![]() |
Cytat:
|
Na rozluźnienie :-)
http://www.youtube.com/watch?v=RatQ1u--IxE <-- znany utwór :-) Pozytywnie nastraja :-) |
ja licze na przecieki :F
|
i niby gdzie chcesz ich szukać?
|
na probna conieco znalazlem, biorac pod uwage jaja z testem gimnazjalnym moga sie ukazac ;) na googlach trzeba szukac, na forach, ale mysle ze dopiero po 24 jak juz.
|
jak zamieszaczasz w internecie jakiś wpis/stronę/cokolwiek to odrazu to na google się nie pojawia więc google odpadają, pozostają fora jest ich miliony :)
|
70 lecie 1939-2009 przejrzycie literature wojenna:)
|
Cytat:
Pytanie: w spisie literatury maturalnej są oczywiście wiersze. Przy każdym z autorów w nawiasie doczytujemy się "Wybór wierszy". Czy jest znowu jakaś lista tych wierszy? |
Cytat:
Tak sobie myślę,że skoro Błaszczykowski wybrał dziwny temat z Granicy, a czasu miał na pewno mniej na czytanie niż my, to chyba też damy radę, nie? :) ed: pirat, nie, Kuba pisał dwa lata temu. Ale wiesz zawsze za podanie jakiejś epoki czy umiejscowienia fragmentu są punkty.Nie wiem może to dlatego, że ja generalnie Granicy nie cierpię,dlatego każdy temat z nią związany będzie wydawał mi się dziwny:) |
Cytat:
Kiedy była ta matura? Rok temu? Jak tak to muszę iść z pretensjami do rodziców że za dluuuuugo zwlekali :lol: |
Pirat, ciesz się, że jesteś rocznik '90, bo już rok później miałbyś na głowie majce...;| ;-)
|
Cytat:
Inna sprawa że maturę z matematyki zdawałbym chyba 5 lat... |
Jak dla mnie
Wesele/Pan Tadeusz/Nie boska komedia Powodzenia wszystkim jutro :) |
Byle nie Potop, Lalka, Chłopi, Nad Niemnem. Znając moje szczęście coś z tych się trafi...
|
Napisałem matce listę lektur z podziałem: bardzo źle, źle, średnio, raczej dobrze, dobrze.
Jak wypadnie coś z z trzech pierwszych jako pierwsza będzie szukać mi jakiejś roboty :D Tak serio, to będzie dobrze. Zero nerwów, a połowy lektur nie umiem. Zawsze można z wierszy pisać. |
Dokładnie masz racje zero nerwów ja nie wiem czy umię nawet połowe lektur:)
Im bardziej się człowiek stresuje tym bardziej wszystko mu się myli. |
Cytat:
Ja miałem 75 bodaj, nie czytając żadnej lektury, ba jedynie dwa streszczenia... A jutro poprawiam, bo próbuje zdać rozszerzoną (po dwóch lat całkowitego opiedalania się), i dosłownie nie mam pojęcia jak napisze, celuje miedzy 10%, a 90%... |
A jakieś plany po maturze?
|
Dłuuuuuugi odpoczynek ;)
A potem Turystyka lub Iberystyka (jak sie dostane oczywiście :P) |
Złamałem rękę, nie piszę :(
|
Cytat:
zadnych studiow Cytat:
|
Cytat:
:lol: Teraz wszyscy pewnie zakuwają, a tacy hardzi "Nie przerobiłem lektur" itp :foch: |
Wcale nie :P Ja dziś cały dzień się relaksuję :)
|
Cytat:
|
Ja tak samo :> dziś cały dzień (prawie) poza domem :-) Zaraz jeszcze kąpiel, chwilka gry w PESa, kolacyjka i spać :D
|
Nie macie żadnych ambicji :foch:
Podobno mają być jakieś wzmożone kontrole na maturach przez ten wyciek z gimnazjum. Cóż może będzie ciekawiej. PS. Kamil "to" co masz w avatarze to prawda? |
Cytat:
:lol: Idę spać, powodzenia! |
Ambicje poszły w las... :), kontrole maja być i to bardzo wzmożone ponoć także może być ciekawie.
|
do usunięcia
|
co to kur jest jadro ciemnosci?;o
|
Cytat:
Cytat:
http://b62.grono.net/66/67/gallery-76124531-500x500.jpg |
Cytat:
|
Powiem wam ze w tej chwili chciałbym sie napić wódki, szczerze mówię. Nie przerobiłem 4 lektur i już mi sie ich nie chce ruszać.
|
Cytat:
teraz moge powiedziec juz tylko tyle na temat jutrzejszej matury http://marcin89tauzen.wrzuta.pl/audi...olf_-_no_stres |
Cytat:
powodzenia wszystkim! |
Dobra Panie i Panowie powodzenia jutro ;)(przyda nam się wszystkim)
|
Co ma byc to bedzie, powodzenia panie i panowie :D a bedzie pan tadeusz ;p
|
Cytat:
|
Idę spać... Powodzenia Panie i Panowie. Moc jest z nami ;]
|
21 pkt i zdajemy, damy rade:):)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl