![]() |
Ludzie biadolicie. Będzie transmisja kiepskiej jakości czy nie jednak zawsze lepsze to od wersji txt;)
|
Przykra sprawa że jeśli awansujemy do czwartej decydującej rundy o awans do LM nie zagramy na stadionie śląskim.
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,68...skim___po.html |
a mnie to wszystko troche dziwi .. popatrzcie z innej strony
kuszotv, szuka osób do pracy, ale nie płaci im ani grosza ! oni utrzymyją się jedynie z dotacji i klikaniu w reklam, to ile oni mogą zarobić ? - wniosek taki, ile kuszoTV jest w stanie zapłacić za taką transmisje ? bo mi się wydaje, że NIC. Za darmo równie dobrze można oddać każdej stacji i wtedy znajdą się chętni, nawet za "drobną" opłatą 50-100 tys zł, kuszo TV nie byłoby w stanie nigdy wyłożyć .. a mimo wszystko to też jest jakaś promocja klubu nie wiem czy ktoś ze mną zgodzi inna kwestia tego, że wtedy klub idzie na ręke danej stacji i przy przyszłych transmisjach gdzie będzie trzeba wyłożyć już pokaźną sumę, będą oscylować na podobnych warunkach |
Cytat:
Który obiekt jeszcze w Polsce spełnia kryteria ? Jak jest w Gdańsku ? |
Cytat:
no to zaczyna się gorączkowanie... |
Cytat:
|
Liplas zaraz kolo Gdowa maja wolne boisko drużyna teraz na nim...nie gra także czemu nie..?mozna zapytac wyslac pismo lub cos...
|
Cytat:
Cytat:
|
I ta wiadomosc ze na Slaskim nie zagramy (jelsi awansujemy), oraz ze nie chca nas przyjac praktycznie nigdzie indziej to jest kolejny paradoks po tym jak tv nie chca pokazywac polskich druzyn w europejskich pucharach. Ten kraj to naprawde jest taki po... ze nic tylko sie wstydzic ze sie tu mieszka. Polska ma taka piekna historie a takich błaznow z siebie robimy ze szok ;/
|
Cytat:
|
Szkoda ze w Lubinie nas nie chcą bo srają przed Sląskiem,maja fajny obiekt i do tego chyba wpelnia wszystkie te wymogi.
Jesli tak to juz trzeba myslec co robic w takie sytuacjii jesli Slaski odpada,moze rzeczywiscie Wroclaw,fajna trasa ,szybka (przetestowana :)) ,i duzo braci z WKS by nas wspomoglo.Mozna by o tym pomyslec |
Cytat:
|
Cytat:
|
No cóż, mocno ryzykujemy przed dwumeczem z Levadią. Prawdopodobnie przystąpimy pierwszego spotkania z dwoma pełnoprawnymi zmiennikami z pola na ławce. Paradoksalnie może to nam nawet pomóc. Taka sytuacja kadrowa powoduje znacznie większą mobilizację. Wszyscy będą zdawać sobie sprawę, że trzeba będzie załatwić sprawę awansu już w pierwszym spotkaniu.
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,68...skim___po.html no to mamy probem...
|
Cytat:
patrz na post 643 - tylko kilka postów wyzej |
A ja przed chwila zmieniam kanaly w tv i co widze? Na Polsacie sport leci transmisja meczu towarzyskiego Salzburga z Bayernem :D. Panowie chyba "zapomnieli", ze wczoraj grala Polonia, a w przyszlym tygodniu gra Legia i Wisla, bo inaczej takiego nielogicznego zachowania nie moge wytlumaczyc. Ile osob oglada jakis mecz towarzyski i to w dodatku druzyn zagranicznych? Pytanie czysto retoryczne. Przypominam tez panom dziennikarzom z Polsatu(Sport), ze w zeszlym sezonie na antenie TV4 pusczali mecze z fatalnego PE, a P. UEFA czy LM juz nie chca :D...
Tylko w Polsce takie rzeczy mozliwe... Krew czlowieka zalewa. |
To jest jakiś puchar towarzyski, teraz takich jest organizowana cała masa głównie po to żeby forme podtrzymać. Na Eurosporcie też jest transmitowany i właśnie przyszedł mi do głowy pomysł czy Eurosport nie mógłby się zająć transmisją meczu - w końcu to eliminacje do LM :D No ale skoro LM nie mają, w dodatku to międzynarodowy kanał a poziom meczu słaby (w końcu to dopiero 2 rudna) no i jakoś nigdy się nie zajmowali transmisją LM. A szkoda bo kanał dostępny we wszystkich kablówkach i platformach cyfrowych
|
a PULS do kogo nalezy? Może by tam zagadac, a nóż sie zgodzą:> Raz nie puszcza " Czy jesteś mądrzejszy od 5-klasisty" to sie nic nie stanie:>
|
Oglądałem dzisiaj mecz Salzburga z Bayernem. Kto oglądał ten wie że trafienie na Austriaków może zakończyć naszą przygodę nie tylko z liga mistrzów ale i z LE
|
Cytat:
|
Cytat:
Ślepota nie boli my bad:) |
Cytat:
|
A widziałeś rywali w IV rundzie LE?
W IV rundzie LE dla Wisły będzie o wiele trudniej niż w IV rundzie LM |
nie wiem czy ta kwestia została wyjasniona. wklejam w kazdym razie. jesli juz byla, prosze o wykasowanie. ze strony glownej.
Jeśli do wtorku do godz. 24:00 Rosjanie prześlą certyfikat zawodnika, Jop będzie mógł wystąpić w meczu Wisły Kraków z Levadią Tallin. Biuro Prasowe Wisły Kraków SA |
Z Estończykami to w pierwszym meczu powinniśmy zakończyć sprawę awansu i wynik 8:1 dla Wisły byłby tego idealnym dowodem
|
czemu 8:1 ?!?!
ufam w powtórkę z meczu Podbeskidzie - Tur (9:0) i pięć goli... hmm... Kirma :) |
Czyli jak to jest z tą listą zawodników na LM, będzie można dopisać potem do niej 6 nazwisk?
W takim razie nie rozumiem po co mają zmieniać w tej liście Singlara za Jopa skoro można zmienić Mączyńskiego/Varge. Przecież Singlar na IV rundę może wrócić do gry i co znów go będziemy dopisywać? |
U2 wygania Wisłę
Najgorsze co wg mnie może się nam przytrafić to brak stadionu i to ze UEFA nas się wkurzy i wypierdzieli z rozgrywek, albo po prostu każą grać bez publiczności !? więc szczególne podziekowania dla pana Wilczka, profesora Majchrowskiego, opata zakonu Cystersów, i dla innych leniwych gadów. |
Cytat:
Tez ogladałem ten mecz i moim zdaniem austriacy nic specjalnego niegrali.Bayern co dopiero zaczał przygotowania do sezonu i widac było u nich duze braki ,a mimo wszystko,ze grali dwoma składami przed i po przerwie byli blizsi strzelenia bramki,a nawet przewazali w tym meczu.Wcale ten Salzburg nierzuca na kolana. |
Cytat:
|
Cytat:
Oni sa naprawde silni i mają potencjał. |
Cytat:
Bo leją ogórków zapewne z mniejszym potencjałem niż Zagłębie Sosnowiec? :lol: Wiem szacunek dla rywala itd, ale nie dajmy się zwariować To będzie dla nich wielki szok przegrać z nami po takich wynikach w lidze :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Levadia to w porywach poziom Śląska Wrocław, w 8 na 10 przypadków Wisła wygra rywalizację różnicą przynajmniej dwóch bramek. Nadmiernie przejętym proponuję wyjście na zewnątrz (mamy ładną pogodę w niedzielę), bo zbyt długie siedzenie przed komputerem szkodzi ;) |
Swego czasu wygraliśmy z Zagłębiem Lubin 7-1 by 3 dni później przegrać w Gruzji 2-1
liga ligą , a puchary pucharami komuś trzeba przypominać czym się kończy lekceważenie przeciwnika ? Levadia co mocarzy nie nalezy , ale w polskiej piłce nie takie cuda się działy . Porażki z Litwinami , Macedończykami , Łotyszami stoją u nas na porządku dziennym. Obawiać się Estończyków nie trzeba , ale jakiś szacunek do rywala powinien być . |
wydaje mi sie że za Singlara na prawą obrone powędruje Łobo, chociaż gdyby to odemnie zależało to ja bym tam ustawił Varge.W końcu kosztował ten Rumun nie mało i czas najwyższy żeby pokazał że można na niego w trudnych momentach liczyc.
|
Cytat:
Szacunek należy się kazdemu rywalowi. Zlekceważyć możesz mecz sparingowy lub mecz bez żadnej stawki. Strach czujesz przed lepszym przeciwnikiem. Różnica jest taka, że na Levadię wystarczy zaprezentować 90% swojego przeciętnego potencjału, na Barcelonę 130% to mało. Levadii Wisła nie może się bać. |
Cytat:
gdyby Barcelona nas nie zlekceważyla to by nie przegrała 1-0 gdyby Polonia nie zlekceważyła Czarnogórców to by nie przegrała 1-0 przykłady można mnożyć |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl