![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do pijanych zgoda, ale chodzi mi o ocenność tej sytuacji. Nie dla pijanych jak najbardziej. |
Jak już tak sobie rozmawiamy - wczoraj na mecz miałem kupiony bilet na trybunę "G". W ostatniej chwili zdecydował się ze mną jechać kumpel, ale na "G" biletu nie dostał. Kupił więc bilet na E a jako, że razem na mecz się wybraliśmy również razem chcieliśmy go oglądnąć. I tutaj pojawia się problem, nie kupię biletu na "E" ponieważ mój PESEL widnieje już w systemie z blietem przypisanym na trybunę "G". Nie chciałem zwrotu pieniędzy za bilet na "G", chciałem go oddać kasjerowi a zakupić nowy na "E". Nic z tego - system nie przepuści. Trochę to niepoważne... Rozumiem, że gdybym bilet zgubił i chciał kupić kolejny również nie wejdę? :)
|
Dlatego są karty kibica.
Prędzej czy później inaczej (a raczej już od nowego sezonu) bez KK nie wejdziesz na stadion. Jeśli zgubisz KK to bez problemu zostanie Ci wydana nowa, wraz z biletem, bo poprzednią system zablokuje. Wymiana biletów powinna zostać wprowadzona. Żaden wielki technicznie problem. Co do napoi - jak Wisła zainwestuje w kioski, to od kolejnego sezonu nic ze sobą na stadion nie będzie można wnieść. Normalna businessowa kwestia, jak chociażby z alkoholem w hotelach. Będzie zakaz wnoszenia własnych napoi i tyle. Zamiast dać zarobić przypadkowym sklepom, kibice dadzą zarobić Wiśle. |
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. Kiedyś można było wnosić plastiki 0,33 potem nawet tego zabronili i tylko kartoniki możan było wnosić. Gdy wróciliśmy do R22 znowu ku memu zaskoczeniu można było wnosić 0,5 i nagle bez żadnego ostrzeżenia znowu nie możana wnosić ale co lepsze nie możan wnosić ani 0,33 ani nawet kartoników -chcesz pić kupuj tylko na Wiśle.
Co do biletów to faktycznie są blokady. Chciałem z młodszym synem pójść na puchar Polski na E i kupić od razu karnet na G. Nie dało się. Najpierw musiałem kupić na E mecz się musiał odbyć i dopiero mogłem kupić karnet na G. Teraz gdybym chciał pójść z młodym na ligę na E to muszę podać fikcyjny PESEL, bo na mój jest już blokada na G i nic już więcej nie kupię. Pewnie chodzi tu o to by komuś ( na przykład z zakazem stadionowym) nie kpić i nie odstąpić biletu. Ale powinno dać się jakoś zablokować moje wejście na karnet na dany mecz, gdy kupię bilet na inne miejsce. I jeszcze jedno - karnety dla młodzieży. Dotychczas z moimi starszy synem (11 lat) jechało z nami nie raz 3 jego kumpli. Nie mieszkamy w Krakowie tak, że dla nich nie jest to wsiąść w MPK i jechać. Zaczynali łapać bakcyla Wisły czytali gadali kupowali szaliki koszulki i nakręcać innych w szkole. Teraz, gdy trzeba wyłożyć 145 zł został jeden, który z nami zaczął jeździć najwcześniej. Gdyby karnety wprowadzić od 14 roku, gdy towarzystwo jest już bardziej samodzielne założę się, że wszyscy byliby regularnie na R22. Dla mnie te karnety to strzał sobie w stopę i zamykanie drogi dla nowych klientów. Teraz, gdy jest tyle możliwości rozrywki i spędzenia wolnego czasu naprawdę trzeba o to dbać a nie każdy ma ojca wiślackiego świra czy też kumpli, którzy wciągną w ten świat. |
Plakaty "Walczymy o mistrzostwo" z wizerunkami piłkarzy Wisły już w sprzedaży
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_w_sprzedazy/ Właśnie na to czekałem. Na pewno kupię. Nie wiem tylko, który wybrać ;] |
moze Wszsytkie? i problem z glowy ;d a i przy okazji wspozmoesz wiselke ;d 10 zl wkoncu to nie majatek ;d odmowic sobie pare browarowi i juz jest ;d
|
Najlepiej kupić wszystkie, ale jak już to można zrezygnować z Sivakova, bo za 3 miechy już go z nami nie będzie :)
|
Cytat:
Możesz nawet zrobić zrzutę z Konrado na plakaty dla mnie. |
Cytat:
Co do picia, jedzenia itd, to fajne jest to, że wszystko jest w jednej cenie, nie trzeba kombinować z wydawaniem. Inne rzeczy jednak dają dużo do myślenia: 1. Trzy okienka na cały parter sektora E to parodia. Stanąłem w kolejce po dwa pepsiaki równo z gwizdkiem na przerwę, kupiłem 2 minuty po rozpoczęciu drugiej połowy. Na meczu z Ruchem dzięki tamu nie zobaczyłem dwóch bramek... Gdy odchodziłem od okienka w kolejce stało jeszcze z 15 osób. Pewnie koło 60 minuty wróciły na trybuny... Dlaczego nie można ustawić automatów z napojami? Kolejna kwestia... Kosze na śmieci ustawione sa kolo okienek. Kilka osób przeciskalo sie przez kolejkę, żeby wyrzucić tackę po kiełbasce... Myślę, że ustawienie kilku ławeczek i stolików w przestrzeni pod trybunami też nie byłoby głupie. Na meczach jest wiele starszych osób, które mają do wyboru albo wcinać kiełbasę na stojąco, albo iśc na trybuny, gdzie nie zawsze jest ciepło w okresie zimowo - wiosennym. Zgadzam się tutaj z Kominkiem.Miałem okazję jeździć z nim na mecze na wygnaniu w Sosnowcu, jechało nas dwóch, -plus trzech młodych chłopaków. Teraz Wisła na nich by tych 145 zł nie zarobiła, ale za 3 - 4 lata miałaby kibiców na kolejnych 40 lat. Wprowadzenie biletów dla tak małych dzieciaków wg mnie jest krótkowzroczną polityka klubu. |
Może mi ktoś powie dlaczego pisali wczoraj, że plakaty po 10 zł a tu są po 20?
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...Genkov_Plakat/ |
może to z przesyłką juz?hmm
tutaj nawet pisze ze po 10zl http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_w_sprzedazy/ |
Raczej nie, bo jak przechodzę dalej w zamówieniu to normalnie są koszty przesyłki. Chyba ktoś robi nas w h***
|
dobra wszystko wiadomo!!
Ktoś na Facebooku o to spytał oto odpowiedzi: Wisła Kraków Joasia: wynika to z faktu, że wysyłka plakatów musi odbywać się w specjalnych tubach, żeby plakat nie uległ zniszczeniu. Stąd wyższa cena w sklepie internetowym2 minut(y) temu · |
w sobote w 1 na 1 w canal plus gosciem bedzie Stan Valckx
|
Ile jak dotąd sprzedano karnetów na te runde ?
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._kulisy_sesji/
Zwróćcie uwagę na jakość tego filmiku, ale myślę, że albo sporo zainwestowali w nową kamerę, albo zlecili to apeiro, bo do tej pory filmiki nie były w aż tak dobrej rozdzielczości. |
Cytat:
|
Jest "firma" (nie apeiro) od filmików. I z tego co widziałam kręcą lustrzanką ...
|
Cytat:
|
Witam,
Chciałem pochwalić "przemiła" obsługę w strefie kibica której dziś doświadczyłem. Otóż poszedłem po bilet wprawdzie może nie za wcześnie ale mimo wszystko w środku bylem o 15.54 dokładnie więc w czasie pracy kas na Reymonta. Podchodząc do kasy usłyszałem tylko od jakże kulturalnego ochroniarza: '' Nieczynne. Wypad"" Z takim szacunkiem dla kibica to naprawdę daleko zajdziemy.. A podobno klub zmierza do zwiększenia kultury obsługi.. |
Cytat:
|
Cytat:
Co by nie mówić wydaje się, że poważnie potraktowano sprawe i profesjonalnie:) |
Za 5 minut na Canal + Sport bedzie "1 na 1 extra" ze Stanem Valxem.
|
|
Za onet.pl :
Panathinaikos poszukuje nowego dyrektora sportowego od 2,5 miesiąca, od kiedy zrezygnował z pracy Portugalczyk Carlos Freitas. Według greckiej gazety ("Goal News") Valckx jest w tej chwili jednym z kandydatów na stanowisko. Według strony internetowej www.contra.gr dyrektor sportowy Wisły Kraków spotkał się w niedzielę po finale Pucharu Grecji (AEK Ateny - Atromitos) z Dimitrisem Gontigasem, wiceprezydentem Panathinaikosu, obecnie rządzącym w klubie. Do spotkania miało dojść w jednym z hoteli na północy miasta. Informację potwierdza grecka prasa. Podaje nawet, że to Panathinaikos opłacił Holendrowi pobyt w hotelu. |
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Stan ma coś tu do zrobienia i wygląda na poważnego człowieka. Byłbym ogromnie zniesmaczony, gdyby okazało się to prawdą.
|
Cytat:
|
Informacja mogąca budzić spory niepokój. Pytanie na ile jest ona wiarygodna.
|
Informacja na tyle wiarygodna, że właśnie została zastąpiona informacją
jakie to poszukiwania nowych zawodników czyni Stan. |
Prawda nie ma to jak profesjonalizm onetu :/ już mają super informatora o nowych nabytkach
|
Tylko że Stan pewnie był w tym hotelu, gadał z tym Grekiem i pewnie chodziło o jakiś ewentualny transfer do nas :) a nasi od razu łyknęli bo "eksperci" wiedzą że PAO szuka dyrektora sportowego i sobie własną teorię dorobili :)
|
Pewnie pojechał do pao w sprawie transferu Djibrila Cissé. Po pierwsze głośne nazwisko :P
|
Cytat:
no fakt Cisse tam się faktycznie nudzi :D http://www.transfermarkt.de/en/damie...ler_58364.html http://www.transfermarkt.de/en/anton...ler_16529.html http://www.transfermarkt.de/en/evang...ler_12873.html http://www.transfermarkt.de/en/georg...ler_46046.html ale takich grajków to mógłby nam wypożyczyć:P |
Odnośnie zamieszania wokół Staszka, to w "PS" Ochalik miał ponoć powiedzieć że:
- Stan w przyszłym sezonie będzie pracował w Wiśle Kraków. Rozmawiałem z nim i zapewnił, że nie spotkał się z żadnym przedstawicielem Panathinaikosu. Wszystko co robił w Grecji ma związek z jego działalnością w Wiśle Kraków - powiedział "Przeglądowi Sportowemu" rzecznik prasowy Wisły Adrian Ochalik. Za wp.pl |
nawet jeśli coś jest na rzeczy, to oczywiste, że klub będzie dementował ;)
|
Jak mawiał klasyk, Nie wierzę w wiadomości niezdementowane.
|
Prezes Panathinaikosu zdementował pogłoski wiec czym sie mamy martwic
|
Bardzo ciekawy wywiad ze Stanem Valckxem.
Polecam http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Sta...684,1,279.html |
Cytat:
Boże mój... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl