![]() |
Liczę na obustronny walkower :foch:
Ostatecznie mogę obejrzeć dobry mecz. :-p |
Zapowiada sie jednostronne widowisko. ManU 3:0 Barca
|
Cytat:
|
Nie wiem, dlaczego tak jedziecie po tej N-ce?? Mi sie strasznie podobaja ich programy szczegolnie dotyczace ligi czy tez nWieczor, a wg mnie Jagoda jako jeden z nielicznych razem z Salakiem i tym gosciem z Wyborczej naprawde fajnie prowadza programy, na pewno o niebo lepiej niz "Szybka pilka" na TVP 2. Dla mnie dolujace jest sluchanie Gmocha i tych jego analiz, ktore brzmia prawie caly czas tak samo i nie ma w nich troszke obiektywizmu.
|
Cytat:
|
Liczylem ze C+ i Orange wygraja ten przetarg bo nie mam zamiaru kupowac zestau N zeby sobie LM poogladac, Polsietu tez nie kupie.
Mam cyfre bo tam jest polska liga a na dwa abonamety to mnie nie stac |
Cytat:
|
Cytat:
|
Odnosnie dzisiejszego finalu mam nadzieje, ze Man Utd pokaze Barcie miejsce w szeregu. To bylo by smieszne, gdyby druzyna z trenerzyna zamiast trenera i bramkarzyna zdobyla LM. Personalnie chyba mocniejszy sklad ma takze Man Utd i powoli zaczyna mnie denerwowac opinia jaka ta Barca jest wspaniala, ale tylko dzieki szczesciu sa w finale kosztem Chelsea i to jest fakt.
|
Barcelona wygra 2-1. Przynajmniej mam taką nadzieję.
Luquas a mnie denerwują takie komentarze jak Twoje. Trenerzyna, bramkarzyna itp. Widocznie Pep to świetny fachowiec, skoro w pierszym swoim sezonie zaszedł tak daleko (mistrzostwo, CdR i finał LM). Potrafił zebarać do kupy ten piłkarzy Barcelony. A może pogadamy o ''lalusiu'' z MU? Albo o rzującym ciągle gumy na ławce Alexie? To też jest wkurzające, jak ciągle porusza tą swoją szczęką. Nie znoszę ich bycia, ale nie wypowiadam się na ten temat. Co do Barca-Chelsea-widzę, że nie oglądałeś pierwszego meczu, gdzie to Barca została przekręcona. Co do składów- to Twoja subiektywna ocena, że to MU ma lepszy, wg mnie natomiast, Barcelona ma lepszych piłkarzy, szczególnie środek pola i atak. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nikomu nie kibicuje. Liczę na dobry mecz :)
|
Przewiduje gladkie zwyciestwo Man Utd(chociaz nie jestem kibicem tego zespolu) i mysle, ze po 20 minutach losy finalu beda juz rozstrzygniete. Dwumecz z Chelsea doskonale pokazal, ze Barca nie radzi sobie z uszktaltowanymi, klasowymi zespolami.
|
La Liga w N-ce,no to byłaby nie powetowana strata:)kto to w ogóle ogląda?
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo ten mecz pokazał dokładnie co innego niż mówisz, Barca grając w 10, potrafiła odmienić losy meczu i awansować kosztem jak to nazwałeś "ukształtowanej, klasowej drużyny". Co do dzisiejszego Finału LM, przewaga w ofensywie po stronie Barcy, w defensywie lepsze ManU-->to na papierze. A jeśli miałbym stawiac postawiłbym na Barce, choć jakoś nie moge sobie wyobrazić porażki Manchesteru... |
Cytat:
|
Cytat:
la liga jest super - 10 razy ciekawsza niz komercyjna Champions League |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktos moze, czy jeszcze jakas liga jest w grze, tzn. czy bedzie na nia przetarg??
|
Cytat:
PS: Nie słyszałem, żeby bramki strzelone na początku/ w środku/ w 1/2 silnia części meczu liczyły się podwójnie? Chyba, że coś przeoczyłem?:) |
Cytat:
Wie ktos moze kto bedzie arbitrem?? |
Cytat:
Gdyby nie pan sedzia, to do 90 minuty powinno byc 3 : 0 dla Chelsea...nie mowiac o karnym w ostatniej minucie. Caly mecz to zespol z Londynu atakowal i mial jakies 10 sytuacji, a Barcelona do ostatnich minut meczu - zadnej, a to chyba mowi o tym jak wygladal mecz. Jeden strzal rozpaczy pod koniec meczu wpada i tyle. W dwumeczu ile Barcelona stworzyla sobie sytuacji, a ile Chelsea? Jak wygladala gra Chelsea? Ja widzialem bezsilnosc zespolu z Hiszpanii. Owszem mieli i klepali ta pileczke, ale co z tego wynikalo? Podsumowujac, to Barcelona awansowala dzieki panu sedziemu i dzieki wielkiemu szczesciu(bo te niewykorzystane sytuacje Drogby, to naprawde...). P.S - Kultury osobistej i oglady idzie Ci pozazdroscic :D(oczywiscie to ironia, bo tez mozesz nie zrozumiec ;)).... |
For_FuN_ odsyłam do pierwszego meczu na Camp Nou i błędów sędziowskich na korzyść Chelsea, które wypaczyły wynik. Gdyby Barca jechała z zaliczką dwóch goli na SB, to zupełnie inaczej mogłoby to wyglądać. Nie rozumiem, dlaczego Ci, co nie lubią Barcelony wspominają tylko o jednym meczu, który odbył się w Londynie, zapominając o spotkaniu w Katalonii
Poza tym Barca miała spore braki kadrowe, ale to już temat na inną rozmowę. Na finał też posypała się obrona. |
Cytat:
Po drugie(wynika z pierwszego) w 1 meczu sędzia odgwizdał kilka spalonych których nie było na niekorzyść barcy, również nie gwizdnął karnego, w rewanżu skrzywdził chelsea, więc mamy równowage jeśli chodzi o pomyłki sędziowskie. Może i Chelsea miała te 10 sytuacji, ale nie umiała ich wykorzystać i to była ich słabość. Barca miała jedną i wykorzystała. Ktoś powie gdyby nie pan sędzia to Wisła w 2005 roku grałaby w LM, choć sama wcześniej mogła strzelić tyle, żeby zapewnić sobie awans. (ironia?) Gdybać możemy do upadłego, ale fakty są takie, że Barca gra w finale LM, a Chelsea odpadła, a to oznacza, że jednak Barca sobie poradziła--> co jest multum tego (problemu?) i co oznaczało, oznacza i będzie oznaczać, że się ośmieszyłeś:) |
Panowie wrzuccie na luz :). Dzisiaj wieczorem sie okaze kto ma (mial) racje :).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim zdaniem Barca sięgnie po tytuł :) A Messi zagra wielki mecz :P
|
Nie wiem czym się tu podniecać :) Mi to lotto w sumie kto wygra ;) Emocje to dopiero w Sobote będą :)
|
Cytat:
|
Cytat:
PS: http://machochip.com/Cristiano%20Ron...k%20Shorts.jpg :D PPS: http://www.youtube.com/watch?v=chLq3ajaTi4 |
Cytat:
Cytat:
|
No właśnie nie ma co narazie dyskutować , dopiero wieczorem się okaże..ile wygrał MU :D
Barca nijak gra z angielskimi drużynami , a Czerwone Diabły jako flagowy okręt Premiership powinny odprawić Katalończyków około 2:0-3:0 ;) Glory Glory Manchester United |
Manchester ma lepszego bramkarz (oczywiście chodzi mi o Van der Sara:)) lepszą obronę,pomoc myślę że ma gorszą, a atak porównywalny czyli wygra MU przynajmniej mam taką nadzieje.
|
Barcelona ogra Manchester z 2 powodow:
1) ma zdecydowanie lepszych pomoncikow i napastnikow 2) linia obrony Man u nie gra juz tak pewnie jak jesienia i na poczatku wiosny |
no to ja mam z Was najfajniej. Egal, kto wygra ,dla mnie akurat oba te zespoły plus Bayern do tego to z lig zagranicznych preferowane. Jest dobre i właściwe, dopóki Wisełka nie może , by któryś z tych trzech to brał.
Najważniejszy mecz w sobotę, dzisiaj tylko próba smaku Prazdroja (spod Pragi mi przywieźli, prawdziwe, nie w Polsce rozlewane :D) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl