![]() |
Czego nie z Amiką Wisełko?, ale najważniejsze są derby i ukąszenie Maciusia
|
Absolutna demolka, w najśmielszych snach bym sobie nie wymarzył takiego rezultatu. Druga połowa to już było w sumie dokonanie dzieła zniszczenia, kolejny mecz, w którym demolujemy rywala po wyjściu na prowadzenie (po 2:1 z Lechią też był grad goli). Świetny występ Pawła no i wydaje mi się, że cichy bohater Jirsak, bo po tak długiej absencji w pierwszym składzie to asysta i naprawdę odważna i mądra gra to się ceni.
Mały też pare ładnych akcji i gol, jeszcze pisze w emocjach, ale generalnie to była taka Wisła jaką chciałbym oglądać zwłaszcza ta po strzeleniu pierwszego gola. WR22ACAMY DO GRY, LEGŁA WARSZAWA !!! |
Cytat:
|
Mam nadzieję, że jeszcze długo Brożkowie i Małecki będą "psuli atmosferę" w Wiśle:D
Wygląda na to, że Maaskant umocnił trochę swoją pozycję dwoma prestiżowymi meczami i powinien dotrwać do zimy. W naszym klubie samo to jest już sukcesem... Bałem się tego meczu, ale udało się. Raz, że zawsze fajnie pognębić Legię, dwa - oddaliliśmy się na dobre od strefy spadkowej, trzy - w najbliższym czasie powinien być spokój wokół trenera. |
szczepanwislak - czemu uwazasz, ze nie bedzie mistrza?
|
W końcu mecz Wisełki który podobał mi sie od początku do końca!!
Jeśli mogę sobie pozwolić na wybór naszego najsłabszego gracza to niestety imo był nim Bunoza chociaż i tak zagrał przyzwoicie. |
Ech... nic tylko czekać na rewanż na Łazienkowskiej i liczyć, że wynik będzie odwrotny. Gratuluję.
Swoją drogą dawno nie widziałem meczu gdzie wszystkie stykowe sytuacje (nie chodzi o sędziowanie!) wygrywali piłkarze jednej drużyny. Ciekawe czy Wisła się po tym meczu odrodzi czy też dziś wnieśli się na maksimum swoich umiejętności. Poza tym Chavez miał dzień konia. |
GRATULUJĘ WIŚLACY !
PIĘKNE ZWYCIĘSTWO ! LEGIA PRÓBOWAŁA...coś zrobić... Mamy więc po 21 punktów. Jeszcze raz gratuluję przekonującego zwycięstwa. Pozdrawiam. |
Małecki w końcu podejmuje dobre decyzje - kiwa, kiedy trzeba i podaje, kiedy trzeba.
|
Co do tej sytuacji bramkowej jaką miał Komorowski - oliwa sprawiedliwa :) Ogólnie jestem w dużym szoku i dziś naprawdę wszyscy zagrali bardzo dobrze! :)
|
O Cikos świetna druga połowa, ofensywne wejścia. Super Cikos!!
|
Dekiel, nie ma sprawy, może być 0:4 na Łazienkowskiej jak z Wami zagramy. Ja jestem bardzo za takim wynikiem :D
|
Szczerze? Jestem w szoku co nasza WISEŁKA dzisiaj pokazała !! coś pięknego...
BRAWO ! Marsz po mistrza !! |
Kilka słów na ciepło
1) Bardzo dobra gra w ofensywie i defensywie całej drużyny. 2) ¦wietny wynik 3) Czikosz i Chavez - Simply the best 4) Dobre tempo gry 5) Żałosny występ komentatorów - ochy i achy nad Legi± 6) Super postawa Mariusza Pawełka 7) FOOTBALL TOTALNY ---- I TO WSZYSTKO PO MIZERII Z KS CRACOVIˇ ... kto by się spodziewał? aż nie do uwierzenia... SUPER , SUPER... Pięknie ,że kolektywnie Wisła odesłała zuchwałych Warszawian z worem goli do domu... 8) "WYPADA TYLKO PRZEPROSIĆ KIBICÓW :-)" |
Cytat:
|
Świetny mecz Wisły.
najlepsi zawodnicy P.Brożek, Czikosz i mój cichy bohater Pawełek - który conajmniej 2 bramki nam wybronił. Ostatnimi meczami zapracował na nowy kontrakt. |
Cytat:
|
Cytat:
koment na 90minut.pl :D brawo |
To mi się śni????? Legia się może schować!!!!!!!!!!!!!!
Brawo Wisełka!!! 3 pkt zostająą Krakowie |
Hehe przekonamy się ;)
|
ZAJE....ABISCIE
Od pierwszej minuty bylo widac ....iki w oczach naszych kopaczy, ja jestem w szoku, gra cud miod i orzeszki, doping zajefajny. weekend sie rospocza za...scie. Jestem pijany ze szczescia i tylko zaluje ze mnie dzisiaj nie bylo w Krakowie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Brutalni byliśmy dzisiaj dla Legii. Wysoka skuteczność, a wynik idzie w Polskę i robi wrażenie. Spodziewałem się wielu bramek, ale z obydwu stron z racji naszej niefrasobliwości...na pewno nie 4:0 :))
Jedyne czego mi brakowało, to więcej gry w piłkę, spokoju. Pogrania i potrzymania futbolówki. Ale atak pozycyjny nad tym trzeba pracować. A pracy jest jeszcze baardzo dużo. Mam nadzieję, że ten wynik zmotywuje grajków do wytężonej pracy nad sobą by być jeszcze lepszym i co tydzień świętować takie wyniki. |
Brawo Wisła. Ide pic:)
|
Nordin wkręcił się strasznie w Jazda Jazda Jazda :D
|
Legia zagrała tak jak my ostatnio. Od groma dośrodkowań z których nic nie wynika. Wynik cieszy jak cholera, gra też, no po prostu najlepszy nasz mecz w tym roku chyba :D
Mam nadzieję, że machina Maaskanta zaskoczyła w końcu i teraz będziemy przeć to przodu po gwizdniętego nam mistrza ;) |
Cytat:
|
Paweł jak to Paweł, klasa sama w sobie..piłkarz meczu, ale przecież jest bez formy, nie ma techniki(patrz 1 bramka+ przyjecie pilki+podania) i nie umie grać z klepki (asysta przy golu Malego) :D...ehh..zeby zawsze byl bez formy.
Chavez profesor. Czikos...moze wreszcie ktos zrozumie roznice miedzy nim a Branco. Pawełek pewny jak to ostatnio....Najlepszy mecz Wisły chyba od roku. Mały do ataku, szkoda go na skrzydle. |
zycie jest piękne!
dziekuje za ten wieczor Cikos,Chavez bardzo dobrze zagrali, Pawełek co mial wybronic to wybronil(strzal Manu) |
Wspaniały wieczór, oby jak najwięcej takich :D:D
|
i gdzie jest ta "W"ielka legia? pff :D będą kosić wszystkich :lol:
|
Czy nie żal Maciejowi Skorży?
- Żal jak cholera, ale co ja na to poradzę - odparł krótko Skorża. łohohohohoho... |
''liga będzie ciekawsza'' brawo!!!!
|
Cytat:
|
czekałem na taki mecz i w końcu sie doczekałem.......mam nadzieje że jest to w końcu krok do przodu...ale jeszcze daleka droga przed nami......
|
WisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓw
|
Cikos Chavez Broziu Mały Pawełek Ogólnie wszyscy zasługują na Oklaski na stojąco. 4:0 z Legią ;) Pozdro dla tych co srali w pory przed tym meczem i pozdro dla tych co krytykowali naszego 2 ligowego trenera.
Wiem jeszcze jest do poprawienia w grze ale jest postęp ;) NIC PIJEMY DZIŚ !! |
Cytat:
Piękny mecz, wielkie zaangażowanie, wynik cudowny. Jednak ofensywne ustawienie się sprawdziło. Jest to największa porażka Legii od 9 lat. Skorża bije rekordy hehe |
A jak tak spojrzeć na to co nam zostało do zimy, to 9/9 możemy ugrać spokojnie. Zagłębie? Pykniemy na luzie. Polonia Warszawa też jakiejś rewelacji nie gra mimo takich zapowiedzi przed sezonem i potężnej kadry. Arka? Dobra u siebie, ale to jednak Arka ;) 9 punktów jest jak najbardziej w zasięgu. 7 to minimum, bo Polonia mimo, że gra poniżej możliwości może zaskoczyć i zrobić remis ;)
Ale z taką grą jak dzisiaj możemy wygrać z każdym do końca ;) |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl