![]() |
W pozostanie DS chyba sam nie wierzysz .To zdecydowanie nie jest miejsce dla Stana po prostu go szkoda .JAK MAJĄ NEGOCJACJE W WYKONANIU DS WISŁY PRZYKRO MI ALE PON CUPIAŁ ZLE SPAŁ I RANO ZMIENIŁ ZDANIE ZLE SPAŁ , ZABRAŁ MI PIENIĄDZE.......
|
Wypowiedz Valckxa dla przegladu sportowego:
Nasi fani nie zobacza jednak nowych pilkarzy. Mimo porazki z Mistrzem Cypru nie sadze, bysmy jeszcze kogos sciagneli w ostatnich dniach okienka transferowego. |
I bardzo dobrze, ze nikogo nie ściągną. Niech zgrywają to co jest.
|
Cytat:
|
Ale wy się uczepiliście tego Kirma. LUDZIE, to najlepszy strzelec Wisły w poprzednim sezonie, kiedy dyskutowaliśmy w maju z czym do Europy w Kirmie nikt problemu nie widział, teraz gorszy występ, niestrzelony karny i wszyscy na nim psy wieszają. Kirm nie odpuszcza rywalizacji, mamy 3 zawodników(Małecki Iliew, Kirm) na 2 pozycje i nie, Kirm nie odstaje. Jeszcze będziecie skandować jego nazwisko.
Eksperci sukcesu... |
Cytat:
|
Skorża za swoich czasów pracy w Wiśle ściągnął Włocha jako trenera siłowego może tu tkwi problem że Wisła ma słabego trenera siłowego?????Mecz na Cyprze pokazał że właśnie kondycyjnie Wisła zawiodła najbardziej. Przez 28 minut gra mogła się podobać i przebłysk Wilka który strzelił gola który dawał Wiśle awans. Niestety po kilku minutach kondycja znów zawiodła.Może tym razem rewolucja będzie też w sztabie a nie tylko w drużynie.Co do składu jest mocny więc lepiej zgrywać to co jest i przedłużyć kontrakty co by potem nie narzekać że Polonia lub Lech podkupiły np Małeckiego albo Kirma.Po niektórych widać że z Wisły zrobili by pewien serwis aukcyjny i wystawili prawie cały skład na sprzedaż.Jeśli jakieś wzmocnienia to ewentualnie nowy bramkarz bo to co Pareiko pokazał w meczu z APOELem to była powtórka tego co Kahn kiedyś pokazał .Bramkarz który miał być mocnym punktem Wisły stał się najslabszym ogniwem. Więc może lepiej poszukać 4 bramkarza który będzie miał większe doświadczenie pod względem gry w europejskich pucharach Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
przemek1902 zgadzam się z tobą zgranie przede wszystkim.Przyjacielu cfa jeszcze lepiej dopingować całą drużynę podczas meczów i pokazać że ma wsparcie kibiców na złe i na dobre |
Cytat:
|
Cytat:
jest razem ze Skorżą w Legii... |
Cytat:
|
mazak Pamiętam że Pareiko doprowadził Wisłę do IV rundy elminacji do LM i to Pareiko dzięki swoim interwencjom w meczu z APOELem pozbawił Wisły awansu do fazy grupowej LM
|
Cytat:
E: jak ktos wdupcy swojaka to też wina bramkarza co nie ? |
Pierwszy taki solidny bramkarz od naszego awansu do ekstraklasy i już na nim psy wieszają po jednej złej interwencji :D Ale cóż, trolle pracują.
|
Cytat:
|
szprotson choćby ta na 3:1 Gercu może solidny na ekstraklase ale czy na europejskie puchary???Mecze z Fullham i Twente pokażą czy solidny czy nie.Ta jedna interwencja niestety przesądziła o tym że Wisła nie awansowała do fazy grupowej LM
|
Czy przesądziła? Gdyby obrona zachowała koncentrację w ciągu ostatnich 5 minut meczu to nikt by teraz tak nie pisał.
|
Cytat:
Chodziło mi o bramkę na 1-0 dla APOELU. Przy bramce na 3-1 nie zawinił. Był zasłonięty i to dwoma zawodnikami, chciałem zwrócić uwagę. |
Gercu gdyby Pareiko odpowiednio zainterweniował nie było by straty gola.Zresztą jak obrona miała interweniować skoro po 28 minutach biegania po boisku zespół był wyczerpany.Racja mitmichael największą winę ponosi sztab a dokładniej nie Maaskant tylko trener siłowy.Wisła zmieniła już trerenera bramkarzy czas na nowego trenera siłowego może być kolejny Holender tylko żeby Wisła grała jak równy z równym w LE. Nawet z silniejszymi zespołami. W końcu po kadrowej rewolucji już czas by Wisła nabrała własnego stylu i grała swoim stylem.Bo jeśli Wisła na wyjazdach w LE ma się prezentować tak jak w meczu wyjazdowym z APOELem to Wisła może mieć naprawdę ciężko w grupie
|
Cytat:
Interpunkcja nie boli. Gdyby nie debilna taktyka ofensywnych i defensywnych rzutów rożnych nie byłoby 1 gola. Dlatego o 1 bramkę nie mam do niego pretensji, 2- zaspała obrona, 3-zaspała obrona + nie złapanie piłki przez Pareiki, i o tą systuację mam do niego żal. |
większości przyczepiła się Pareiko a gdyby nie on to nie było by i nawet tej 4 rundy;/ i mistrzostwa... Cała obrona jest do dupy a napastnicy stoją. A maskant do dupy taktyke dobrał i tyle. nic muszą doświadczenie zebrać i tyle.
|
myślę że Pareiko i cała obrona z APOE'lem grała przyzwoicie a nawet bardzo dobrze. Gdyby nie oni pewnie było by więcej. Pareiko każdy mecz gra bardzo przyzwoicie. Jedynie to słabym punktem bym Diaz. Ale myślę że jeszcze się zgra i coś jeszcze pokaże;)
|
Diaz już nic nie pokaże. Przecież on gra tak samo jak za Skorży, nic się nie zmieni i nie zmienił.
Także potrzebny nam - lewy obrońca - środkowy pomocnik te dwie pozycje na WCZORAJ. Poza tym, jeśli Kirm nie zaskoczy, to będzie potrzeby skrzydłowy. No i napastnik, bo ten Biton mnie nie przekonuje, wątpię żeby go wykupili. Taki napastnik z prawdziwego zdarzenia, choćby i 2 mln E kosztował. |
Większość akcji idzie przez Diaza , tak była dzis tak było w Nikozji.
|
potrzebne wzmocnienia, ale znowu obcokrajowcy?
|
mi nie podoba się nuneza, ciągle gra faul, jak nie zmieni gry posypią się czerwone kartki.
|
Piszecie kogo trzeba kupić ? Zadajmy sobie pytanie kogo trzeba nie kupić. Drużynę trzeba budować na tym co jest a jest tego nie wiele: Pareiko, Jovanović, Chavez, Melikson, być może Nunez i Wilk. Chociaż w środku pola piłkarze którzy grają tak wolno to parodia, widzieliśmy jak chodziła piła kiedy mieli ją środkowi APOELU. To są piłkarze którzy mogą ewentualnie coś nam dać jeśli chodzi o eliminacje do LM . Resztą jakieś przebłyski na krajowym podwórku może osiągnąć. Dodam do tego piłkarzy Sobol, Iliev oraz Jaliens ale pod warunkiem, że osiągną drugą młodość.
Na dobrą sprawę to my gramy w tym sezonie bez napastnika, ani nie potrafią stworzyć sobie sytuacji a nie nie potrafią wypracować kolegom. |
Sobolewskiego nie można wiecznie holować za nazwisko i samą charyzmę. Musi przyjść pomocnik defensywny z prawdziwego zdarzenia, szybki, silny, a cała drużyna pracować nad szzybkim odbiorem. Tak nie można grać. Cały środek pomocy do wymiany. Nie umie się utrzymać przy piłce, a jak stracimy latamy za tą piłką jak baranki w te i we wte
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Widziałeś ostatnie wyniki młodzieżowych reprezentacji ?Zrozumcie, że dopóki sami sobie kogoś nie wyhodujemy, nie będzie niczego. W Polsce nie ma systemu szkolenia, coraz mniej dzieciaków gra w piłkę na polu, bo wolą ją na fifie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl