![]() |
Lis
Czy my jako socios mozemy cos zrobic w sprawie Lisa? Skoro trzeba za niego zaplacic Lechowi? Nie mialem najlepszego zdania o nim na poczatku ale przyznaje sie ze teraz to jest GOSC. Ichcialbym zeby zostal w Wisle...
|
do kogo można napisać na PW w sprawie socios (chodzi o sprawy formalno zapisowe i wolałbym publicznie nie pisać :) )
|
Cytat:
|
Witam.
Chcę w jakiś sposób pomóc Wisełce i wesprzeć ją składkami stąd decyzja o zapisaniu się do Socios. Pytanie tylko czy można zmienić rangę w każdej chwili? np. ze złotej na białą? |
Witam, ja również mam pytanie
Czy planowane jest może "rozszerzenie" rang ? chodzi mi o to, że w tym momencie nie mogę sobie pozwolić na składkę 50 zł ( myślę, że jest więcej takich osób ) , ale chętnie wpłaciłbym 10-20 zł miesięcznie ( np Ranga bez żadnego głosu ) jest taka opcja ale tylko dla młodych osób wspierających, a dla starszych ? czy jedyna możliwość to wpłata darowizny ? |
Możesz uiszczać darowizny miesięczne w wysokości 20 czy też 10 zł nie ma problemu.Tyle że wpłacając 50zl miesięcznie uzyskujesz możliwość oddania głosu w rozdysponowania wspólnych składek. Mi się wydaję że obecna wersja jest przemyślana i jak najbardziej ok.Nie ma co się rozdrabniać przecież chodzi o uzyskanie jak największej kwoty do szybkiego spełnienia wspólnie zaplanowanego celu.
|
Cytat:
|
Jest gdzieś podsumowana akcja Socios? Gdzie i jak się dołączyć, itp - takie kompendium. Nie chce mi się przerzucać wszystkich stron w dyskusji.
|
Dzień dobry wszystkim :)
Jestem pod wrażeniem chęci pomocy o jakiej czytam na tym forum. Sosios to piękna sprawa , która ewidentnie świadczy o tym , że idziemy w dobrym kierunku . BRAWO !!!! Widać , że jest nas wielu którzy chcą dobra tego klubu. Po burzy słońce wychodzi z za chmur i nad Krakowem zaświeci znów na 100 % Wpłacajmy ile kto może . Każda złotóweczka się liczy . Szacun na maxa dla WAS wszystkich . Jesteśmy wielcy , tak wielcy i dumni . My prawdziwi kibice Wisły Kraków |
Coob, na stronie Socios https://socioswisla.pl/# masz aktualizację, wszystkie dane i podsumowania na bieżąco.
|
Dodatkowo jeszcze to (w temacie akcji Socios):
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...na-ten-cel-dar |
Cytat:
|
Mam takie propozycje, mam nadzieję, że Witek czy ktoś inny się odniesie do tego:
1. ( propozycja chyba Krakusa ) Niedługo zbliżamy się do 1000 socios.. może zrobić jakąś licytację dla rezerwacji członka nr 1906 ? myslę, że to fajna sprawa dla kogoś i wyróżnienie, szczególnie, jeśli będzie nas kilka tysięcy w niedługim czasie mam nadzieję :) 2. Jakieś gadżety do przynależności socios, gdzie całość będzie transparenta i cały zysk przekazany na konkretne cele np. koszulki, magnesy, spinki itp. ( może warto w przyszłości np 10-15% przeznaczyć na "rezerwę" w razie jakiegoś kryzysu i odkładać środki na osobne konto ? oczywiście jak sytuacja się ustabilizuje.. 3. Stworzenie na stronie osobnej zakładki z osobami publicznymi, które wspierają socios, np jakiś piłkarz + krótka wzmianka od niego ( może jakiś spot dodatkowo zachęcający ? ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam Panowie udało mi się do Was dołączyć więc można spokojnie zabierać głos...też jestem za roztropnym wydawaniem pieniędzy dlatego że mnie trio z konferencji zupełnie nie przekonało...i to nie dlatego że ktoś się śmiał czy źle wyglądał...tylko po prostu boje się że to są ludzie dalej z tego samego układu może gdzieś z tylnych rzędów ale przecierz tylko takich byśmy łykli......wiem że nie ma czasu i trzeba działać...ale nic na hurra i bez głowy...tylko 100% oczyszczenie może dać coś dobrego w przyszłości...
|
Cytat:
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...62927680147456 |
Właśnie sobie puściłem pierwszą skladkę. Tak, wiem że to spam ale tak mnie to ucieszyło że musiałem się pochwalić ))))
|
A ja dzis wyslalem deklaracje i czekam:)
mam nadzieje ze niedlugo bede Socios :)Wisla nigdy nie zginie. |
Przyjętych Socios 1139
Stan konta 145688,64 zł 8 sty 2019 02:14 Drogi Wiślaku, Bardzo dziękujemy za przesłaną deklarację oraz dokonaną wpłatę. Miło nam poinformować, że podjęliśmy decyzję o przyjęciu Pana w poczet członków zwyczajnych stowarzyszenia Socios Wisła Kraków (nr członka - 637). Bravo !!! 502 nowych członków w 10 dni 50 nowych Socios dziennie . Pozdrowienia i szacun dla nas Wszystkich |
Szczerze... nie wierzyłem, że to się tak rozkręci. Brawo!!!
|
a teraz sobie wyobraźcie co by było z autobusem, ogrzewaniem, CLJ gdyby nie socios.......
|
Można w każdym momencie (jeśli w ogóle można) zmienić rangę?
|
Pytanie do osób z zarządu Socios do ostatniej wpłaty bo wiemy na co poszło itd Co ze stadionem ? Bo może być ponownie problem
|
Tak, można zmieniać rangę.
Cytat:
|
Zrobię wszystko, żeby nakręcić jak najwięcej osób na tą akcję. :)
|
Bardzo dziękujemy za przesłaną deklarację oraz dokonaną wpłatę. Miło nam poinformować, że podjęliśmy decyzję o przyjęciu Pana w poczet członków zwyczajnych stowarzyszenia Socios Wisła Kraków (nr członkowski - 1125).
Dajcie dostęp do pokoju !!! )))) Jak sobie zrobić taki ładny baner ? ) ( na priv ) |
Cytat:
PS: moze przerazic Cie ile tam jest tematow do ogarniecia ;) |
Dzięki za odpowiedź )
Po tym co ostatnio przerabialiśmy chyba już nic związanego z Wisłą mnie nie przerazi ))))) |
Tej zimy nadam w ramach Wisła.TV maksymalnie tylko jeden sparing - ostatni, z Ziliną.
|
czy mógłby ktoś z Socios dotrzeć do władz klubu i poprosić Kubę Błaszczykowski, żeby wrzucił posta na swoją tablicę FB o karnetach i bonach ? może się wydaje śmieszne, ale Kuba ma zasięg kilka milionów, na samym FB 2.5 miliona followersów, warto to wykorzystać, nawet jeśli 0,05% zakupi to już byłby potężny zasttrzyk gotówki
|
Ale Kuba to zrobił â zobacz sobie jakie zasięgi zrobiło wczoraj zdjęcie na instagramie :)
|
|
Nie ma w tym błędu tylko powinno być pod kwota 340 tys kwota od Synerise. Było by pewnie czytelniej
|
Ja mam pytanko do Socios.
Kupilem mlodemu karnet na E24. Syn ma kolegę, który też chcialby chodzic na mecze, ale rodziców nie stać. Czy w ramach bonów może się starać o dofinansowanie do karnetu?? |
Jasne, odezwij się do nas na [email protected]
|
Wysłałem na skrzynkę zarządu wiadomość , jak to ogarniecie to dajcie znać, moje rozmowy były dłuższe niż z Bargielem, ale postęp Jest :D
|
Wiadomość odebrana ;) Damy znać!
|
serek.c2 serdeczne dzięki za wsparcie karnetu !!
|
To dzięki dobrym ludziom, ja tylko przekazałem kod :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl