![]() |
Cytat:
http://z6.invisionfree.com/UltrasTif...topic=56&st=11 |
jak zrobić kolaż w Gimpie? o ile się da...
|
Cytat:
|
http://www.sendspace.pl/file/at1ABUu0/ nie wszystko, ale większość.
|
Gdzie można kupić (poza halą targową) używane akademickie ksiązki?
|
Mam pytanie co do wyjazdu z LECHIĄ do Wodzisławia... W jakiej cenie beda bilety i dojazd?
|
Cytat:
Akademicki jest na Jabłonowskich. |
Dzieki, własnie o jakies konkretrne miejsce, bo w kilku antykwariatach byłem i zwłaszcza o technicznie podręczniki trudno.. Więc uznałem że źle szukam.
Dzieki jeszcze raz |
To na Jabłonowksich masz nawet dwa - jeden taki ogólny, Akademicki (o nim myślałam). A jest też drugi, wlaśnie techniczny z tego co wiem :) Więc w ogole ;) ale za jego "techniczność" nie ręcze - nie byłam, info telefoniczne ;)
Pzdr |
Gdzie tanio ;) i w miare dobrze mozna dosztukowac, na wpola zlamanego zeba.... Najlepiej dzisiaj...
:pobity: |
mam pytanie jak nazywa się program do np, umieszczania swoich zdjęć na bilbordach lub że ktoś trzyma twoje zdjęcie xD
|
Wiecie dlaczego neima w nocu juz skrotow na tvp 2 w nocy zawsze po meczach?
|
|
szukam zdjęcia z meczu Śląska gdzie na płocie wisiał trans:
NIE CHCE WAM SIĘ GRAĆ ? TO WYPIERD***Ć ! |
Mam pytanie, gdzie obejrzę jutrzejszy wyścig Grand Prix Australii przez neta? I o której godzinie:D?
|
Cytat:
8:00 rano http://www.justin.tv/directory/sports |
W najblizszy poniedziałek ukaże się kolejne wydanie poczytnego tygodnika pod tytułem Newsweek, w którym poczytacie o jednym z naszych kibiców - wyjazdowiczów, którego mieliście okazję już poznać w jednym z ostatnich numerów Forza Wisła.
Zdradzimy jedynie, że, co w przypadku pisania o kibicach nie częste, będzie ukazany w pozytywnym świetle. Więcej dowiecie się w poniedziałek sięgając po Newsweek. (Listopad 2008) - SKWK Ma ktoś może ten artykuł? Chętnie bym przeczytał. Z góry dziękuje. |
Wiecie może jaki wynik el. do MŚ meczu Maroko - Gabon? Bo nie mogę nigdzie znaleźć... :/
Dzięki ;) |
Cytat:
futbol24.com |
Witam, mam prośbę, chciałbym ściągnąć film pt. "Pat Garett i Billy Kid" - western z 1973 roku:). Bardzo proszę o pomoc. Zależałoby mi również na lektorze PL, bo na napisy to nie liczę, ale gdyby komuś się udało.
|
Cytat:
|
Szukam jakiegoś radia samochodowego z obsługą kart pamięci i wejściem AUX. Cenowo do 350 zł, jakieś lepszej firmy. Poleci ktoś coś?
|
Ja mam pytanie do osób, które otrzymały prezent na naszej klasie. Jeżeli dany prezent się nie spodoba to można go w jakiś sposób usunąć z profilu?
|
Pod "Twój profil" masz Twoje prezenty - daj pokaż wsystkie i tam będziesz miał usuń.
|
w nocy zegary przestawiamy o godzine do przodu czy do tyłu ?? bo juz sie pogubilem..
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Kompletnie nie mam pojecia gdzie umiescic to pytanie(bo w temacie ABG o zgodach tez niezabrdzo..)
Jakie sa nasze stosunki z Polonia Przemyśl???? (z tego co kojarze to byli na meczu z Lechia na D) ale ukladu ,zgody nie ma?? |
Zgody ani układu nie ma. Stosunek neutralny.
Sporo osób z Przemyśla sympatyzuje z Wisłą. |
Robił ktoś jakieś dobre drinki z wiśniówką?
Potrzebuje jakiś sprawdzony, niezbyt skomplikowany przepis... |
Cytat:
20 ml wiśniówki, 30 ml białego rumu, 20 ml krupniku, 30 ml soku wyciśniętego z cytryny Wszystkie składniki mieszamy w shakerze z lodem i przelewamy do kieliszka. Dodajemy plasterek limonki. |
Cytat:
skończyło się 1 - 2 . Maroko na końcu było bliskie wyrównania ale Gabonczycy nie dali sie. wczoraj sobota eliminacyjna wiec ogladalem takie mecze na egzotycznych stacjach. :) EDIT: czy macie cos takiego w nowym gadu gadu że nie pokazuje wam sie pole do wpisania opisu? |
Cytat:
pozdro |
Witam!
Mam prośbę do osób zorientowanych w temacie: potrzebuję zainstalować sterowniki do płyty gigabyte 945gcm Niby zainstalowałem coś chipset i audio ale wyskakuje mi jeszcze, że nie ma: - kontroler ethernet - kontroler video ( zgodny z vga ) Pozdrawiam, Loku. :-) |
ma ktoś zdjęcia textu na płocie WKS-u
' nie chce wam się grać, to spierda**ć ' ? |
Cytat:
Ale byly osoby w barwach Polonii na meczu z Lechia???? Bo kojarze ze tak cos pisalo,wiec stosunek nie taki neutralny,zresztą sam sie nieorientuje ....:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
a co do drinów z wiśniówką - wiśniówa+sok bananowy i jest kot
|
Mam problem z kompem, konkretnie z kartą graficzną. Odinstalowałem sterowniki do Ge Force FX5500, zainstalowałem ponownie i gry nie działają. Domyślam się, że pewnie zostało coś w rejestrze i przez to nie działa czy coś w tym stylu. W takim razie jak teraz odinstalować sterowniki, aby wszystko działało po ponownym zainstalowaniu?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl