![]() |
Cytat:
Dziś 20 minut gry było ... |
Akurat przy czerwonej Pawełek nie miał wyjścia tak to jeszcze jakas szansa na remis, ale nasza obrona.. gdzież ona sie podziała?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co do meczu... to wg mnie jest coraz lepiej... mimo, że wynik nie nastraja do optymizmu... trzeba dać popracować Holendrom! |
Niestety ale już od dłuższego czasu nie widać wiary w naszej drużynie. Nie atakują już z takim zaangażowaniem i zapałem, a co mamy teraz do stracenia? Gramy w 10, przegrywamy 1:2, możemy albo przegrać wyżej albo zremisować. Proste.
|
Nie żebym pesymistą był, ale wydaje mi się, że jest już po ptokach :lol:
|
Brożek świetnie zagrał niedawno hehe dobre to było
|
Eksperyment naukowy: data 10.09.2010. Mecz Jagiellonia Białystok- Wisła Kraków
Problem: Czy piłka nożna to gra w której konieczni są obrońcy? Odpowiedź: Tak Rezultat eksperymentu do wiadomości: zarząd Wisły Kraków |
Cytat:
|
Kandzior czemu cieszysz jape? Fajnie, ze Twoja druzyna przegrywa?
|
Dziwi mnie zmiana Wilka na Kirma, Sloweniec duzo slabszy od Wilka.
Malecki- same straty, jak zawsze slabe dosrodkowania Miernota 1 slowem .. |
nie 50 a około 25
|
Przecież ten borinho te jest jakiś chałaciarz z kałuży weźcie go ignorujcie.
|
Cytat:
Mają obronę...zresztą zobaczysz mecz to się przekonasz...zrobili z klubu pośmiewisko bo żaden klub który ma aspiracje nie ma tak tragicznej obrony! |
ludzie weźcie się co poniektórzy .......***** w łeb! drużyna jest w przebudowie, dobrze wiemy że trener dopiero wpaja zawodnikom swoje a wy tu lamentujecie! że środek tabeli, że góra trzecie miejsce! dajcie temu trenerowi czas! przegrywamy na wyjeździe z drużyną która gra obecnie najlepszą piłke w lidze! efekty przyjdą, tylko trzeba dać trenerowi czas!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a mi sie interwencja Pawełka podobala ... mecz i tak nie do wygrania a przynajmniej ta kartka gwarantuje ze w najblizszych dwoch meczach w bramce nie bedzie NAJGORSZEGO bramkarza polskiej extraklasy .... jego gwarantowany brak w dwich meczach uwazam jako " wzmocnienie"
|
fajne nasi stanęli w miejscu teraz BRAWO : )
ale pustka w środku.. Sobol gra w obronie czy w ataku?? ;] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A gdzie nasz Marokańzyk
|
na rany...
|
ja pierd.ole
|
Gra nie jest tragiczna, widać progres... szkoda że Cleber gra tak często długie piłki. Będzie dobrze, trener potrzebuje czasu i Wisła zaskoczy.
|
Ten Kirm całe zycie slupki, poprzeczki...
|
wwf, pan z trudnym nazwiskiem nie ma jeszcze kwitów do gry :]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl