![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Steaua
OM kurs 2,84 |
W meczu Znicz Jarosław - Koszalin , trwa dogrywka , jak nam buki to policzą w wypadku dogrywki i wygranej Znicza Jarosław ?
|
Manchester Utd - Bayern 1
Marsylia - Sochaux 1 Unirea - Metan 1 Poli Timisoara - Curtea 1 za 25 do wygrania 98.60 i taki dla zabawy, dokładnie wyniki: Manchester - Bayern 3:1 Bordeaux - Lyon 1:1 za 5 do wygrania 343.20 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zależy, czy masz opcję "wliczając dogrywkę", czy możesz stawiać remis. U mnie było łącznie z dogrywką, więc niestety w tył. W pewnym momencie przegrywali 11 punktami, potem doprowadzili do dogrywki, żeby przejebać w niej 1 punktem. Dramat, no ale cóż, life goes on.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj na plus.Jutro się coś rano znajdzie :)
edit. na noc Edmonton-Colorado 2 (zwycięzca) 1,5 Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors under 230 pkt 1,9 |
dzisiejszy dzień jak najbardziej udany. Na jutro wygrana Liverpoolu przynajmniej za 100 i pewnie też wygrana Wolfsburga (za trochę mniej), bo to co zagrali ostatnio w lidze napawa wielkim optymizmem, a Fulham nie dość, że męczyli się ze słabiutkim Wigan u siebie to jeszcze nie najlepiej grają na wyjazdach, a poza tym Dżeko miażdży.....
|
Myśle nad takim coś na jutro za 100zł:)
Liverpool FC - Benfica 1x VfL Wolfsburg - Fulham FC 1x Atlético de Madrid - Valencia CF 1x |
Na dzisiaj tylko:
awans: Benfica 200zł e.w 400 |
Bet At Home:
FC Politehnica Iasi - CFR Cluj 2 1,60 Betsafe: Wolfsburg - Fulham 1 1,65 Lapentti - Cabal 1 1,25 AKO: 2,06 |
Wolfsburg-Fulham 1
St.Liege-HSV ilość goli w 1 połowie over 0,5 |
Ile wam idzie wypłata z Bah?
Ile też trzeba czekac aż mi wezmą kwote z konta? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Piątek 09.04.2010
Zaglebie Lubin - Cracovia Krakow Typ 1 - 1.75 Lech Poznan - Arka Gdynia Typ 1 - 1,30 Ako : 2.28 Co do pierwszego meczu w 80% jestem przekonanym nad ładnym zwycięstwem Zagłębia nad Cracovia patrząc na grę w tym sezonie oby dwóch drużyn lecz nie jestem przekonany w pozostałych 20 % ponieważ sytuacja Cracovii jest cieżka i wkońcu kiedyś przełamanie musi przyjść tak samo jak Zagłębia . Tu mnie cały czas męczy czy stawiać 1 czy 1 x lecz patrząc na zestawienie kursów 1x jest mało opłacalnym posunięciem . Jeśli ktoś też myśli nad tym meczem proszę o jakieś info . Co do drugiego meczu jestem przekonany , pokazuje to tabela 4 punkty straty do nas i następny mecz z nami . Więc Lech na pewno nie odpuści u siebie tego meczu z Arka . Dzisiaj buki się pieniędzy nie doliczą przez całą noc przez mecz Wolfsburg - Fulham . Patrząc po forach bukmacherskich i opiniach znajomych każdy grał na wilki . |
14:00 - Lukasz Kubot 1,80
|
Coś mnie podkusiło żeby na polską lige zagrać...
Zagłębie - Cracovia 1 Wisła Płock - Widzew 2 St.Truiden - Anderlecht 2 ako 5.78 |
Widzew
Rapid Stawka 10 Mozna wyciagnac: 37 |
Cytat:
|
Zagłębie - Cracovia - Zagłębie strzeli
Lech - Arka - Lech z handi Kurs 2,424 Ej no, tak słabym parchom nie strzelić to też trzeba umieć... |
Wziąłem dwa typy od Kamsona:
Zagłębie - Cracovia 1 St.Truiden - Anderlecht 2 ako 2,80 |
Cytat:
****a, sam planowałem zagrać go za bardzo grubo, bo myślałem, że jest zajebista okazja i teraz dziękuję Bogu, że mi wypadło z głowy. Masakra jakie baty dostał od makarona. |
Dobra, dziś przeciwko Widzewowi. Bez jaj- ile można wygrywać mając w zasadzie pewny awans? ;)
|
Lech - Arka ,X i 2 k 4.5 i 9 choć na Ladbrokes jest 12
Zwolle - Volendam X i 2 k 4 i 7 Austria Lustenau - Hartberg, X i 2 k 4 i 6 Padeborn - Ahlen,X i 2 k 3.7 i 5.5 Bastia - Angers 1 i X k 2 i 3 St.Patricks - Drogheda,X i 2 k 3.6 i 7 Sonderjyske - Aalborg,X i 2 k 4.8 i 4.8 Errani - Garcia.V.B ,2 i 2:1 dla Errani k 3,3 i 3.6 Spartak - Jekaterinburg X za 16 Wszystko zagrane solo. Powodzenia :) |
jak dla mnie dzis cracovia 02 pewniak
macie coś na teraz ? |
no na kubocie poplynalem
puscilem na wieczor Hercules 1,60 Excelsior 1,50 @2,40 oprocz tego Zaglebie - Cracovia over 1,5 - 1,48 texas rangers - 1,62 galway - sporting fingal x2 - 1,20 excelsior over 2,5 - 1,45 i gram tez Ros Casares - Wisla Krakow H(0.0 - 15.0) 2 1.85 |
Lech-Arka 1
stawka 100zł zagrane. Do wygrania 36zł. |
widze że przez zagłębie kilka kuponów poszło
|
taki kuponik na weekend, może wejdzie na farcie
Lech Poznan - Arka Gdynia 1 Hull - Burnley 1x West Ham - Sunderland 1x Doncaster - West Bromwich x2 Wisla Krakow - Slask Wroclaw 1 Tenerife - Real Valladolid 1x Villarreal - Sporting Gijón1x Real Madrid - Barcelona x2 Blackburn - Manchester United 2 Ruch Chorzow - Odra Wodzislaw Slaski 1x AC Milan - Catania 1 AS Roma - Atalanta 1 Legia Warszawa - Jagiellonia Bialystok 1x 10 e.w 220 |
Cytat:
Ani z konta mi nie pociagnelo, Wypłaty w trakcie opracowania 0 złotych. Nic. Wpisałem tam PKo w nazwie banku, numer i kwote. Dziwne. |
Mi tak 2 dni szło
|
Club Brugge- Gent 1
ST Truiden- Anderlecht 2 Wisła Płock- Widzew 2 RKC Waalwijk-Vitesse 2 Kurs. 11,28 Stawka 5zł Do wygrania 49.66 Pech chciał że wracając do obstawiania meczy przegrałem na początek. To był jedyny kupon na ten weekend w moim wydaniu jak widać mało szczęśliwy. PS.Jeśli będziecie mieć jakieś ciekawe typy na przyszły tydzień to napiszcie tu albo na priva, bo sam nie mam szczęścia a tak przynajmniej bedę przegrywał razem z innymi. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl