![]() |
Cytat:
|
tez kupowałem u pani w kasie 10, potwierdzam bardzo miła pani, byle takich wiecej:)
|
@2xup
FC Libiąż pozdrawia Trzebinie :D Panowie, rzadko bywam na F, więc mam pytanie, czy tam porządkowi sprawdzają miejsca? :) |
Cytat:
|
Na godzinę 19.10 jeszcze zostało sporo biletów a czekanie na swoją kolejkę wynosi w przybliżeniu minutę, więc jutro na pewno coś jeszcze zostanie. Ja spokojnie kupiłem jeszcze bilet na C3.
|
Po 19 bilety też chodziły,bo kupowali znajomi,widać ze jest duze zainteresowanie
|
czemu nikt sie nie zapyta ile tak okolo zostalo tych biletów
|
Cytat:
A co do czarnej to kojarzę, musimy chyba sporządzić jakąś listę w jakich datach będzie nam wszystkim rodziła te dzieci :D. |
Zostało jeszcze 2500 biletów
|
Zostało 2500 biletów!
Cytat:
|
Schodzą w szybkim tempie. To bardzo dobrze:)
|
mam do sprzedania bilet na trybune E21 w cenie 37zł. Miała iść dziewczyna ale się pochorowała, chętnych prosze o kontakt prv. Pozdrawiam
|
Cytat:
Cytat:
|
sorry za off-topic, ale jest kolejna super wiadomość - będzie telebim :)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_na_premiere/ |
Jutro jadę po bilet :)
a feta na rynku 20:00 |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ktoś wie jak tam dzisiaj bilety schodzą?
|
siemka
sprawdzają na F12 miejsca ?? bo tam nigdy nie byłem |
Panowie wiem, że to trudne do przewidzenia, ale jak myślicie, będą bilety do kupienia przed meczem ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Pani z kasy nr 10 przyjela zaproszenie na kawe w przyszlym tygodniu.:P
|
teraz załuje ze mam karnet jak tak piszecie:(
|
Byłem przed chwilą kupić bilety dla znajomych i spokojnie można jeszcze dostać wejściówki na dzisiejszy mecz. Czas oczekiwania to maksimum 2 minuty.
|
Panowie jak wygląda możliwość wejścia z aparatem foto na stadion ???
|
robin hood normalnie wnosisz aparat ;)
|
Cytat:
|
Jak tylko nie masz jakiś dużych obiektywów doczepianych to Cię wpuszczą. Przynajmniej czas temu jakiś tak było...
Spokojnie bilety są jeszcze w kasach więc kto się jeszcze zastanawia to na Reymonta marsz. Bilety na pewno będą jeszcze przed meczem. 2,5 tys to tak niewiele więc sprężmy się i pokażmy klasę Mistrza Polski. Musi być komplet! |
Cytat:
nie że sprawdzają ale większość siada na swoich, więc też tak lepiej zrób. Sektor jest na tyle mały że to bez znaczenia |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl