![]() |
Cytat:
|
A niejaki pepe72 trąbi o tym od kilku(nastu?) tygodni: mamy najłatwiejszy (teoretycznie) terminarz z wszystkich ekip tak zażarcie walczących o spadek. Temat statystyczny m.in. - matematyka nie boli aż tak bardzo :-)
Oczywiście jak nie wygramy tych 2 czy 3 meczów to pewnie spadniemy, ale to nie jest tak, że jesteśmy już w I lidze ... Zresztą, jeśli tego nie wykorzystamy to znaczy, że zasługujemy na odpoczynek od Ekstraklasy i tyle. |
Cytat:
|
Cytat:
A z tym terminarzem to mieliśmy cholernie ciężki marzec. Teraz ciężko mają pozostali. |
Cóż, wszystko zależy od gry naszych piłkarzy, ścisk w tabeli jest taki że dopiero Warta i Legia mogą się czuć w miarę bezpiecznie, przy założeniu że nie zaliczą jakiejś serii porażek. Pozytywne jest to na tle drużyn z którymi rywalizujemy wyglądamy bardzo dobrze. Byle tylko przekuć to na punkty.
|
Cytat:
Szykujcie się na walkę o utrzymanie w 1 lidze. |
Juz tylko jakims cudem mozemy sie utrzymać.
|
Chyba walka o spadek
Pierwszoligowi piłkarze Pierwszoligowy trener (8 pkt w 11 meczach, ) Prezes to chyba bardziej trzecioligowy... Pressing tak nieskładny ostatni raz widziałem na orliku Takie krycie i odpuszczanie w obronie to w bklasie się kończy zje.bka Żal na to patrzeć |
Cytat:
|
A jednak...kolejny, bardzo poważny krok do 1 ligi. Z taką postawa nie zasługujemy na utrzymanie.
|
łatwy terminarz :rotfl:
|
Cytat:
|
Z taką obroną ,ło panie nie mamy czego szukać w Ekstraklapie.
|
Wiedziałem, że lecimy z ligi już od dłuższego czasu, ale trzeba przyznać chłopakom punkty za styl :D
|
Ale mamy pecha w tym sezonie. Spadamy tego jestem pewien. Dlaczego?
Bo nie potrafimy wygrać decydujących meczów. Mamy do tego kurewskiego pecha. Przykre, ale prawdziwe. |
Jestem pesymistą.
Tym bardziej, że tu nie będzie refleksji i reformy, tylko oblężona twierdza, w ostateczności mieszanie herbaty, licząc, że się osłodzi. |
moje małe marzenie: spuścić z ligi zespoły od 13 w dół, do tego zespoły 10-12 grają baraże z 1-3 z 1 ligi. Ekstraklasa na 12 zespołów, bo więcej drużyn w Polsce na tym poziomie i tak nie mamy.
Jak dla mnie to równie dobrze maszyna losująca mogła by wybierać 3 spadkowiczów. Tu jest tyle koszmarnych drużyn, że oglądać się tego nie da. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja myśle ,że już za tydzien ( mimo ze pewnie matematycznie będą szanse) żydy nas spuszczą do 1 ligi. Już się nie podniesiemy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Powinniśmy dostac nagrodę fair play. Wszyscy rywale w tej kolejce zagrali pod nas ale my, jako ze jestesmy świeżo po świętach nie mogliśmy zrobić im przykrości i zagrslismy pod rywali. Mozna by powiedzieć ze w tej lidze frajer, frajera, frajerem pogania. Dramat. I tylko ratuje nas jeszcze frajerskosc tej ligi bo gdyby Śląsk i Lubin nie dali dupy w tej kolejce to już moglibyśmy pakować walizki. A tak to dalej mozemy sie oszukiwać. Chociaz z taka gra to bedzie oszukiwanie sie do ostatniej kolejki ze wygramy jeszcze 9 na 10 meczów, juz teraz to na 100 procent i ze terminarz gra hehehe
|
Drużyna po dzisiejszym meczu jest rozbita psychicznie.
Kartki, kontuzje, zadyma z Fernandezem... Gdzie tutaj powody do optymizmu? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Chyba, że drużyny pod nami - o dziwo są jeszcze takie, nadal będą punktować, to ZL nam nie pomoże.
|
Cytat:
|
Cytat:
No to: że ZL będzie przegrywać wszystko, z Łęczna i BBT co najwyżej remisować. Choć pewnie nawet jak się utrzymamy, to za rok będziemy powtarzać ten sam scenariusz. I tak aż do skutku... |
Myślę, że spadniemy. I to nie z 16 miejsca.
|
Cytat:
To sobie kuźwa myśl, najlepiej w samotności w domku, nam teraz potrzeb wiary do końca, wspierania drużyny za wszelką cenę, miętkie wacki niech sobie odpuszczają w domowych pieleszach...!!! |
Jeszcze zapomniałeś zjebac autora tematu, że śmiał go założyć.
|
Nie ma już co gdybać co do Zagłębia Lubin i nawet Stali Mielec.
Mieliśmy już wygrać z piastem, we wrocławiu i wczoraj z Wisłą. I chuja. Co ma byc to bedzie. |
1 (slownie: jedno zwyciestwo) od wznowienia rozgrywek.
I teraz nagle mamy wygrać 2 mecze i 2 zremisować. Jasne, oczywiście. |
Nie takie cuda ta liga widziała. My każdy z tych pozostałych meczów możemy wygrać, ale i każdy przegrać.
|
Cytat:
|
Szot to parodia piłkarza dlatego 1906% poparcia dla Cisse.
|
Ja się tylko powtórzę to co pisałem wielokrotnie. Liczenie na słabość innych to proszenie się o spadek od 3 lat.
Można mówić o pechu, spiski sędziów, bramkach straconych w ostatnich minutach ect Teraz też, patrzyliśmy na rywali i tak jak pisałem w meczowym: z logiką ekstraklasy zapewne przegramy z Płockiem, bo to w naszym stylu nie wykorzystywac takich sytuacji. Teraz dalej wierzę że się utrzymamy i to nawet bez względu na inne wyniki i tak pewnie będę mówił do samego końca... Błagam tylko, nie liczcie na to że ZL czy inna Stal nie będzie już punktować i nam wystarczy ugranie 3 czy 4 pkt do końca sezonu. To zakrawa na śmieszność |
My nie liczymy tyko musimy liczyc na innych. Chyba że wierzysz ze wygramy wszystko do końca to powodzenia.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl