Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2009/2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5997)

WILU TS 14.04.2010 20:04

Dla części utrzymanie się bądź bycie w czubie tabeli jest jak mistrzostwo,więc nie snujmy znowu teorii spiskowej dziejów...

dynek.pl 14.04.2010 20:04

terminarz nie gra
wszystko zweryfikuje boisko
nie ma co plakac i .......ic smuty

SZYMEK_TSW 14.04.2010 20:19

widzę ze co niektórzy tłumaczą gwiazdorów,
zresztą w sumie się nie dziwie bo jak zagają 4 mecze w ciągu 2 tygodniu i potem jeszcze 3 mecze w tydzień to chyba będą to odchorowywać do połowy lipca ;]

qchar90 14.04.2010 20:19

ja już widzę płacz piłkarzy w wywiadach, że trzeba grać co 3 dni, że to jest dla nich za wiele...
mogli by wydłużyć lige, Polacy nie graja w MŚ, wiec wiekszego problemu nie ma

Jaroo1 14.04.2010 20:25

Cytat:

Kolejny spisek, dziwne że nikt nie wspomniał o tym że Amica miała jakieś przecieki co się zdarzy i dlatego grała w piątek
ja tu zadnych teorii spiskowych nie szukam. Wiem ze lig to nie tylko my i terminarz nie jest ukladany tylko pod nas ale dziwi mnie takie cos ze akurat tak sie ten terminarz chujowo ulozyl - gorzej juz chyba nie mogl.

John1906 14.04.2010 20:32

Drużyny grające w pucharach muszą umieć grać (wtorek, środa) - puchary-(sobota) liga.
Jak chcemy grać w pucharach to nie ma co płakać, może to tylko wyjść naszym zawodnikom na dobre.

konrad1991tsw 14.04.2010 21:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 884816)
terminarz nie gra
wszystko zweryfikuje boisko
nie ma co plakac i .......ic smuty

Ten post w zasadzie powinien zamknąć dyskusję o terminarzu :)

Ludzie, nie szukajcie wszędzie spisku, jakichś układów itp. Jak była mowa o przedłużeniu sezonu o tydzień to były płacze o Kirma, teraz znów się nie podoba że gwiazdki zagrają sobie 2 mecze więcej niż standardowo. Potem się dziwicie że się nasi gracze usprawiedliwiają że 2 mecze na tydzień to za dużo... Tak jak napisał dynek, terminarz nie gra...

masterlag 14.04.2010 21:30

Derby w środku tygodnia o.O ?! Bez sens... wiadomo, że w środku tygodnia ludziom jest ciężej przyjśc... No ale w sumie to Craxa będzie gospodarzem także... ;) No, myślę jednak, że takie wydarzenie jak derby (tym bardziej Krakowa) powinny być szlagierem kolejki. A szlagiery rozgrywane sa w niedzielę, ew. w sobotę (głównie), w porach popołudniowych bądź wieczornych, by każdy chętny mógł być obecny na trybunach.
No, ale jak to zostało napisane wyżej- terminarz nie gra i nasi grajkowie musza zap... I tak dostali teraz trochę oddechu więc już nie ma mowy o jakiś "maratonach meczowych" (jak zdążyło juz to ująć parę osób na wosnę x))

SZYMEK_TSW 14.04.2010 22:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 884865)
Derby w środku tygodnia o.O ?! Bez sens... wiadomo, że w środku tygodnia ludziom jest ciężej przyjśc... No ale w sumie to Craxa będzie gospodarzem także... ;) No, myślę jednak, że takie wydarzenie jak derby (tym bardziej Krakowa) powinny być szlagierem kolejki. A szlagiery rozgrywane sa w niedzielę, ew. w sobotę (głównie), w porach popołudniowych bądź wieczornych, by każdy chętny mógł być obecny na trybunach.
No, ale jak to zostało napisane wyżej- terminarz nie gra i nasi grajkowie musza zap... I tak dostali teraz trochę oddechu więc już nie ma mowy o jakiś "maratonach meczowych" (jak zdążyło juz to ująć parę osób na wosnę x))

O ile się nie mylę, Derby już w pierwotnej wersji terminarza były planowane na środek tygodnia, więc nic nowego

tofik 14.04.2010 22:24

Już nie róbmy w piłkarzy takich maksymalnych cip. Bedzie trzeba grać co 3 dni, to zagrają co 3 dni. To w końcu ich praca, a nie hobby po godzinach, od którego się można wywinac.

sandbender 14.04.2010 22:50

No ale się wk.. 24 kwietnia. 2 miesiące ustalania wszystkiego tak żeby na meczu być a teraz k.. wszystko poprzekładane i nawet w telewizji nie obejrzę.

felipe 14.04.2010 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 884899)
Już nie róbmy w piłkarzy takich maksymalnych cip. Bedzie trzeba grać co 3 dni, to zagrają co 3 dni. To w końcu ich praca, a nie hobby po godzinach, od którego się można wywinac.

Co trzy dni? za takie śmieszne pieniądze ? panie...

;)

Wojtas 14.04.2010 23:44

za takie pieniadze to oni powinni grac codziennie i to z usmiechem na ustach.

szczepanwislak 14.04.2010 23:46

No takiego terminarzu nikt chyba nie spodziewał się ! Ale to dobrze , odrobimy ten zaległy mecz. Myślę , że uda nam się go wygrać i w spokoju przystąpimy do rywalizacji z Lechem. I w dodatku wraz z Radkiem. Myślę , że nie można narzekać ;)

1q2 15.04.2010 00:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 884826)
ale dziwi mnie takie cos ze akurat tak sie ten terminarz chujowo ulozyl - gorzej juz chyba nie mogl.

Mógł gorzej czyli 3 dni między Śląskiem i Amiką.
Jak 4 do dla nich będzie za mało to na prawdę niech zastanowią się nad zmianą zawodu;)

Marszałek 15.04.2010 09:55

Bardzo dobry kalendarz. Zastrzeżeń mieć nie można .Poza tym mam taką nadzieje,że kopacze zaczynają łapać siły i formę,bo w sumie tyle czasu bez meczu,to powinna świeżość w końcu przyjść. Czas działa na naszą korzyść.

crazykaro 15.04.2010 22:03

Nie wiem gdzie zamieścić to pytanie więc sorry za OT ale gdzie w herbie Lecha widać tą lokomotywę o której poznaniacy tak mówią bo nie widzę:

http://www.lech24.com/wp-content/upl...6896676721.jpg

Z gory dzięki za odpowiedź

Kris54 15.04.2010 23:05

Chodzi o te skrzydełka kolejowe, czy coś takiego

sandbender 16.04.2010 00:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 885230)
Nie wiem gdzie zamieścić to pytanie więc sorry za OT ale gdzie w herbie Lecha widać tą lokomotywę o której poznaniacy tak mówią bo nie widzę:

Ja rozumiem, że ich można nie lubić, ale ludzie nie róbcie aż takiej siary na siłę.
Kiedyś byli klubem kolejowym to taki sobie nadali przydomek.

Celtic ma chłopaka w herbie albo Juve babcie?

Z resztą oni to nic. Jaki herb ma Villareal?

John1906 16.04.2010 09:30

KKS- Kolejowy Klub Sportowy dlatego Kolejorz.

bbbnba 16.04.2010 10:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 885230)
Nie wiem gdzie zamieścić to pytanie więc sorry za OT ale gdzie w herbie Lecha widać tą lokomotywę o której poznaniacy tak mówią bo nie widzę

Slyszalem opinie, ze ksztalt herbu przypomina lokomotywe widziana od przodu.

Maciuś 16.04.2010 10:38

Wulkan moze pokrzyzowac plany rozegrania nastepnej kolejki.

bondTSW 16.04.2010 11:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 885346)

Tzn? komu ta chmura przeszkadza w graniu w piłkę i dlaczego?

mitmichael 16.04.2010 11:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 885346)

A to ciekawe. Gdzie taka oszałamiajaca informacje przeczytałes.

jurukuru 16.04.2010 11:23

fragment z onetu: " Ekstraklasa zaapelowała także do zawodników, aby wstrzemięźliwie okazywali radość po strzeleniu gola oraz do organizatorów spotkania, by zwrócili szczególną uwagę na charakter opraw meczowych przygotowywanych przez grupy i stowarzyszenia kibiców."

bez przesady znowu..

andys 16.04.2010 11:26

W graniu chmura nie będzie przeszkadzać , ale jeśli z powodu trudności komunikacyjnych przełożą pogrzeb , to przypusczam , że przedłużą też żałobę narodową , co znowu zmieni terminarz.

studio2 16.04.2010 11:32

Przecież lotnisko w Balicach i w Rzeszowie caly czas bedzie czynne.

Skipper 16.04.2010 11:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez studio2 (Post 885388)
Przecież lotnisko w Balicach i w Rzeszowie caly czas bedzie czynne.

Balice już są nieczynne a Rzeszów to pewnie kwestia kilku godzin.

tofik 16.04.2010 11:40

Cóż. W takim razie uznajmy tabelę za ostateczną i zakończmy ligę. :D

szczebrzeszcz 16.04.2010 13:03

nie będą przekładali terminu pogrzebu więc nie będzie trzeba przekładać meczów

Griszka30KR 16.04.2010 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jurukuru (Post 885383)
fragment z onetu: " Ekstraklasa zaapelowała także do zawodników, aby wstrzemięźliwie okazywali radość po strzeleniu gola oraz do organizatorów spotkania, by zwrócili szczególną uwagę na charakter opraw meczowych przygotowywanych przez grupy i stowarzyszenia kibiców."

bez przesady znowu..

Dokładnie ,przeciez beda grali juz po żałobie.Rozumiem ,ze to wielka tragedia,ale w czym ona jest wieksza (poza stanowiskami),od wypadku autobusowego we Francji,lub hali w Katowicach,zawale w kopalni.Tam nie było takich apelów.Nie bede tu pisał ,bo moze za duzo i niepotrzebnie napisze , nie czas na to ,ale jak kolega wyzej uważam ,ze to juz przesada

crazykaro 16.04.2010 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandbender (Post 885274)
Ja rozumiem, że ich można nie lubić, ale ludzie nie róbcie aż takiej siary na siłę.

Pytałem jak najbardziej poważnie

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bbbnba (Post 885339)
Slyszalem opinie, ze ksztalt herbu przypomina lokomotywe widziana od przodu.

Czyli że to niby kształt herbu ma przypominać tą lokomotywę? No teraz to rzeczywiście może widzę tą lokomotywę

KOMINEK 16.04.2010 22:40

Macie polityczny i tam idźcie się spierać kto jest lepszym patriotą tu gadamy o lidze

crazykaro 16.04.2010 22:48

Ale polityczny zamknięty:!:

saklak1906 16.04.2010 22:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bondTSW (Post 885369)
Tzn? komu ta chmura przeszkadza w graniu w piłkę i dlaczego?

Iwanskiemu wentyl w pilkach przeszkadzal w celnym kopaniu to co dopiero chmura wulkanicznego pylu. Toz naszym gwiazdka moglo by na plucach siasc i to by dopiero byla tragedia:D

WILU TS 16.04.2010 23:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 885542)
Iwanskiemu wentyl w pilkach przeszkadzal w celnym kopaniu to co dopiero chmura wulkanicznego pylu. Toz naszym gwiazdka moglo by na plucach siasc i to by dopiero byla tragedia:D

Bardziej chodziło o to że skoro większość by nie wylądowała przez tą chmurę - przesunęli by uroczystości - więc i tą skandaliczną żałobę dalej - co za tym idzie ligę również

pan Dudi 16.04.2010 23:57

Jeśli któryś mod byłby tak uprzejmy i wywalił posty ludzi raczących nas swoimi wynurzeniami i mądrością ostateczną nt. ostatnich wydarzeń nawet w tym temacie (tak jak ten wyżej ze skandaliczną żałobą), bo mnie krew zalewa jak ich czytam, a specjalnie wchodzę tylko w tematy, teoretycznie, wolne od ich zasranej retoryki. Z góry dziękuję.

harthausen 18.04.2010 12:33

Legia może zagrać z Jagiellonią na stadionie Polonii
http://www.legia.com/www/index.php?akt=14332

niektóre władze to jednak słabo swoje działania koordynują, to jak ktoś planował, żeby zwłoki ofiar katastrofy umieszczać na Torwarze to nie widział stadionu naprzeciw?

banasik 18.04.2010 12:50

Żenada - klub okrada kibiców w biały dzień, jeszcze działając na własną szkodę.

Decyzja ministra sportu równiez kuriozalna

Neon 18.04.2010 14:16

mnie zastanawia co na to przepisy? Można tak sobie zmienić stadion na dzień przed meczem? I czy to nie jest tak, że Jagiellonia musi sie na taka zamianę zgodzić. Wiadomo jaka jest np murawa na Polonii.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl