Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

wiślak 86 14.09.2011 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1164031)
Na Ligowe poszło ponoć 8-9 tys... to źle?

Sorry ale jeżeli 8tys karnetów kogoś zadowala to ja nie wiem co napisać. Przypomnę tylko że na Amice z wyższymi cenami plany były aby sprzedać 15tys!!

mikey- głupie wyliczenia głupie porównania. bo jak jest ojciec i ma rodzinę to najpierw myśli o niej a nie o swoim hobby. i dlaczego nie dać biletów po 70zł wtedy byś tygodniowo tylko 30 odkładał

Gwiaździsty 14.09.2011 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1164103)
Sorry ale jeżeli 8tys karnetów kogoś zadowala to ja nie wiem co napisać. Przypomnę tylko że na Amice z wyższymi cenami plany były aby sprzedać 15tys!!

No tak, plany były tylko sie skończyły i sprzedali cos lekko ponad połowe tego co planowali. Problem drogich biletów ich tez dotknął co mozna przeczytać na ich forum. Nie wspominając o frekwencji na hicie Amica - Wisła. Z tego co wyczytałem u nich, ceny na trybunie prostej są takie same jak u nas.

vote-for-mikey napisał(a):

Cytat:

Co do jutrzejszego meczu... na C mogły by być tańsze bilety, owszem, ale dajmy spokój. 45 zł to nie majątek.

Co cen w ogóle: 175 zł za karnet, 22 zł za Skonto, 31 zł za Liteks i 40 zł za APOEL, razem 268 zł na przestrzeni dwóch miesięcy. Nikt mi nie wmówi, że to były zabójcze pieniądze. Jeśli na pozostałe mecze w europejskich pucharach będą takie ceny jak na Odense to wszystkie mecze rundy jesiennej zamkną się w kwocie 403 zł. Lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień. 68 zł miesięcznie, 75 zł jeśli wypadnie jakiś PP na Reymonta. Nie wiem, może mało przeżyłem, młody, głupi i naiwny jestem ale czy to taki wielki problem, odkładać co tydzień 20 zł?
No tak, najlepiej podawać najtańsze ceny z jednego sektora na stadionie. Dlatego pewnie jutro będzie jeden sektor zapełniony w 85 % a na pozostałych gdzie bilety są drogie będą puchy.

KOALIK 14.09.2011 18:36

Ktoś ma konkretne informacje, ilu pikników z sektora E mieniących się kibicami Wisły kupiło na jutro bilet?

vote-for-mikey 14.09.2011 18:41

Przepraszam, ale nawet na C i G nie ma fula, więc po co narzekać na wysokie ceny na innych sektorach? Skoro nie zapełniamy najtańszych?

Niska frekwencja na Odense nie będzie (moim zdaniem) kwestią cen. Będzie konsekwencją chvjowej atmosfery po odpadnięciu z LM. Gdyby to był mecz nie z Odense w LE tylko z BATE w LM, a bilety kosztowałyby tyle samo, to by się powtórzyła sytuacja sprzed APOELu. I w klubie (także moim zdaniem) o tym wiedzą.

Koalik, twardy pocisk. Nie wiem czy się podniosę do jutrzejszego meczu, a już na pewno nie będę miał siły wsunąć kiełbachy.

wiślak 86 14.09.2011 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1164124)
Ktoś ma konkretne informacje, ilu pikników z sektora E mieniących się kibicami Wisły kupiło na jutro bilet?

a żyłka ci nie pęknie? odpowiedziałbym ci tym samym odnośnie młyna ale mi to przez myśl nie przeszło bo mam szacunek do tego miejsca w którym spędziłem kilkanaście lat.

a co tam u kolesia mieniącego się piłkarzem Wisły? zagra jutro? odejdzie w zimie? będzie się kłócił o kasę?

Bik 14.09.2011 19:33

Info dla tych którzy martwią sie o bilety lub ich brak na Odense ;/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_od_11_00/

palikot 14.09.2011 19:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1164124)

To tylko połowa... pytajmy także "fanatyków" z "C" Gdzie jesteście? Na Lechii was nie było, na Zagłebiu też...wiec zaoszczedziliscie na bilet na Odense... prawda czy nie?

Po co dzielic kibicow na sektory czy na to czy spiewaja czy nie? Podzielmy inaczej:
na tych co Wisłe w sercu mają, i ci co sie na nia wypinają... Macie Wisłę w dupie bo nie macie 45 zł na bilet? żeby wypełnić dwa sektory za bramką? Jakby była liga mistrzów to na bank wszyscy znaleźliby 3 krotność tego co jest teraz na Odense, ale kwestia czy sie jest kibicem, czy leszczem

Wombatrom 14.09.2011 19:34

Przypominam, że przed meczem z Litexem też nie było kolejek a stadion był prawie pełny. Kompletu nie będzie napewno ale... wrzućcie na luz. Co do cen to napewno nie spadną. Frekwencja jest uzależniona od jutrzejszego wyniku. Jestem przekonany, że jeśli jutro Wisła wygra to na Fulham będzie komplet nawet przy oddanej nowej trybunie. Do jutra.

AS82 14.09.2011 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wombatrom (Post 1164168)
Przypominam, że przed meczem z Litexem też nie było kolejek a stadion był prawie pełny..

Przeciez przed Litexem były przez 2 dni kolejki az pod ulice Reymonta

arytmetyk 14.09.2011 19:49

Jesteśmy WSZYSCY kibicami Wisły czy nie?

palikot 14.09.2011 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wombatrom (Post 1164168)
Przypominam, że przed meczem z Litexem też nie było kolejek a stadion był prawie pełny. Kompletu nie będzie napewno ale... wrzućcie na luz. Co do cen to napewno nie spadną. Frekwencja jest uzależniona od jutrzejszego wyniku. Jestem przekonany, że jeśli jutro Wisła wygra to na Fulham będzie komplet nawet przy oddanej nowej trybunie. Do jutra.

Tylko po co ten komplet na Fulham? Komu potrzebni jednomeczowcy, którzy jeszcze będą gwizdac w razie niepowodzenia na piłkarzy? Nie lepiej 10 tys fanatycznych pikników z ultrasami idąc za Małeckim?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arytmetyk (Post 1164176)
Jesteśmy WSZYSCY kibicami Wisły czy nie?

tak jestesmy... 4 razy do roku... Na Lechii i Zagłebiu Odense już nie wszyscy...

murray 14.09.2011 19:51

Ochalik wczoraj w radio (bodajże czwórka) mówił, że nie będzie kompletu, ale kilkanaście tysięcy biletów powinno być.

wiślak 86 14.09.2011 19:54

plikot daj spokój :) 10tys fanatyków idących za Małeckim? ciekawe gdzie? może do Turcji?

ja jakoś idę sobie jutro i w poniedziałek i jak zobaczę że znowu boisko nogami zamiatają to ich wygwizdam u mnie skończył się czas pobłażania zacznijmy ich w końcu oceniać bo widać że z dobrobytu to się niektórym kopaczom w dupie poprzewracało.

palikot 14.09.2011 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1164181)
plikot daj spokój :) 10tys fanatyków idących za Małeckim? ciekawe gdzie? może do Turcji?

ja jakoś idę sobie jutro i w poniedziałek i jak zobaczę że znowu boisko nogami zamiatają to ich wygwizdam u mnie skończył się czas pobłażania zacznijmy ich w końcu oceniać bo widać że z dobrobytu to się niektórym kopaczom w dupie poprzewracało.

Nie za Małeckim! Za Wisła... bo dla fanatyków i czesci pikników (nie chce niektorych zaskoczyc alenawet piknik moze byc wiernym kibicem) najważniejsza jest Wisła a nie banda najemników. I za nia pojade w srodek Tajgi!! A reszta? To jest takie dawanie dupy... wy mi robicie dobrze ja wam place, nie robicie, albo jak jestescie przecenieni to nie chodze, a jak z pozoru wyglądaliscie dobrze a okazaliscie sie mierni, to was wygwizdam i nie przyjdę.

wiec pisze lepsze 10 tys ludzi ktorzy wiedzą dla kogo przyszli a nie 20, 30 tysiecy leszczy i rodzinek z maluszkami, czyli idąc za słowami Małeckiego, bo okazuje sie ze czesciowo miał racje.

Na Zagłebiu was nie było na Lechii też...

mickrk17 14.09.2011 20:06

niech przyjdą ci co mają przyjść ale liczę na to , że bedzie taki klimat jak na tottenhamie :)

AXEL75 14.09.2011 20:22

Do palikot
A gdzie byliście w tamtym sezonie na meczu z Lechem? Nie pamiętasz, a byliście siedząc i załatwialiście swoje interesy poza sportowe, solidaryzując sie z osiłkami z Bydgoszczy. Byli tez pikniki i właśnie oni podjeli się dopingu. Lepszy taki piknik niż fanatyk obrażający i gwiżdżący na swoich wspólbraci klubowych.Jeśli będziecie szanować pikników Oni będa szanować Was. Pamiętaj o tym bracie po szalu :)

Wiślak-1990 14.09.2011 20:34

Myślicie że jutro przed meczem dostane bilet na C?

Mareq 14.09.2011 20:35

Cytat:

siedząc i załatwialiście swoje interesy poza sportowe, solidaryzując sie z osiłkami z Bydgoszczy
nie smrodź
ani mądrze , ani prawdziwie nie piszesz.

Cytat:

niech przyjdą ci co mają przyjść
dokładnie i nie trujcie już atmosfery , jedni płacząc o Małeckiego , inni o to ilu pikników przyjdzie. Nikomu kto ma dobro Wisły w sercu , to nie służy.

Marcin_fan 14.09.2011 20:38

Wiślak-1990: Na dwoje babka wróżyła.. Powinienieneś dostać..

KOALIK 14.09.2011 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1164166)
To tylko połowa... pytajmy także "fanatyków" z "C" Gdzie jesteście? Na Lechii was nie było, na Zagłebiu też...wiec zaoszczedziliscie na bilet na Odense... prawda czy nie?

Po co dzielic kibicow na sektory czy na to czy spiewaja czy nie? Podzielmy inaczej:
na tych co Wisłe w sercu mają, i ci co sie na nia wypinają... Macie Wisłę w dupie bo nie macie 45 zł na bilet? żeby wypełnić dwa sektory za bramką? Jakby była liga mistrzów to na bank wszyscy znaleźliby 3 krotność tego co jest teraz na Odense, ale kwestia czy sie jest kibicem, czy leszczem

Mam Ci pokazać karnet na całą rundę jesienną na sektor C oraz bilety ze wszystkich meczy pucharowych z moimi danymi? Nie odpowiadam za innych.

palikot 14.09.2011 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1164208)
Mam Ci pokazać karnet na całą rundę jesienną na sektor C oraz bilety ze wszystkich meczy pucharowych z moimi danymi? Nie odpowiadam za innych.

A po co?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AXEL75 (Post 1164193)
Do palikot
A gdzie byliście w tamtym sezonie na meczu z Lechem? Nie pamiętasz, a byliście siedząc i załatwialiście swoje interesy poza sportowe, solidaryzując sie z osiłkami z Bydgoszczy. Byli tez pikniki i właśnie oni podjeli się dopingu. Lepszy taki piknik niż fanatyk obrażający i gwiżdżący na swoich wspólbraci klubowych.Jeśli będziecie szanować pikników Oni będa szanować Was. Pamiętaj o tym bracie po szalu :)

To, ze ja i inni nie dopingowali, to znaczy, ze nie byliśmy z Wisłą? :lol: To z Wisłą są teraz tylko Ci co dopinguj tak? To gdzie wiekszosc z nich jest teraz odpowiedz bo to dziwne :D
przestań pierniczyc o tej Bydgoszczy, bo zabawny jesteś :-D

ps. zapomniales dodac lepszy piknik ktory krzyczy do brata po szalu "idzcie do domu" "pajace"...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1164216)
Piszesz do mnie, że niby nie byłem na tych spotkaniach...

gdzie? :D

napisalem, ze masz racje w połowie, bo fanatycy z C nie wykupili nawet połowy biletow...

EDIT: To czemu nie wykupili biletow na 3 kolejny mecz? Tak wiedzą o co w tym chodzi? Na E są pikniki ktorzy twardo chodzą na mecze w może 25-30% są i przypadkowi jedno sezon-owcy... podobnie na C... Tych z C o których mówimy raczej nazwał bym krzykacze... bo jak im ciezko dać 19/25 zł na lige i wolą plaze w Kryspinowie zamiast meczu z Lechia to nie piszmy że wiedzą o co chodzi. Jedynie wiedzą, ze trzeba krzyzeć, ale nie o to w tym wszystkim chodzi.

KOALIK 14.09.2011 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1164214)
A po co?

Piszesz do mnie, że niby nie byłem na tych spotkaniach... W dodatku w liczbie mnogiej. Czasy używania liczby mnogiej do jednej osoby skończyły się...

Dopisek:

Nie odpowiadam za ludzi z sektora C, którzy chodzą na wybrane mecze, ale jeśli już się pojawią, to i tak bardziej wiedzą o co w tym chodzi, niż zdecydowana większość sektora E.

fialo 14.09.2011 21:01

KOALIK syneczku, zbastuj trochę, bo się Ciebie czytać nie da. Kreujesz się na superhiper fanatyka, a ciekawe na ilu wyjazdach byłeś, bo powinieneś wiedzieć, że fanatyzm nie objawia się tylko w chodzeniu na Gwiazdę oraz .......nieciu sobie niefortunnych słów Małeckiego w podpis.

Szanujmy siebie nawzajem, jedni są potrzebni drugim i na odwrót skończmy z podziałami.

Co do cen pełna zgoda z vote-for-mikey. i liczę na świetna zabawę na meczu, tottenham jest świetnym przykładem:)

Jaroo1 14.09.2011 21:05

Cytat:

Szanujmy siebie nawzajem
No własnie szanujmy sie wiec po co do goscia wyjezdzasz od syneczkow i kreowania sie na fanatyka. Nie znasz go wiec po kiego wala go pouczasz jakby byl jakims cieciem

Barti 14.09.2011 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1164184)
wiec pisze lepsze 10 tys ludzi ktorzy wiedzą dla kogo przyszli a nie 20, 30 tysiecy leszczy i rodzinek z maluszkami, czyli idąc za słowami Małeckiego, bo okazuje sie ze czesciowo miał racje.

Na Zagłebiu was nie było na Lechii też...

Chyba trochę przeginasz gówniarzu... Ciesz się że rodzice Ci dali na wejściówkę i możesz poszaleć w necie... Masz szczęście że teraz nie da się przejść między sektorami, bo kiedyś któryś z "dziadków" by się do Ciebie przeszedł z np siódemki i dostałbyś z liścia...

palikot 14.09.2011 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Barti (Post 1164228)
Chyba trochę przeginasz gówniarzu... Ciesz się że rodzice Ci dali na wejściówkę i możesz poszaleć w necie... Masz szczęście że teraz nie da się przejść między sektorami, bo kiedyś któryś z "dziadków" by się do Ciebie przeszedł z np siódemki i dostałbyś z liścia...

gówniarzu to sobie mozesz mówic do swojego pierworodnego pajacu... Kozaka na forum tniesz? na necie sie napinasz "stary wyjadaczu"?

KOALIK 14.09.2011 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1164220)
KOALIK syneczku, zbastuj trochę, bo się Ciebie czytać nie da. Kreujesz się na superhiper fanatyka, a ciekawe na ilu wyjazdach byłeś, bo powinieneś wiedzieć, że fanatyzm nie objawia się tylko w chodzeniu na Gwiazdę oraz .......nieciu sobie niefortunnych słów Małeckiego w podpis.

Szanujmy siebie nawzajem, jedni są potrzebni drugim i na odwrót skończmy z podziałami.

Co do cen pełna zgoda z vote-for-mikey. i liczę na świetna zabawę na meczu, tottenham jest świetnym przykładem:)

Nie tak dawno na spotkaniu z Lechem uwidocznił się podział i nie z winy ludzi zasiadających na sektorze G. Na nikogo nie kreuje się, tylko stwierdzam fakty, że sektor E nie jest ważniejszy od sektora C (jak chcą bywalcy trybuny wzdłuż długości boiska).

DysoN 14.09.2011 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1164234)
Nie tak dawno na spotkaniu z Lechem uwidocznił się podział i nie z winy ludzi zasiadających na sektorze G.

Oczywiscie ze nie, na G siedza tylko nieomylni i zawsze majacy cala racje :) Idz spac chlopcze w koncu bo pitolisz 100 razy gorzej niz Malecki.

KOALIK 14.09.2011 21:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DysoN (Post 1164237)
Oczywiscie ze nie, na G siedza tylko nieomylni i zawsze majacy cala racje :) Idz spac chlopcze w koncu bo pitolisz 100 razy gorzej niz Malecki.

Nie dostosować się do protestu przeciwko działaniom np. Tuska i mnie pouczać. Tatusiu, sam idź spać.

Barti 14.09.2011 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1164232)
gówniarzu to sobie mozesz mówic do swojego pierworodnego pajacu... Kozaka na forum tniesz? na necie sie napinasz "stary wyjadaczu"?

OKI masz rację, poniosło mnie - internet przy takich napinkach chwały nie przynosi. Pajaca wybaczam . Nie obrażaj ludzi którzy prowadzą swoje dzieci na Wisłę bo dawno temu ja też tak zaczynałem, i w taki sam sposób przekazałem to na swojego syna...

palikot 14.09.2011 21:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Barti (Post 1164244)
OKI masz rację, poniosło mnie - internet przy takich napinkach chwały nie przynosi. Pajaca wybaczam . Nie obrażaj ludzi którzy prowadzą swoje dzieci na Wisłę bo dawno temu ja też tak zaczynałem, i w taki sam sposób przekazałem to na swojego syna...

Nigdzie nie obrazam ludzi ktorzy dzieci przyprowadzaja na mecze...

tylko wolalbym, zeby byli przyprowadzani w "jakims celu" tak jak nas sie przyprowadzało... kiedyś, a nie jak to się teraz wyprawia... zresztą sami widzimy 3 ostatnie mecze... :-/

Gwiaździsty 14.09.2011 21:36

Tak na marginesie na LM publika na Interze Mediolan też nie rzucana kolana w spotkaniu z Trabzansporem. Stadion wprawdzie duży ale pustki też ogromne.

Kibic_1906 14.09.2011 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AXEL75 (Post 1164193)
Do palikot

Nie wiesz dlaczego wtedy nie było dopingu to się zamknij.

fialo 14.09.2011 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1164226)
No własnie szanujmy sie wiec po co do goscia wyjezdzasz od syneczkow i kreowania sie na fanatyka. Nie znasz go wiec po kiego wala go pouczasz jakby byl jakims cieciem

Bo zachowuje się jak dzieciak i cieć zarazem, wypisując pierdoły. Tylko go pouczyłem, że fanatyzm to nie tylko postawa w necie i chodzenie na Gwiazdę ale też szereg innych spraw. Nie zauważam tu wielkiej napinki, wybacz.

Do zobaczenia na meczu:)

whistar 14.09.2011 21:49

Po co ta cała napinka, to nie jest temat żeby oceniać czy Małecki miał rację czy nie (moim zdaniem nie :D ). Ale żeby nie było OT byłem dziś po bilety i słaaaaaaaabo widzę jutrzejsza frekwencję. Co jest do ....y nędzy ? Pierwszy mecz w LE, przeciwnik niczego sobie, pogoda prawdopodobnie dobra, godzina wspaniała - chyba parafrazując klasyka P. Ćwielonga - to nie są dobre warunki do oglądania meczu :D :D :D

mickrk17 14.09.2011 21:58

Weźcie tą calą energie, którą tu zużywacie wyładujcie jutro ;) bez napinki i do usłyszenia na meczu !!!

vote-for-mikey 14.09.2011 22:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1164243)
Nie dostosować się do protestu przeciwko działaniom np. Tuska i mnie pouczać. Tatusiu, sam idź spać.

Taki jesteś kumaty, że z wrażenia zapomniałeś dlaczego był protest.

---

Kto ma być ten będzie, Tottenham przykładem. Znacznie większym problemem od tego, że "pikniki" nie przyjdą, jest to, że na Bełchatów nie przyjdą fanatycy z meczów z APOELem i Liteksem, któzy twardo kozaczyli na C, którzy pewnie jutro też będą w młynie.

Słowem - walić puchary. Zacznijmy najpierw pokazywać się w liczbach innych niż żałosne na lidze.

dostuffca 14.09.2011 22:05

Fajny temat, tylko nazwę by mu się przydało zmienić na Hyde Park. Mamy tu dyskusję o proteście, Małeckim, personalne pociski, dywagacje nad wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielakanocnymi i inne cuda, również motoryzacyjne. Brakuje mi przepisów kulinarnych, może ktoś poratuje?

sebanh 14.09.2011 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1164243)

na forum to każdy jest mądry, gorzej w rzeczywistości..co nie kolego?;]
"kumaty" hehe.

jaro1985r 14.09.2011 22:40

Dlaczego nasze forum nigdy nie będzie na wysokim poziomie? Bo na forum o wysokim poziomie już dawno parę "tatusiów" i"synków" dostało by takiego bana ,że następnym razem zastanowili by się 8 razy czy warto się napinac.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl