![]() |
Leszczak wszedl i pokazal wiecej ambicji przez 10 min niz reszta grajkow przez caly mecz... Pozdro sebek
|
Niestety Muszę się zgodzić z tym > Po Co Wy Gracie Jak Wy AMBICJI Nie Macie... ? I Nie piszcie mi że nie jestem kibicem czy coś ale to co zrobili dziś to jedna wielka żenada mecz o prestiż (nasi zagrali 20 min i liczyli na 3 pkt) < Brożek (wielka gwiazda która nic nie robi)... Fajny strzał Jirsaka pozatym NIC :| Zostaniemy mistrzem (chyba) w pucharach (Levadia) , stare gwiazdki już zgasły ! ! ... Choć Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim Wisła...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie rozumiem dlaczego najeżdżacie na trenera! Nie potrzebujemy nowego trenera bo mamy dobrego potrzebujemy tylko lepszych piłkarzy!!!
|
Co było napisane na transparencie "przez który przedłużyła się przerwa" ? Bo na +Sport nie powiedzieli albo nie dosłyszałem.
|
mam dość patrzenia na gwiazdora brożka i pyskacza małeckiego... brozek to juz od roku sie pogrąża,gra taka bucówe ze hej ale jak trafi gola to media robią już z niego gwiazde...h..j ze cały mecz nic nie gra ale trafi bramkę i jest gwiazdą..a małecki niech zamknie wreszcie pysk z tym szczekaniem bo tylko to umie! młody gwiazdor się znalazł ala ciota brozio... o łobodzinskim , diazie już niema co wspominać bo nie warto niszczyć klawiatury...
|
To niech ktoś ruszy pałą! i w końcu transfery....... bo z takim składem to w lidze już sobie nie dajemy rady jak widać...
|
brakuje piłkarza z jajami... nie ma Sobola, nie ma Głowy, nie mówię nawet o Żurawskim, Kosowskim, Baszczyńskim, Szymkowiaku. Kubeł zimnej wody na głowy Brożka i Małeckiego. Większy dla Małego. a Leszczak? JEDYNY zapierdalacz na boisku, jedyny któremu zależało i biegał do tej piłki a nie jak Brożek machał rękami jak po...
|
Cytat:
|
Cytat:
Ps. To był chyba kibicowsko ostatni mecz w tym sezonie bo po akcji na koniec meczu napewno stadion a przynajmniej trybunę odkrytą na 1 mecz zamkną |
Cytat:
|
Cytat:
Wydaje mi się, że chodzi mu o materiał w biało-czerwone pasy który nagle się zapalił :) albo o sprawie z Policją ale o tym nie wiem czy tu można pisać... |
Jutro na treningu lekkie rozbieganie, bo przecież mecz był wyczerpujący. Masowanie i klepanie udek. Zbiorowe ogladanie nowej komórki jednego z graczy i analiza jej możliwości. Dyskusja o tym gdzie wyjechać za miesiąc na wczasy. Zabawa z piłkami. Trener opowiada jak mu idzie budowa domu w Radomiu. Strzały na bramkę. Śmiechy, hihy z kolegi, któremu zaplątały się nogi przy przyjmowaniu piłki. Kapkowanie. Porady, gdzie ulokować dobrze pieniadze. Koniec treningu i do domu.
|
Cytat:
Cóż więcej dodać:D (Niestety może to być prawdą) |
Cytat:
|
Ps. To był chyba kibicowsko ostatni mecz w tym sezonie bo po akcji na koniec meczu napewno stadion a przynajmniej trybunę odkrytą na 1 mecz zamkną
mozesz rozwinac wypowiedz ? |
Niestety dzisiaj WIŚAKÓW w tym zespole zabrakło ...
SOBOL i GŁOWA nie grali, a reszta to dorobkiewicze!! Może ci dwaj panowie uświadomią reszcie zespołu co dzisiaj sie stało ... tylko czy nie za późno... |
Cytat:
DOKŁADNIE! Trenerze czas w końcu na zmiany! Skoro Rengifo może z różnych względów mimo dużych umiejętności grać w rezerwach to kilka naszych gwiazd też powinno. |
Aż słów brakuje... Link do fotek, gdyby ktoś chciał to przeżyć jeszcze raz :(
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...tml#material_1 |
Cytat:
u buków |
Jak napisało mnóstwo już ludzi na forum, a ja mogę tylko powtórzyć. Po Levadii czułem, że coś było nie tak. Po Lechu pomyślałem, hej było blisko, no trudno, następnym razem ogarniemy. Po Legii czuł już lekkie zdenerwowanie. Dzisiaj liczba słów na k i ch przekroczyła moją miesięczną dawkę. Naprawdę też pierwszy raz zaświtała mi w głowie myśl, a może pan Skorża jednak ma w związku z tymi wynikami niebagatelną rolę? Może czas na zmiany?
Mimo wszystko, jednak tak nie twierdzę. Ale to ostatni raz. Przegraliśmy w tej rundzie wszystkie mecze prestiżowe. Lech, Lechia, Craxa. Pocieszam się tym, że już nic nasi niektórzy piłkarzopodobni chłopcy nie przegrają ważnego. Żal i jeszcze raz żal. |
Pyta pyta i jeszcze raz pyta...
Niby lider, a 3 najważniejsze mecze w dupe mamy. Brak stadionu daje się we znaki, bo napewno by nam pomógł. Boli ta porazka jak *uj, ale na nic tu zwalnianie trenera, warto dac mu szanse jeszcze w euroepjskich pucharach. A co do piłkarzy to jeśli nie będzie wzmocnień to będzie ciężko... może i mistrza zdobędziemy ale w pucharach to już będzie nieciekawie... jak zawsze zresztą. |
Powiem tylko ze do przegrania przez naszych gwiazdorków zostało tylko jeszcze jedno w tej rundzie to ze stracimy lidera a to jest niestety wielce możliwe wtedy to bedzie najgorsza runda jaka ja osobiście pamietam. Nawet ja byliśmy w lidze na 8 miejscu to wygraliśmi i z Legią i z Cracovią.
|
Najgorsze w tym wszystkim jest to że Wisła nie ma stylu obecnie. Skorża sprawił że nie gramy kompletnie nic . To było żenujące non stop schematyczne i głupie wrzutki choćby Alvareza. Najgorsze było to że to były takie typowe zawiesiny z których nie można było dobrze uderzyć. Poziom naszej ligi jest tragiczny, piłkarze tu grający są tragiczni i niestety Wisła ( ostatnia nadzieja Polskiej Piłki !) też już upadła na ten poziom !!! Jak dla mnie potrzeba już szukać nowego trenera który wypracuje styl i zapędzi tych grajków do roboty . Z Skorżą to będzie tak że jak nawet Mistrza zdobędzie tu uwali w Pucharach Europejskich z byle drużyną !! Sorry ale nie widzę tego gościa już w Wiśle. Za dużo ostatnio się złego dzieje w innych czasach trener który przegrał 2 ważne mecze u siebie by już w Wiśle nie pracował !!!. Zdobył dwa mistrzostwa ok .... dziękuje mu
ale nie wierze go ja wielkiego mobilzatora... Wisła pod jego wodzą nie jest w stanie wygrać ważnych meczów ... nie jest w stanie odmienić losów ciężkiego meczu a tylko taki trener daje szansę na rozwój drużyny !!! . Jego koncepcja sprawdziła się w latach 2007- wiosna 2009 .... ale teraz potrzebuje człowieka który wymieni słabe ogniwa i nada drużynie stylu który da jakąś nadzieje na wyniki w pucharach |
Nasze gwiazdeczki, zostańcie w Sosnowcu! Kasa na koncie sie zgadza? Nie pokazujcie sie w Krakowie. "Jesteście gwiazdami, przegraliście z frajerami"!
Zawsze broniłem Skorży ale dość tego. Żegnam trenerze! _______ Guli nie opuszczaj gniazda! Wszedłeś i od razu było dużo lepiej. Fajnie, że nareszczie były race i dywan z żydowskich szmat, ale kary pewnie będą surowe. Tak czy siak, WISŁA PANY! |
Cytat:
|
Jedyne co mi się podoba to zachowanie nas kibiców, nie można ich traktować jak marionetek. Cupiał powinien ich wysłać do Myślenic, tydzień zapierdalnia u niego i zobaczyli by ze warto grać i pracować.
Sosnowiec jest Wasz, Kraków jest Nasz! Oby 11 Maja było lepiej, zdecydowanie lepiej ! Tak się zastanawiam, czy czytanie ze zrozumieniem boli? Kolega wyżej dał linka jak przygotowany został dywan, domyśl się co się z nim stało i co na to jakaś tam komisja, race, transparent z przerwy i nie wiem czy spotkanie z mundurowymi też jest wliczane do tej niby komisji. |
@Gwiaździsty - mistrzowski komentarz, co tu więcej mówić, oni mają derby i nas, kibiców, głęboko w dupie.
Cytat:
Edit. Nieaktualne juz. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl