![]() |
Cytat:
"PS" (żenująco) musiał cała sprawę prostować. Ogólnie - jeżeli chodzi o ekstraklasę, to Kołtoń był i jest zerem. Co najwyżej może służyć Rutkowskiemu do szerzenia dezinformacji, bo powtórzy wszystko co mu z Amici przekażą jako prawdę objawioną. Oczywiście, może mieć rację, ale tu akurat po prostu bezpieczniej obstawiać, że góra zrobi coś pochopnego i głupiego. |
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=mb9oj...layer_embedded
Zobaczcie za to jak Robert przeżywał mecz z Lechem:) |
Cytat:
|
Cytat:
Stwierdziłem suchy fakt: mamy to, na co nas obecnie stać. Po prostu. Za taka kasę nic lepszego nie dostaniemy. Jak masz do wydania 30 tysięcy złotych, to może Ci na Dacie Logan starczy, na pewno nie na Mercedesa. I jakbyś ekspercie czytał moje wcześniejsze posty to byś wiedział, że ja nie jestem za wywaleniem Maaskanta. Ale też nie uważam Go za jakiegoś szczególnie uzdolnionego trenera. Jest przeciętny i ma do dyspozycji przeciętnych zawodników, z których - przynajmniej on - niewiele więcej jest w stanie wyciągnąć. I słowo "przeciętny" odnoszę do realiów europejskich, żeby była jasność. Bo w Polsce powinniśmy sobie dać radę tym składem. K...wa, już chyba prościej się nie dało. Ale uczyli mnie na szkoleniu, że język trzeba dopasować do odbiorcy. |
Teqcontroller, chłopie...wyciągłem, wyciągłem???...Człowieku, jaką zawodówę skończyłeś, bo nawet nie próbuj przekonywać, że gdzieś wyżej podskoczyłeś...
|
Cytat:
Tak zgodze się że nie mamy na razie nie wiadomo czego , na to trzeba lat , nie 2 okienek i MP. |
Cytat:
100% racji. Post który oczywiście w dużym uogólnieniu pokazuje pewną patologię. Nie tylko na tym forum , ale Nas wszystkich mentalnie skrzywdzonych przez 50 lat komuny i wszystkojebania... |
Od 18 czat z Robertem na Interii:
http://sport.interia.pl/raport/wisla...czacie,1694218 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:lol: |
Cytat:
Żeby nie było: wierzę w naszych, ale Odense to raczej silny przeciwnik - jakiego w lidze nie uświadczysz. |
Jezu jakie pytania fana parchyów czy Robert by został ich ternem nie no ku... :lol: :lol:
|
Zapis rozmowy internautów z naszym trenerem:
http://czateria.interia.pl/goscie-cz...,2200,strona,1 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Maaskant połączenie Petrescu(treningi) z Mourinho (cięty komentarz i zachowanie na boisku) i Guardiolą(taktyka).Tylko ciekawe jak długo jeszcze zawita na Reymonta
|
Też daje im taki wycisk jak dawał Dan?
|
Pamiętacie APOEL??Ten sam APOEL z którym zespół Maaskanta nie dał rady i dzięki któremu Wisła nie zawitała do fazy grupowej LM właśnie pokonał Zenit Sankt Petersburg 2:1
|
Cytat:
Osobiście w to nie wierzę, ale też nie mam też powodu by nie wierzyć mojemu rozmówcy. |
Cytat:
Nie kur*a nie pamiętamy. Co to jest APOEL? Nie chce mi się wierzyć, że pozycja Maaskanta może być tak mocno zagrożona, że przed Amiką miał ultimatum...ale kto wie... |
O ile to prawda to Cupiał musi być nieźle wkurzony na trenera. Wg mnie usłyszeć coś takiego przed takim meczem (mocny przeciwnik, wyjazd, drużyna w dołku, przerwa na repre, a po niej to nigdy nie wiadomo) to tak samo jakby ,,Tylko cud może Cię uratować.".
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli tak faktycznie było, to za rządów Cupiała nigdy nie zrobimy jakiegokolwiek postępu. Nie ma trenerów, którzy wygrywają zawsze, zwłaszcza z bogatszymi i silniejszymi zespołami. |
Biorąc pod uwagę jak bardzo zdenerwowany był Maaskant podczas meczu z Lechem, jestem w stanie uwierzyć w takie ultimatum.
|
Cytat:
|
Cytat:
Oglądałem dzisiejszy mecz(nie cały niestety) i był wyrównany ale lepsze wrażenie sprawiali gospodarze - dopiero w ostatnich minutach się pogubili i mieli farta bo gola powinni stracić. A Zenit na dziś to Ruski top - oni przez ostatnich kilka lat na transfery wydali pod 100 mln euro;) |
Cytat:
|
Czat coś wyraźnie nie teges. Jak już zauważyli piszący w tym temacie, spreparowany.
Zaciekawił mnie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=1bvre...layer_embedded Nieźle się oberwało asystentowi/sędziemu technicznemu :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl