![]() |
Cytat:
|
To ja już nie wiem czy jutro mam jechac na R22 czy co xD
|
Pierwszy mecz gramy z Odrą
|
Tvn 24-
Pzpn: Liga Startuje Jutro Ekstraklasa: Za Tydzień |
To kiedy w końcu startuje liga? Jutro czy za tydzień? :D
|
PZPN - liga startuje jutro
ekstraklasa S.A - liga startuje za tydzień Niezły towar musiał być obracany podczas tego dzisiejszego spotkania na szczycie . |
jaja jak ch..
ale nic na 99% nie powinno sie zmienic, jutro wszyscy na czerwono! |
To lepsze niż Monthy Python... :D
|
ale jaja, trzeba mieć mocne nerwy będąc w Polsce kibicem piłkarskim
|
rusko mówi, ze 1 kolejka odwołana, a Koźmiński , że gramy jutro, bo taka jest umowa z Cplus
|
A Koźmiński że liga zagra jutro. Hot news
|
a koźmiński teraz dalej swoje ze gramy
|
To ja już nie wiem xD Czy mam się jutro wybierac czy nie ...
|
A teraz Koźmiński gada, że to Ekstraklasa decyduje :D
|
Buki zacierają ręce.
Bo oprócz obstawiania samych wyników, do obstawiania jest też skład najbliższej kolejki. I kolejnych. Biedny Bareja - że też tego nie dożył. Na spółkę z Zaorskim nakręcili by od razu Piłkarski Poker II. Jako reality show, aktorzy i scenariusz niepotrzebni. |
ja pierdziele ale kociol
3 godziny siedzieli w pokoju i nadal sie nie dogadali !!! |
"pokażmy jaja przynajmniej na koniec" xDDDDDDDD
"wszyscy śpiewają jebać pzpn" |
Cytat:
|
Koźmiński: "Jebać PZPN"
|
Cytat:
Dzisiaj mial wyjsc tylko Rusko i powiedziec ze "za tydzien". Ale Kozminski pochlał za bardzo i wyszedl o tydzien za wczesnie. |
ale koźmiński pojechał, jestem pod wrażeniem
|
ehm... to chyba się jutro dowiem, czy mam w koncu iść na R22 :P ale kabaret :lol:
|
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/0,1248675,1794748,wiadomosc.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
co powiedzial dokladnie Kozminski? nie mam tvn24...
|
tomassi :
http://tvn24-stream.onet.pl/1,1,nazywo.html - Stream radiowy czyli 2 opcje wlacz. Czyli za tydzien zaczynamy...nic sie juz do tego czasu nie zmieni. PS: Ostre slowa padly... |
,, Wszyscy śpiewają jebać PZPN"
|
Koźmiński powiedział, że to Ekstraklasa S.A. decyduje kiedy startuje liga. Potem gadał żeby pokazać jaja, rzucił hasło jebac pzpn, a na koniec na pytanie gdzie jest przewodnicząca trybunału arbitrażowego odpowiedział, że pewnie z Dodą oceniają taniec na lodzie :D
EDIT: dla użytkowników neostrady http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_wiadomosci_tvn24 |
Może jeszcze z rozpędu mecz z Beitarem odwołają... ;-)
|
Cytat:
Szkoda tylko w sumie, ze mecz u siebie za 2 tygodnie ale moze zmienia terminarz przez tydzien z uwzglednieniem 18 druzyn. |
no to pierwsza kolejka odwolana...
|
Skoro i Arka i Piast i Jaga zostają w ekstraklasie to po co przekładać 1 kolejkę?
|
Jest już definitywna decyzja?
|
Dzieki za Info, burdelu w pzpn ciag dalszy :)
|
Czyli Koźmiński po prostu za dużo wypił.
W sumie żadna kompromitacja, bo bardziej PZPN skompromitować on nie może. |
Ze ja jestem w robocie takie cyrki mie ominely, mam nadzieje ze jeszce to pokaza.
A ja myslalem ze nie wiele zeczy jest mnie w stanie zaskoczyc, to sie mylilem |
Cytat:
|
Cytat:
Pomyśl o naszych piłkarzach. Trzeba się jakoś prygotować do meczu w czwartek. Dobrze by było zorganizować jakiś sparing w sobotę, żeby wejść w jakiś rytm meczowy. |
Cytat:
Fajnie jeszcze powiedział ze Nurowski i ten Trybunał " w teorii 2 rozne firmy" :D |
też nie rozumiem tego odwoływania. Wkurzyłem się, miał być wieczór na R22... co za cioty
btw. przypomina mi się akcja z Gargułą. Gazety: Garguła w Wiślę. Za 5 minut: Garguła nie dla Wisły. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl