![]() |
Cytat:
Na jakiej podstawie piszesz, że to kolejny Frederiksen? Nie rozumie podeścia, niektórych osób. Ciągle zle. Nawet jak Stilic przychodził, to było słychac takie głosy.. |
Cytat:
|
|
No to już na 100% żegnamy Miska. Mam nadzieje, że Wisła w nowym sezonie bedzie w 8 bo mam drobne obawy
|
Jeśli swoją pewność pożegnania Miśkiewicza podpierasz przyjściem Buchalika to... może jednak przydałoby nam się chociaż 2 bramkarzy? :)
|
No to Buchalik.
Do czasu aż Wisła się nim zaczęła interesować myślałem, że koleś jest Słowakiem xD Dla mnie anonim, mimo, że nazwisko kojarzyłem. Ktoś oglądał mecze, w których on występował? Czego się po nim spodziewać? ;) |
Cytat:
|
Jak zobaczyłem tytuł "Francuz na lewą obronę Wisły" to od razu mi się przypomniał któryś FM parę lat wstecz i mozolne próby ściągnięcia Sakho do Wisły:D
|
Cytat:
Zobaczymy co wyciśnie z niego Nasz trener golkiperow |
Cytat:
To w takim razie stawiamy na młodych Polaków ;) |
Ja też jeszcze niedawno myślałem, że to Słowak, aż przeczytałem tydzień temu o rodzinnym Rybniku.
|
Cytat:
Ja się cieszę, że się w ogóle coś dzieje. Wiadomo, że nasze transfery du*y za przeproszeniem nie urywają, jednak przynajmniej klub stara się wzmocnić drużynę na miarę możliwości. A przynajmniej załatać dziury po tych, którzy odejdą. |
Sry, panowie. Oglądam jedynie mecze Wisły w naszej Pseudoklasie piłkarskiej ;) Polska piłka przyprawia mnie o mdłości. Każdy kto ogląda namiętnie wszystkie mecze wszystkich polskich drużyn jest w mojej oceniei masochistą i być może niespełna rozumu ;)
"Solidny", czyli ch**a o nim wiecie. Znowu ręcznik na bramce, oby Głowa był zdrowy. Bo na transfer solidnego stopera pewnie nie ma co liczyć. |
Cytat:
|
Jacek się wyasekurowal:
(...) w Ruchu Michał Buchalik dobrze bronił. Podpisaliśmy trzyletni kontrakt, więc jesteśmy zabezpieczeni na tej pozycji, co nie oznacza, że jeśli nie porozumiemy się z Miśkiewiczem, to nie będziemy jeszcze szukali. Ale tutaj nie ma pożaru. Gerard Bieszczad ma jeszcze rok umowy, więc nr 2 mamy - powiedział prezes Wisły Jacek Bednarz. PS. Przy okazji brawa dla tej lysej szmaty za najnowszy pomysl wynajmowania np. jednej trybuny na mecz.... |
Odnośnie Francuza - skojarzenia z Frederiksenem są naturalne. Plus całej sytuacji taki, że nie dostanie równie absurdalnie wysokiego kontraktu. Jak ktoś sobie przypomni ściągniętych przez Bednarza lewych obrońców, to mu się z automatu zapala lampka ostrzegawcza.
Buchalik - z tego co wiem, solidny. Dla mnie Miśkiewicz tez dupy nie urywa jako bramkarz (zwłaszcza jeśli chodzi o grę nogami), więc ewentualnej podmiany nie traktowałbym jako osłabienia. Ważne, to mieć realne oczekiwania wobec niego. Na ręcznik nie wygląda, w Arsenalu tez już raczej nie zagra. Wolę pewnego Buchalika niż testy bramkarzy z całego globu. Cytat:
|
Cytat:
Co do tej przykrości, to rozumiem, że chodzi Ci o to, byśmy jakoś Ci współczuli? Ze względu na twój standard życia, zarobki i karierę? No... masz nasze współczucie. Coś jeszcze? Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A z tym Francuzem - wiadomo coś? Plotka? FraMat - lecz kompleksy gdzie indziej. |
Cytat:
|
Cytat:
Bednarz: Możliwe, że skorzystamy tylko z części stadionu, w terminarzu mamy tylko jeden topowy mecz jesienią u siebie. |
Cytat:
Nie będzie mi matejas sprzedawał jakiś swoich mądrości rodem spod sklepu GS, zwłaszcza jeśli nic o mnie nie wie. Słuszniejsze jest jednak olanie sprawy niż karmienie trolla. Ból dupy FraMat-a to jego problem. Sam sobie zapracował na swoją opinię. Chłopaczyna nawet nie zauważył, że odpowiedź na pytanie pod zacytowanym fragmentem znajduje się w następnym zdaniu mojego posta. No, ale OK, można było nie zauważyć jak wyglądali dotychczas sprawdzani przez JB lewi obrońcy. IMHO dupy nie urywali. Cytat:
Ale to wskazuje na sposób myślenia w klubie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I z tym sercem to bym nie przesadzał. |
Cytat:
Ciekawe czy Cupiał chce przytulić kase z kilku tysięcy karnetów, czy jednak ta kasa jest mu niepotrzebna...a wystarczyłoby tak mało, tak niewiele, tylko jedna decyzja żegnająca przykrego pana. |
Skoro Michał Chrapek już oficjalnie przeszedł do Catanii (http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...alcio_catania/) to warto poświęcić mu parę słów.
Na początku byłam do niego sceptycznie nastawiona, ale po powrocie z wypożyczenia przekonał mnie do siebie swoją grą. Zapamiętam go jako niezłego technicznie, walecznego pomocnika. Taką lepszą wersję Czarka Wilka :) Powodzenia Chrapo, niech ci się wiedzie we Włoszech! Rób karierę, zarabiaj pieniądze, obyśmy cię jeszcze zobaczyli z Białą Gwiazdą na sercu! |
Bednarz o Lucasie:
- Widać jednak, że brakuje mu oficjalnych spotkań. Trening, szczególnie w tak młodym wieku, nie jest wystarczającym bodźcem. Mam wrażenie, że nam tak trochę stanął, również psychicznie. Jest to jednak zupełnie naturalny stan, ja na jego miejscu też bym miał z tym kłopot. Ufam, że jak podpiszemy umowę i zacznie trenować, to motywacja wróci i będzie miał okazję pokazać na co go stać - zakończył Jacek Bednarz. Przerażające. Dobrze, że to polska liga, a nie jakaś prawdziwa. Może ten 18 latek bez doświadczenia i (chwilowo, he he) motywacji okaże się następcą Chrapka. Nadzieja matką głupich :D |
Cytat:
Bednarz zmienił tylko sposób wypowiedzi - zamiast: jesteśmy golasami mówi - jeżeli się dogadamy, jeżeli my będziemy chcieli i on (Plizga) będzie chciał itp. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Czy którykolwiek z tutejszych forumowiczów zrezygnowałby z takiej kasy mając wpisaną w kontrakt klauzulę o wypłacie odszkodowania? Właśnie tak klauzula stawia go w uprzywilejowanej pozycji względem pracodawcy. Cytat:
|
To co wygaduje bednarz to sa jakieś jaja. Mamy mniej zawodników niż na wiosnę a patrzcie jak wtedy się to skończyło. Zlotousty jacuś dobrze mówił że w lecie bedzie kłopot bogactwa. Według niego jest. Też bym tak mówił gdybym zarabiał ponad 40000 miesięcznie
|
No sorry, jak Cupiał całkiem przykręcił już kurek, to nie ma się co dziwić, że gramy tym co mamy.
|
Cytat:
|
Jak wygląda sprawa z Chavezem? Może i nie jest to wysoki poziom, ale gorzej od Czekaja to się chyba nie da...
|
Cytat:
|
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/afera...olitykow/0cgn2
3:18 - spotkanie Jacka Bednarza z ministrem spraw wewnętrznych Bartłomiejem Sienkiewiczem... chyba z centrali będą dotowane transfery :) mam nadzieje, że nie powiększy się przez to bardzo dziura budżetowa :D |
Że pieniążki od PO za walkę z kibicami, by mieć czym załatać dziurę w budżecie Wisły? :P :D
|
Cytat:
|
http://www.90minut.pl/news/234/news2...z-Setubal.html
Czyżbyśmy mieli dwóch bramkarzy na ''poziomie'' ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl