![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Niech SKWK decyduje kto zasługuje na grę w Wiśle, a kto nie! Smuda pedał, Frankowski zdrajca, Żurawski komunista! Już Wam nawet Jacek na oficjalnej zrobił specjalną zakładkę "łowcy talentów" - http://www.wisla.krakow.pl/pl/juniorzy :D:D:D |
Cytat:
Jestem na Wisle przeszlo 20 lat,wiec już trochę przezylem. Wali mnie FM czy zdobywanie w nim LM. Wala mnie zawodnicy pokroju Szewczyka czy Nalepy... Nie jestem w SKWK,nigdy nie byłem i nigdy nie będę... A Smuda to pedal zgadza się,Zurawski komuch a tak nie jest?? Tylko dalej nie mogę zrozumieć tych którzy kochają te lysa kur.... |
Cytat:
Ja .......ę, post roku. Nie muszę i nie zamierzam Ci wierzyć na słowo. Działania wobec kibiców które Bednarz firmował (mniejsza czy były jego pomysłem) są działaniami na szkodę Wisły. Resztę możemy sobie darować, bo swoją opinię wyraziłem już w innym temacie. Cytat:
Cytat:
Tobie też się wydaje, też spekulujesz - po co takie teksty? EDIT: z mojej strony to koniec tematu Bednarza. Myślę, że każdy już sobie wyrobił zdanie na jego temat, takie lub inne. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:> Pewnie mam Cię jeszcze przeprosić, że w ogóle śmiałem głos zabrać na forum? :mysli: Nie chcesz? nie czytaj, nie komentuj, ale nie dyktuj mi, co i po co mam pisać. OK? |
|
Cytat:
:haha: Komentuję to co chcę, kiedy mam na to ochotę. OK? _________________________________________________ Ale - coś na temat. Ktoś tu musi dawać dobre wzorce... No wiec - na temat polityki transferowej. Odnośnie tematu... Nie mamy polityki transferowej. Zbieranie odpadów z ligi trudno za takową uznać. Obawiam się - możecie mnie później wyśmiać, jeśli się pomylę - że do nowego sezonu przystąpimy z kadrą jeszcze szczuplejszą o nadających się do ekstraklasy zawodników niż teraz. Na tym etapie podebranie stoperów Widzewowi uznałbym za dobry ruch. W sensie - są lepsi niż Czekaj. No, ale za wcześnie na oceny. Jeszcze nikt nawet nie przyjechał na testy... Cytat:
|
Cytat:
:-p Czy mam mniej praw od Ciebie? |
Cytat:
ps. Nie pomyslałeś nigdy o tym że Bednarz jest odpowiednią osobą, na odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie? Może Cupiał specjalnie do tego zadania zatrudnił legionistę, żeby poszło wszystko na łapczywą łysą głowę, sam przy tym umywając ręce? |
PS;
To już przesądzone. Michał Miśkiewicz odchodzi z Wisły. W bramce krakowskiej drużyny zastąpi go Michał Buchalik. http://www.przegladsportowy.pl/pilka...525,1,727.html |
Wy tak wszyscy się burzycie o ostatnie doniesienia prasowe - Buchalik czy dzisiejszy Kieszek. (Jutro będzie, że Pawełek jest też wolny :) ) Nie przyszło wam do głowy, że chodzi o zamęt w mediach żeby Misiek tak nie stawiał się przy podpisywaniu kontraktu ?! Na moje tak to wygląda. Puszczono 2 nazwiska całkiem solidnych bramkarzy, szczególnie Kieszek. Sprawa rozegra się w ciągu tygodnia. Na razie nie ma co bić na alarm skoro Głowa, Donald, Guła, Broziu są podpisani i doszedł Jankowski. Okienko się jeszcze nie zaczęło. Liczę że będziemy mieli solidną kadrę uzupełnioną młodzieżą.
Pozdrawiam |
Bramkarzy nam naściągają 3 czy 4, a przed nimi będzie grał Czekaj czy inny ogór i niezależnie, który z tych 4 sanie i tak będzie w dupę... defensywą się zająć trzeba, bo nie będzie komu grać. Ot chociażby Deleu - jakichś ogromnych wymagań finansowych raczej mieć nie będzie, a sprawdzał się dość solidnie. Nie wiem, jak wygląda sprawa Chaveza - ile jeszcze zostało mu kontraktu? Wiem, że to niby przeciętny gracz, ale w sumie na dziś dzień byłby użyteczny.
|
Cytat:
Cos ucichla sprawa z Chrapkiem, mial niby juz tylko jechac na testy medyczne a teraz cisza...wiem ze kasa potrzebna na gwalt ale Michal jest na tyle mlody, ze za sezon lub dwa mozna by za niego kilka ladnych baniek E zgarnac a nie 1,4mln E jak pisaly media wiec trzymam kciuki, ze moze jednak Chrapek zostanie. Podobnie Donald chwalil sie ze jest we Szwajcarii negocjowac kontrakt i tez cisza... Panowie FraMat i Wolfy mysle, ze uzytkownicy tego forum chetniej poczytali by cos bardziej sensownego niz 10 postow Waszej osobistej wymiany wzajemnej "milosci". |
Miśkiewicz odchodzi
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...525,1,727.html Zaczynal dobrze a kończyl w Wiśle średnio |
A jakie popełnił błędy, które skutkowały strata bramki oprócz Lubina i słynnego podania Należy? Jak dla mnie cały sezon bardzo jasny punkt, w dodatku zdobył niezbędne doświadczenie i dalej jak na bramkarza jest młody --> perspektywa sprzedaży za dobry pieniądz w przyszłości. No ale w tym klubie myślenie jest chyba karane, wiec będziemy mieć albo Buchalika ręcznika albo parodyste Kieszka.
Popytajcie kibiców Lechii czego można spodziewać się po pożal się Boże Buchaliku. Kolejny tragiczny ruch w tym okienku aż przykro patrzeć. Nowy kontrakt dla Łukasza G. brak kontraktu dla gościa, który nam ratował dupę cały sezon. Fuck logic. |
Cytat:
poza tym gdzie był Miśkiewicz rok temu? był podobnym "ręcznikiem' z zerowym doświadczeniem w ekstraklasie. Buchalik ma i tak od rok doświadczenia więcej, a jeśli chodzi o grę nogami to gorzej niż u Miśkiewicza być nie może. Wiek jest praktycznie ten sam. Żal mi odejścia Miśkiewicza, ale jestem daleki od wychwalania go w niebogłosy. Jeśli życzy sobie gwiazdorskiego kontraktu to w Wiśle go nie otrzyma. Tym bardziej że więcej on zawdzięcza Wiśle, niż ona jemu. PS. Podobno i tak największą kością niezgody jest prowizja dla włoskiego menagera. Wiadomo jakiego poziomu stawek może wymagać. |
Cytat:
|
Ktoś tam wspominał, że Smuda chce Horoszkiewicza?
http://www.90minut.pl/news/234/news2...-Cracovii.html Jeśli była to prawda to już jest dno, że niedoszli spadkowicze podpierdzielają nam piłkarzy. |
Cytat:
|
Zwłaszcza Rymaniaka trzeba bardzo żałować :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
Historia zna mnóstwo przykładów, kiedy Ci którzy "nic nie znaczą" obalali koronowane głowy. Kwestia w....ienia i determinacji. A my mówimy o klubie piłkarskim. Jeżeli kilkudziesięciu posłów PO, SLD, PSL i RP znalazło ostatnio w sobie dość odwagi cywilnej, żeby złamać dyscyplinę partyjną - to nie ma rzeczy niemożliwych. Chcesz akceptować patologie? Twoja rzecz. Masz do tego pełne prawo. Ale nie dorabiaj do własnego lenistwa i mentalności chłopa pańszczyźnianego ideologii. |
Cytat:
Co do Miśkiewicza. Dziwi mnie, że nie potrafili z nim dogadać się odnośnie kontraktu. Ale skoro klub chce, zawodnik chce, a mimo to nie ma porozumienia to znaczy, że sprawa rozbija się o menadżera. Trudno. Może Buchalik czy inny Kieszek nie będą gorsi. |
ciekawe czy rozmowy z Kieszkiem to po prostu próba obnizenia wymagan Buchalika...
obroncy nam są potrzebni. Obrońcy. W tym kraju bramkarza znaleźć jest naprawde łatwo na ten poziom co gramy, a defensorów ni chuja |
Cytat:
I dlatego będę winil lysego za to co się dzieje w Wisle po stokroć,nikt mu nie kazal przyjmować takiej pozycji ,nikt mu nie kazal firmować tej całej blazeniady swoim nazwiskiem,jemu to nie przeszkadza bo to tylko praca dla niego a mnie to wkur.... Do Cupiala tez mam zal ze to wszystko tak wygląda ale....to wlasnie ten Cupial bedac jaki jest poniosl Wisle przez kilka lat na wysoki poziom... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Czulem, bardzo mocno czulem ze Buchalik nie będzie zadnym zmiennikiem tylko bramkarzem nr.1...
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Naprawdę. Dotarło. Wszyscy tutaj znają twój pogląd na tą sprawę. Nawet mój pies jak widzi twojego nicka to zaczyna szczekać. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wyłam się jak niektórzy posłowie... skoro nie ma rzeczy niemożliwych zaskocz nas. Zarób, złóż Cupiałowi ofertę, kup Wisłę i poprowadź po swojemu królu... o poglądach pańszczyźnianego chłopa. Z Wisłą jak to w życiu. Właściciel kilkanaście lat łożył na klub, nie szczędząc mu niczego. Niemniej jednak gdzies już wczęśniej popełniono błąd, rozpanoszyło się stado, a rozpasanie sięgnęło zenitu. Klub nie stał się samowystarczalnym i teraz jest jak jest... Troche jak w życiu - rodzice łóżą od małego, nie szędzą na edukację i utrzymanie, skończysz studia to wyp... i radź sobie sam... nie dasz rady - conajwyżej dadzą Ci zjeść. Ale co Ci będę tłumaczył jak masz to na codzień! Powinieneś tym bardziej zrozumieć że z Wisłą jest tak samo i jest w tym samym miejscu :) |
ale nas fizycznie jest nie stać na płacenia takiej kasy. Koniec i kropka
|
Cytat:
|
Cytat:
Też mnie wkurza ten populistyczny roszczeniowy ton w stosunku do właścicieli klubu .... nie od dziś. Ile razy pytałem: " masz jakiegoś dobrodzieja co kupi Wisłę i zainwestuję ??? ... nie masz - to nie marudź że Cupiał za mało wkłada .... Ale wiadomo najlepiej zarządza się nie swoimi pieniędzmi ... A jak trzeba zapłacić karę za zabawę racami to już nie ..... Dziecinada. |
Cytat:
|
Cupiał pewnie by sprzedał gdyby był ktoś kto by kupił z gwarancją że po roku nie zwinie interesu. Ja natomiast mam nadzieję że jeśli boss nie dostanie wymiaru z urzędu podatkowego a TF stanie na nogi to wrócimy do gry.
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl