![]() |
Cytat:
|
mam pytanie czy na mecz GKS bełchatów -Wisła KRK w następnej rundzie bedzie można kupić bilet na sektor wisły na miejscu czyli w bełchatowie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ma ktoś informacje na temat cen biletów na Górnika w Pucharze Polski, na oficjalnej na razie cisza??
|
na wszystkie mecze pucharowe bilety po 10 zł na wszystkie sektory
|
Mecz z Gornikiem o 20 w srode,Moje pytanie czy ten mecz jest wliczony w "karnet" ?
|
Nie jest.
10 znaków |
Bilety na Wisla - Gornik (Puchar Polski)
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4742 |
A ja mam pytanie czy ktoś wie już coś na temat wyjazdu na Śląska? Czy bilety bedą tylko z przejazdem? Bo jak tak to trzeba kupować w WROCŁAWIU!:)
|
Apropos biletów na mecz z Ruchem :
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4771 Mógłby mi ktoś powiedzieć od kiedy rusza sprzedaż w końcu?? od czwartku czy od poniedzialku bo nie rozumiem :( tego co jest tam napisane Chodzi o to że w kasach beda od czwartku a w Wislackim Swiecie od dzisiaj ?? |
Cytat:
Mam nadzieje, ze nie - zawsze to jakis koloryt i zawsze przyjezdzali duza ekipa. |
a ja mam pytanie... to jest ten mecz co był odwołany z pierwszej kolejki??? bilety kupione na tamten mecz bedą obowiązywały na niedziele???
|
Cytat:
No sory zebywiscie nie doczytałem jak chcesz być pewny zadzwon do WŚ lub E-Mail do klubu wyslij |
Poczytaj uważnie Bobic on się pyta czy ten bilet który kupił na Ruch w sierpniu czy tam kiedy będzie obowiązywał w niedzielę !!
Ten bilet powinien być ważny ale dla pewności zawsze lepiej zapytać w Wiślackim Świecie. :) |
MECZ WISŁA - GÓRNIK NIE JEST OBJĘTY KARNETEM!!
żeby nie było pytań. PS. Wiem, że to nie ten temat, ale przy okazji: jak zwiększyć czcionkę tu na forum? |
Czy wie ktoś może ile biletów zostało na Gornika? Na sektor D, byłbym wdzięczny za info
|
Cytat:
|
Czyli przed meczem kupie?
|
Tak
10 znaków |
Cytat:
będą, organizują wyjazd. można liczyć na to ze sporo się ich zjawi.. |
Podbijam pytanie odnośnie biletów na mecz z Górnikiem na sektor E?
|
Sektor E zamknięty dla nas,kibice Górnika będą
|
Czy wy naprawdę nie potraficie czytać czy tylko udajecie i denerwuje cię ludzi. Tak trudno wejść na stronę główną klubu i poczytać przecież wyraźnie jest napisane w sprzedaży dostępne będą wejściówki na sektor A , B, D. Sektor E dla Nas w tym meczu będzie zamknięty!
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4742
Proszę bardzo! Nie widzę aby w informacji było wyraźnie napisane! |
Cytat:
Przecież są wymienione sektory(A, B ,D ) na jakie bilety będą sprzedawane jak dla mnie ta informacja jest wyraźna .Tyle. |
Cytat:
Od redakcji: Ponieważ w trakcie tego meczu sektor E będzie zamknięty" - chyba mod też stracił cierpliwość ;) |
Gdyby od samego początku było napisane,że sektor E będzie zamknięty nie byłoby calej masy pytań. Przecież brak literki E mógł być zwykłym chochlikiem.
Wystarczy spojrzeć na tą informację: http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4771 :> Po co więc te uszczypliwości... |
Przecież od początku było info że "w sprzedaży będą dostępne bilety na sektory A, B i D w cenie 10 złotych.", chyba że mam coś z oczami..
|
Cytat:
Ten mecz nie jest objęty karnetem, nie ma wielkich szans na wypełnienie stadionu na full, więc nawet taniej jest dla klubu nie otwierać dla nas sektora E (mniej ochrony itp). A jeśli nas nie będzie na E tylko kibice gości możliwość powstania jakichś "kibicowskich atrakcji" jak np. w meczu PE z Craxą jest dużo mniejsza (wyjścia z sektorów na przeciwne strony, brak bezpośredniej styczności poprzez płot rozdzielający, itp) |
Bilety na mecz z Ruchem kupione w sierpniu zachowują swoją ważność.
|
Myślicie, że w związku z tym, że zamknęli na ten mecz sektor E, to jutro będą jakieś mega kolejki przed samym spotkaniem, bo nie wiem czy wcześniej nie podjechać pod stadion i nie zakupić wejściówek?? Poza tym może się ktoś orientuje ile biletów zostało?
|
Hej mam pytanie... Bilety na dzisiejszy mecz można nabyć tylko 2h przed meczem? Czy w ciągu dnia też będzie prowadzona sprzedarz?
|
sory ale nie mam czasu na szukanie, a pilne bardzo... po ile bilety na mecz z Lechia? pozdro
dziekowka panowie |
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli amsz karte kibica to: A i B - 40zł D i E - 30zł Jeśli nie masz to: A i B - 45zł D i E - 35zł |
Wybieram , Się Na mecz Z Ruchem Ale Nie mam Biletów czy jak będe godzine przed meczem czy uda mi się zakupić bilety??
|
Powinieneś kupić jutro raczej będzie mało ludzi na R22 pozdrawiam
|
a miałeś kiedyś w tym sezonie komplet ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl