![]() |
a ja miałem 2 matematyki z Babą co ma 40 lat i jest starą panną, do tego złapałem -15 punktów, ale dostałem 5 na ostatniej lekcji :) tak wiec mile sie zakonczył tydzień. A po Niedzieli 8 sprawdzianów w tygodniu ... Najlepiej to było w przedszkolu;)
|
W tygodniu możecie mieć najwyżej 2 zapowiedziane sprawdziany.
|
my mieliśmy 6 w tygodniu przed praktyka. :(
|
Cytat:
dupa a nie 2 :) My mamy tak powalony statu ze w tygodniu możemy mieć max 10 sprawdzianów... czyli 2 max na dzien.. |
Cytat:
janko04 gdzie ty do szkoly chodzisz??:P U mnie max 2 spr i nie ma *uja żeby przekroczyli...:P |
Cytat:
nie wiem jak masz na imie. ale Arkas: Ot dlaczego sami faceci? jeden konkretny powód! :foch: |
Cytat:
Max 2 Spr. w tyg... :-P Z fantastyki wolę np. Lema :-P Swoją drogą zawsze mogą zrobić kartkówkę, wpisać innym kolorem i na końcu potraktować jak sprawdzian :-P |
Cytat:
|
Cytat:
teraz pewno zastanawianie sie" o Boze..jak ona wyglada" czoo? :-D a gdzie mnie macie przemycać??!! |
Byłem za "Luźnym", ale chyba nie temu miał służyć.
Cytowanie samego siebie po minucie to wynik pomyłki genetycznej. Ps. Śniegu syyyyyyp. Zimóweczki założone :-) |
Pomyliłem się i tyle. Poza tym nie mam opcji "edytuj"... Co jest?
Przepraszam za zamieszanie. Moje niedopatrzenie. A Ty kolego wyżej zastanów się zanim masz na kogoś najechać. Już wszystko OK. Raz jeszcze przepraszam. |
LOL :D Śniegu poczekaj jeszcze kilka dni :D :P
Ja mam opcję edytuj ;> |
Cytat:
|
a to tego trzeba byc zgrabnym. :)
pomoc moze by pomogło.;D na D3 przemycac mnie nie musicie-dam sobie rade. ale jakbyscie chcielipomoc. ;D |
No u Nas już pada ten śnieg.. szkoda ze tak mało :/
|
Cytat:
trzeba przejąc luźny, ale nie każdy ma tyle czasu po skulu, żeby konkurować :lol: PS Gucio widze ze walczysz zaciekle o kolejna statuetkę, niemniej konkurencja w tym roku była silna, faworytem nie jesteś |
a miło mi. ;)
co do ilości spr., u mnie trzy w tygodniu.. |
a u mnie nie pada :(
chce wstajac jutro rano, wyjzec przez balkon i miec snieg na wysokosci 1 pietra :D byloby zajebiscie, z kumplami zamiast lazic po miescie kopalibysmy tunele :D |
to ile Ty masz lat?
|
Arkas do Wieliczki do technikum koło kopalni się edukuje :)
Madziu pokaż żę foteczki twoje :) |
Cytat:
P.S. Patrzac na kilka pierwszych stron, a patrząc na kilka ostatnich można stwierdzic ze sie ostry burdel tu zrobil... |
jaki jest wasz ideał kobiety?
|
Ideał? Wizualnie czy charakterowo?
Blondynka, zgrabne nogi, średniej wielkości biust :P , ładna pupcia ( :D ), wzrostowo poniżej 1,70 m. , zadbana, pachnąca :D Jeśli chodzi o charakter to musiałbym się głębiej zastanowić :D w każdym razie jadę się spotkać z tą prawie idealną :D |
Cytat:
na piwo,wodkę,fajki i wypasiony tel tez nie masz? :> Priorytety kolego priorytety! |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
no nieźle.
|
Zabiliście ten temat.... [']
|
"a nie mówiłem" ibutku.. :)
apropo telefonu, nie mam żadnego połączenia z 15:30, musiałeś sie pomylić.. |
Myśle, że można już zamykać ten temat, bo rozmywanie nie równa się czateria jak niektórzy chyba myślą.
Generalnie rozmywać też trzeba umić. |
Fajki to zło!!!!!!!
|
ej a na poważnie to zapodajcie jakis temat to pogadamy.
|
Cytat:
Niestety jedyną mocą klonującą dysponuje TPSA. No i ten facet co jest w ciąży. |
Za 8 minut zacznie sypać śnieg.
Info telefoniczne. |
Cytat:
A wszystkie psy pójdą do nieba ot co :) Cytat:
|
Cytat:
nam studenta medycyny albo chociaż pielęgniarkę. No i potencjalną matkę. :D Cytat:
w sprawie prewencji. :-) A w Częstochowie świeci słońce, kasztany kwitną no i ogólnie zimy nie czuć. Jedyne co czuć to wszechobecny zapach wody święconej. :D |
Cytat:
A poza tym matka siedzi z tyłu tak powiedział ten lepszy cwaniak co tylko matkę samochodem wozi żeby nas wrobić :foch: Cytat:
Cytat:
:rotfl: Na Śląsku mierzą stężenie siarki w powietrzu w Czestochowie wody święconej w kranach :D |
Bluźnicie :) ja tam za oknem nic nie wiedze bo ciemno jest :D nie wiem jak u was;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl