![]() |
To jest właśnie poziom antysystemowców. On by chciał być prawicowiec z pozytywnym wydźwiękiem, ale czy prezydentem będzie wielkie g... czy doktor prawa UJ znający języki to ma w dupie, prawicowiec pożal się Boże.
Natomiast z PiSem trafiłeś Smuga w sedno. Pytanie za 1000 punktów. Na kogo jeszcze wzmianka o PiS w porównywalny sposób działa? Niech każdy sobie odpowie. Tylko nie piszcie bo prawicowca obrazicie. A on ma tylko "inne zdanie" którego nie ważcie się krytykować. Cytat:
ps. Być nazwany oszołomem przez takiego nihilistę to prawdziwy zaszczyt :) |
Nie wiem czy było, ale dobry tekst odnośnie "antystemowca" Kukiza:
http://kontrowersje.net/komorowski_a...ka_z_palikotem POlecam przeczytać :-) |
Panowie tak czysto teoretycznie gdyby Duda przed pierwszą turą z wielką pompą oddał swoje głosy Kukizowi czy doszło By do drugiej tury u czy Kukiz miał by szanse wygrać
|
W jaki sposob nie mialoby dojsc do drugiej tury?
|
Gowin za Wisełką ! https://twitter.com/Jaroslaw_Gowin/s...29253593509889
|
http://niezalezna.pl/66621-prowokato...zyzwoity-wujek
nie ma przypadków , pewnie część zna ale to najświeższa odsłona |
Cytat:
Głupie gdybanie ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dałem przykład głupiego porównania takiego jak Ty na początku. Dobra odpowiem teoretycznie jak chciałeś: większość wyborców PISu zostałaby w domu i nie poszła głosować na Kukiza i Komorowski wygrałby w I turze, usatysfakcjonowany ? |
Pisząc że większość wyborców PIS zostałaby w domu oceniasz to na podstawie tego co ty byś zrobił czy poprostu zamiast przemilczeć mój post odezwałeś się i teraz piszesz bzdety a prawidłowe porównanie to raczej Komorowski oddaje głosy Palikotowi
|
Cytat:
Ok, nie mam więcej pytań :lol: Miłego gdybania życzę ... Bez odbioru. |
Cytat:
Ale jak już załapałeś temat dorabiania sobie łatek przez antysystemowców to może opowiedz jaką łatkę dorobił sobie Duda głosując za oddawaniem polskich pieniędzy Żydom? A przepraszam, akurat jego prawo omija bo ma immunitet i on sobie łatki nie dorobił. A co do Andrzeja i tego zdjęcia, niezła hipokryzja PiSu, czy raczej jego wyborców a konkretnie Smugi. Andrzej, który był pierwszym obrońcą krzyża dziś już jest ble bo przeszedł na stronę Palikotów i Bronków. Czyli dziś jest dla was lemingiem ale jak był waszym oszołomem to było super ;/ Hipokryzja 100% i to jest przykre, że dla was nie ma granic. Dziś oszołomów swoich bronicie, jutro już nie bo oszołomią gdzie indziej. Dziś się wypinacie na Kurskich czy innych Ziobrów jutro już nie bo znowu robią dobrze PiSowi ;/ Masakra. To jest właśnie to co powinno się piętnować. Każde środowisko, czy to PiS, PO, Korwin, RN, powinni tych największych krzykaczy, oszołomów, dziwaków od razu gasić w zarodku i wypierdalać na zbity pysk ze swojego grona. Wiadomo ci co najwięcej krzyczą to są najbardziej podejrzani. Tacy ludzie robią tylko zły pijar - tak jak pod krzyżem największy ambaras robiła właśnie grpbka tych krzykaczy-oszołomów na czele z Andrzejem i zapewne przez nich całe to środowisko z pod krzyża miało przypiętą łatkę debili |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zawsze mnie rozwala w ludziach zmanipulowanych hipokryzja :) Edit, aaa taka mała złota myśl na koniec dnia. Bo teraz mi się przypomniało, że na Korwina często najeżdżacie, że do ruskiej ambasady poszedł itp - mi akurat też się nie podoba jego wiele wypowiedzi i gestów jeśli chodzi o Rosję ale nie o tym chciałem mówić. Skoro się nie podoba Korwinowe pokazywanie się nie tam gdzie powinno się to robić to tym bardziej dziwne jest hasanie Kaczyńskich, przy różnych okazjach w żydowskiej jarmułce. Dziękuję, dobranoc. |
Cytat:
Duda nie ma szans wygrać z Komorowskim takie mam wrażenie gdyby PIS poparł Kukiza jako bezpartyjnego i dobrze to rozegrał czy udałoby się wygrać z Bronkiem myślę że tak chyba ze to zbyt naciągane pozdrawiam |
Pijemy ostro w weekend majowy widzę. Kukiz do którego mam wiele sympatii nie ma najmniejszych szans na wygranie wyborów. To, że mówi do rzeczy nie znaczy, że się przebije do drugiej tury. Gdyby się jakimś cudem przebił, pojawiłby się efekt Tymińskiego - mobilizacja całej reszty. Jedynym kandydatem mającym szanse powalczyć z Bulem jest Duda. Nie piszę tego jako jego wierny wyznawca tylko jako realista.
|
Myślę ze gdyby Kukiz przeszedł do drugiej tury to miałby większe szanse od Dudy na pokonanie Komorowskiego oczywiście zakładając ze miałby poparcie PISu nie znam nikogo kto chciałby glosować na Kukiza czy Dudę dla jaj raczej każdy ma swoje poglądy których broni ale to tylko garstka ludzi
|
Skoro Wojewucki POpiera Kukisa, to chyba wszystko jasne, że ten wysuszony rockman ma odebrać głosów Dudzie......wsi24 wykonuje typową zagrywkę na pomniejszenie elektoratu PiS.
|
Bardziej to widzę jako alibi dla przekrętów. Bo który świadomy wyborca Dudy. Nagle pod wpływem programu kuby przerzuci się na Kukiza. Kto teraz ogląda TVN, a zwłaszcza tego stetryczałego nastolatka. Trzeba by Kukiza zapytać kogo poprze w drugiej turze i wyszłoby szydło z worka. Choć mam nadzieję ze Kukiz już raz wydymany przyjmie postawę wallenrodowską i jeszcze komuchom za skórę zajdzie.
Cytat:
|
Cytat:
|
Jaroo1 "A co do Andrzeja i tego zdjęcia, niezła hipokryzja PiSu, czy raczej jego wyborców a konkretnie Smugi. Andrzej, który był pierwszym obrońcą krzyża dziś już jest ble bo przeszedł na stronę Palikotów i Bronków. Czyli dziś jest dla was lemingiem ale jak był waszym oszołomem to było super ;/ Hipokryzja 100% i to jest przykre, że dla was nie ma granic."
ostatni raz wklejam Twój durny cytat , jak ktoś napisał dawno odleciałeś albo coś bierzesz, masz podobnie jak wołominiak emj10 fobie Pisowskie, jego można zrozumieć , został "wydymany" przez PIS i osobiście Sasina w jakichs regionalnych wyborach na radnego , a Ciebie ? kto i co ? zauważam że to się nasila , pilnuj się :D, wracając do tzw andrzejka , wkleiłem Twoje wypociny bo pokazują że albo nie rozumiesz kompletnie nic jak to było z rzeczonym andrzejkiem albo .... ? już to pisałem wyżej Smuga "Pytanie tylko, czy robi, to świadomie, czy nieświadomie." już pisałem , robi to zdecydowanie świadomie , obserwuje u niego od kilku tygodni wzmożoną pewność siebie , nie da się tak nagle zmienić , nie mówię że był jakiś zahukany wcześniej ,ale teraz to sprawia wrażenie króla i władcy lekceważąc nawet mainsreamowych pracowników mediów , coś się wydarzyło , a jego pompowanie w łże mediach jest groteskowe do" bulu":shock: |
Cytat:
Andrzej był dokładnie takim samym obrońcą krzyża jakim ty jesteś prawicowcem. Podstawionym przez gajowego żeby kreował obraz fałszywy i wprowadzał zamęt. Pokaż mi kogoś o rzeczywiście prawicowych poglądach który żałuje kasy na zadośćuczynienie ludziom walczącym za Polskę. Czy mieli by to być Żydzi, Rumuni czy Eskimosi. Tłumaczono ci to już wielokrotnie, a ty dalej z uporem maniaka demaskujesz się, brnąc w ten kompromitujący cie temat. O czym to świadczy? Każdy sam sobie odpowie. Cytat:
|
"Dotyczy to Żydów o polskich korzeniach, którzy przeżyli Holocaust, bądź w inny sposób ucierpieli przez nazistowskie lub sowieckie represje do 1956 roku. Liczba osób nie mieszkających w Izraelu, a rozsianych po całym świecie, którzy mogą wystąpić o wypłaty, jest nieznana. Może to być znacznie więcej uprawnionych, zważywszy, że w Izraelu mieszka ok. 5,5 mln Żydów, a w diasporze ponad 7 milionów. O świadczenia będą się mogli starać również przedstawiciele innych nacji."
Nie walczących o Polskę, tylko mordowanych na terenie Polski, nie przez Polaków, ale przez nazistów i sowietów. Spora różnica. Ale przecież co tam. Polacy zapłacą. Ważne żeby żydki miały pieniążki. |
Cytat:
|
Cytat:
W czyim? W jaki sposób miałby się przysłużyć temu komuś? |
Jak to w czyim? W Bronka ale w jaki sposob tego juz nie wiem:D
|
AYALA Kukiz zabiera głosy wszystkim nie tylko Dudzie chociaż przyznaje że Duda traci więcej niż inni powiem więcej aktywność Kukiza w mediach jest teraz duża ponieważ chcą aby Bronek wygrał w pierwszej turze czy postawienie wszystkiego na jedną kartę przez PIS i wsparcie Kukiza jako kandydata ponad podziałami to samobójstwo?
Drozd tak jak pisałem wyżej Duda przegra z Komorowskim takie mam zdanie |
Cytat:
O ile się nie zreflektuje czego jemu i sobie życzę. Aktywność Kukiza może mieć też inne przyczyny. Po prostu jaka by to była niespodzianka gdyby gajowy zajął w pierwszej turze drugie miejsce? Niemożliwe? A kto myślący samodzielnie bez własnego interesu zagłosuje na gajowego. Sondaże to farmazony. Ludzie boją się powiedzieć kogo popierają, no chyba, że popierają gajowego i w tvn usłyszeli, że są racjonalni :rotfl: Cytat:
Ja mam zdanie, że Duda POWINIEN wygrać z Komorowskim. Ale wszystko zależy od myślących Polaków. |
Cytat:
|
Dlatego liczę na spryt Kukiza. Teraz kiedy nic jeszcze nie wiadomo nie wychyla się ale, kiedy zabrzmi złoty róg... kto wie.
|
Kukiz jest aktualnie klasycznym "wentylem". Czerwoni już to przerabiali dając motłochowi pseudo-zbuntowanych artystów, którzy tworzyli buntownicze "dzieła" czy festiwale, w zaciszu akceptowane przez władzę.
Nie twierdzę, że Kukiz stał się tym "wentylem" świadomie ale jest jak jest. Pomijając absurd sytuacji, że mamy Kukiza w II turze to efekt jak dla mnie byłby przewidywalny. 75% dla Bula. Jego wyborcy pójdą i zagłosują a 3/4 innych uzna, że na takie wybory szkoda czasu. Pomijając słuszność poglądów wygłaszanych przez Kukiza to jego osoba na stanowisku 30+ mln kraju podchodzi pod leczenie psychiatryczne. Kwestię zaplecza politycznego z litości pominę. |
Cytat:
|
Wentyl bezpieczenstwa, ruski agent, Bronek, Zyd:lol: Glowni kandydaci w skrocie.
|
|
RAZ w sam raz:D
|
Cytat:
|
https://i2.wp.com/gazetawarszawska.com/images/Knes4.jpg
Znalazlem przepiekne zdjecie z obrad Knesetu - izraelskiego parlamentu. Odbyl sie on piewszy raz na terenach RP. Tematem na pewno nie byl terroryzm, segregacja na tle narodosciowym lub rasowym jaka ma miejsce w ojczyznie ponad polowy zebranych w trakcie tego spotkania wlaczajac w to konflikt z Palestyna. O nie. Tematem oprocz zbrodni Holocaustu, ktore niewatpliwie byly ujma dla rczlowieczenstwa byly zapewne rozmowy na temat odszkodowan dla Zydow, za ktore zaplaca Polacy, podziekowania za muzeum zydowskie, za ktore zaplacili Polacy i do ktorego beda doplacac, gdyz jest nierentowne. Nie Niemcy - Polacy!!!. zrodlo: Zydowska V kolumna w Polsce |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl