![]() |
Cytat:
Cytat:
|
jak mozna 2dni wlaczac pakiet w orange na smsy ? :/
|
Wie ktoś może gdzie można zdobyć duży plakat (60x90 lub wiecej) forda mustanga rocznik >2005. Dodam ze w empikach szuklalem, ale maja tylko stare modele
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/search.php?str...mustang+plakat |
Kiedy i gdzie jest mecz o SUPERPUCHAR POLSKI??
|
Cytat:
|
Czy po godzinie 10 są jeszcze korki na kamieńskiego w strone ronda matecznego. Jeśli ktoś ma okazje jezdzic w tych godzinach prosze o info.
senkju a czy ktoś ma smykałe do grafów i tapet, chodzi mi o wklejenie pięknie wzoru wierność w ten płomień 8) http://i27.tinypic.com/xgibya.jpg |
Nie jechał ktoś kiedyś PKS-em do Staszowa(Świętokrzyskie)?
Jeśli tak to ile mniej więcej kosztuje bilet? |
W jakich godzinach jest otwarta giełda na Balickiej ?
|
hors. Po 10 się nawet uspokaja, bez rewlacji korek. A wieć smiało można jechać.
|
Cytat:
Giełda kwiatowa, elektroniczna, starocie tel. 0 12 637 58 00 adres 30-149, Kraków, Balicka 56 woj. małopolskie strona: www.balicka.pl mail: [email protected] godziny otwarcia: poniedziałek - piątek: 4-16 sobota: 4-14 niedziela: 8-14 Google naprawde nie bolą....... |
transfer kraków - katowice na lotnisko potrzebowałbym. i chodzi o to, żeby jak wróce do katowic było coś powrotnego do krakowa. niekoniecznie od razu ale żeby nocować na dworcu nie trzeba było... :)
ma ktoś jakiś pomysł/jakieś informacje? dość ważne... |
Cytat:
|
a cos innego? nie bede leciec wizz Air`em na 99% :P
|
Grał ktoś z was na sztucznej trawie? Bo wybieram się na obóz piłkarski na którym ma być sztuczna trawa, a różne opinie słyszałem na temat tego rodzaju płyty.
|
grał. jeżeli nie jest za gorąco to gra się całkiem przyjemnie :) za to jak się nagrzeją te kulki jest nieprzyjemnie ;s
|
Jak możliwie najtaniej zadzwonić na polską komórkę w heyah, która jest w Niemczech?
|
Mi sie wydaje ze ty płacisz normalnie... tylko ta osoba co jest w Niemczech płaci w oparciu o roaming...
|
Miał ktoś do czynienia lub korzysta nadal z transmitera FM w samochodzie?
Jak ktoś używa, to prosiłbym o kontakt na priv. :-) |
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam koło domu boisko z taką trawą. U mnie przynajmniej wygląda to jak wycieraczka tzn. jest z takiego materiału. W dodatku sypią tam piasek (chyba dzięki temu szybciej wysycha) i jest raczej ślisko, ale idzie się przyzwyczaić. Szybko wysycha, ale jak jest mokro to jak na lodowisku. Pewnie są rózne rodzaje. Ja mam koło domu akurat taki. Pytanie: Dlaczego na kibiców Cracovii mówimy Icki i co to oznacza. |
Wie ktoś ile może kosztowac wynajęcie hali w jakiejś szkole?
|
Cytat:
Cytat:
chyba dlaczego mowimy na nich zydzi nie trzeba ci tlumaczyc?:) |
Cytat:
Po kazdym locie sa 3-4 busy. Chyba z 20zl to koszyuje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Da się gdzieś w Krakowie kupić race, chodzi o mała ilość np 2 sztuki?
Jak tak to gdzie? |
Gdzie i w jakich godzinach można się zapisać do SKWK??
Pozdrawiam |
|
A gdzie to jeszcze nie wiadomo
Albo ,,U Wiślaków" albo w ,,Jamie" |
a czy będzie jeszcze jakis inny termin?? Dziś nie mogę pojechac..
|
Cytat:
''FireBis'' Łukasz Nowak Podstolice 186 32-020 Wieliczka E-mail: [email protected] Telefon: 792 211 072 Gadu - Gadu: 8451556 http://www.firebis.pl/?p=p_2&sName=strona-glowna |
jakieś zdjęcie Pudziana z lat młodzienczych (15-19 lat)
?? szukam po google, zajrzałem na jego ofi stronę ale nic nie mogę znaleść. |
Cytat:
|
ja mam pytanie, może banalne, ale jak zrobić obrazek profilowy? Jak załączam zdjęcie itp to i tak go nie widać, tylko powiększa się przestrzeń między napisem ''urodziłem się...'' a tymi opcjami na dole. (tak jak teraz jest poniżej)
|
Orientuje sie ktoś jaka jest mniej więcej cena przejazdu autokarowego do Bułgarii.Może ktoś takim transportem jechał,więc prosiłbym o przybliżoną cenę.
Obojętne jakie miasto docelowe. |
jak najłatwiej dojechac spod Galerii Krakowskiej na Wisle ? :)
|
Cytat:
|
Mam pytanie czy sa spodziewane są duze kolejki w WŚ podczas kupowania karnetow od dnia 21 lipca??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl