :D A ten klub to pewnie Hearts :lol: Jeżeli Adrian Mrowiec robi tam karierę...
Życzę Pawłowi jak najlepiej, po osobistych sympatiach wolałbym, żeby przeszedł do Rangers, ale zobaczymy co się wydarzy. Al-Ahly też ma sześć liter :D |
Cytat:
|
Brożek w Celticu
http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...847,1,971.html Wydaje mi sie że tam sie Paweł odrodzi, że to jest dobry klub dlla niego na ten moment... |
Dokladnie, to ze Brozek mial jeden sredni rok, to jeszcze wiele nie znaczy - Turcja ma specyficzny klimat... Ale mimo wszystko caly czas trenowal, kwestia zagrania 3-4 meczy i mozna znow zaskoczyc. Jest w idealnym wieku, jeszcze 4-5 lat na dobrym poziomie moze pograc. A ze szkocka twarda liga? Juz w polskiej lidze Brozio pokazal ze potrafi dobrze sie zastawiac, a tez nie jedna bramke glowa strzelil :) Swoja droga 650 funtow klauzula? Moglismy go wziac z powrotem, dobry deal :D
|
Jeśli myśleli że z Borucem mieli przygody to teraz poznają prawdziwy polski charakter...
|
Oby Paweł teraz dostawal wiecej szans na gre - nie tak jak to bylo w Tranzonsporze. Potrzeba Nam drugiego grajacego napastnika przed Euro
|
Cytat:
|
To bardzo dobra wiadomość,Paweł zagra w najlepszej szkockiej drużynie,jeżeli dostanie tylko parę meczy po 90 minut to on zacznie znowu strzelać.
U nas Paweł był w najlepszym klubie,teraz sytuacja jest identyczna w Szkocji a na dodatek tamtejsza liga poza zespołami z Glasgow nie ma nic co powinno być dla niego za wysoką poprzeczką. To jego czas,ja trzymam kciuki za niego bo wiem że grać to on potrafi i nawet na większym poziomie niż liga szkocka |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl