![]() |
Drodzy koledzy i koleżanki :D maniacy konsol,zwracam się do was z prośbą, jestem zielony w konsolach a szczególnie w Xbox 360 wyszły wersje z słabym chłodzeniem jak i te droższe.Dzisiaj kumpel oddał mi pół tysia i chce kupić Xbox'a 360 i chciałbym się was zapytać czy takie kosnole które chodzą 400-500 zł to nie są z tym sąłbym chłodzeniem? np.
http://www.allegro.pl/item1087338365...gwarancja.html http://www.allegro.pl/item1092984991...60_8_gier.html I czym się różni Arcade od Premium? wchodzi taka gra, że mogę dozbierać tego 1000 i już kupić normalną. |
Cytat:
|
Dokładnie, najważniejsze jest to, żeby konsola nie była zbanowana. Arcade nie ma dysku, ale bardziej opłacalne chyba jest zakupienie Arcade i do tego sam sobie wmontować dysk. Chłodzenie Falcon albo Jasper.
najlepiej wejdź sobie na forum xboxa i tam zapytaj ekspertów :) http://xboxforum.pl/ http://forum.xboxonline.pl/index.php?act=idx A jak możesz dozbierać trochę kasy i zamierzasz kupować oryginalne gry, to polecam PS3 :) |
orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie i okolicach ( kierunek Kraków - Myślenice - Pcim - zakopane... ) przerabiają Xboxy ?
|
Cytat:
|
Cytat:
tego pierwszego w ogóle nie opłaca się brać. konsola jest stara i jest ryzyko że może paść. co do drugiej oferty to jest lepsza, ale dowiedz się z kiedy jest konsola. http://www.allegro.pl/item1095506122...gwarancja.html |
Cytat:
|
Słyszałem też, że jest taki serwis gdzieś w Borku, orientuje się ktoś ?
|
w Łagiewnikach, na przeciwko pętli autobusowej, pod Elbudem
|
hmmm może i ja swojego x-boxa wystawię? :D
|
a co? zbanowali Ci ? :) Just kidding
Mam wielką prośbę do grających w Battlefield :BC2 na PS3. Zostało mi do zrobienia jedynie 5 trofek, w tym dwie w singlu - zniszczenie tych jeb.... m-com stations. Natomiast w multi mam do zrobienie - et tu Brute - i tu pytanie 1 - czy muszę grać ze znajomymi z PSN? np zapraszam Devil May Cry i jego w hardcore mode muszę dziabnąć nożem? Czy po prostu muszę dziambnąć 5-ciu team mate'ów? Druga trofka do zrobienia to 20 demolition kills. I tu pytanie Jak do k.....nędzy to zrobić? naparzam w budynki granatnikiem, rakietami, mortarem i nie mam jeszcze żadnego destruction2.0 na koncie. Może jest jakieśmiejsce na którejś mapie gdzie to można zrobić? Ostatnie do zrobienia to nabić 22 level, ale to jużtylko czasu wymaga :) Dzięki za (p)odpowiedzi. |
Nie, nie zbanowali. Tylko od kiedy żona podłączyła swoje Wii do drugiego tv to X-Box poszedł w odstawkę.Więc zastanawiam się czy nie wystawić na allegro, bo i po co ma leżeć i kurzyć się :)
Jak chcesz możesz mnie pozabijać. Odwdzięczę się :D Też tego pucharka nie mam.Musisz zabić kolesi których masz dodanych do swojej listy znajomych.Co do destruction 2.0 to też coś mi z nim nie idzie.Na razie zabiłem 2 ludków w ten sposób. |
ok, wyślęCi wiadomośćna PSN i się jakoś ustawimy. :)
|
Cytat:
|
Czy jest jakiś sklep z grami w krakowie gdzie skupują gry na PS3?? ( wiem tylko o gamesofcie na kalinowym)
|
cholera i wciaz sie nie zdecydowalem czy xbx czy ps3
|
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć :) no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach :D Ja jestem fanbojem Sony, ale xbox ma kilka gier których naprawdę zazdroszczę, np. Gears of war, właśnie zapowiadają trzecią część, a ja nawet w 2 nie grałem :)
Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d. No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa. Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line. |
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć :) no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach :D Ja jestem fanbojem Sony, ale xbox ma kilka gier których naprawdę zazdroszczę, np. Gears of war, właśnie zapowiadają trzecią część, a ja nawet w 2 nie grałem :)
Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d. No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa. Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line. |
Mam to i to Xbox non stop użytkowany a Ps3 leży nie używane a leży nie używane dlatego , że szkoda mi po prostu wydawać tyle pieniędzy na gry bo jak sobie obliczysz 1 gra Ps3 150zł = 15 gier na Xbox 360 na giełdzie :) . Zgadza się Pad jest lepszy od PS3 , ale przyzwyczaiłem się od Xboxa i jest ok . PS 3 na tą chwilę uruchamiam gdy sobie chcę oglądnąć film na blue ray i nic więcej .
Jeśli masz dużo pieniędzy to polecam Ps 3 ale również polecam Xboxa . Do póki Ps3 nie będzie przerabialna to dla mnie remis :D . Pozdrawiam |
A on-line jak grasz??
|
Cytat:
Ja nie przerabiałem klocka, więc 150 zeta = 1 gra (jak dla mnie) :D |
Może ktoś pomoże:]
Nie wiem co się dzieje ale w Fifie 2010 zazwyczaj po 2 meczu w trybie menadżerskim przy wyjściu do menu zawiesza mi grę:/ Nie wiem o co kaman, wcześniej takiego problemu nie miałem. Wątpię żeby coś było z laserem po żadnej innej gry mi nie przywiesza. Chodzi mi o wersję na xbox 360. Miał ktoś tak kiedyś? |
Oj Kamyk Kamyk :D
ja mialem sytuacje z fifa w ps3. Mianowice, wieszało mi gre w momencie gdy mial sie rozpocząc mecz. po jakims czasie, okazało sie ze reinstal wystarczył by wszystko wróciło do normy :) albo Kamyk jestes za dobry menadzerem i nie pozwala ci grac! |
Przeinstalowałem i rzeczywiście pomogło:) Już myślałem, że coś z płytą albo laserem:)
Pozdro Sz. :) |
Coś temat zamiera, więc skrobnękilka słów. Skończyłem wczoraj God of War III i jestem sakramencko usatysfakcjonowany. Na normalnym poziomie trudności, gra wycisnęła ze mnie ostatnie soki. kilka razy miałem ochotę rzucić padem w telewizor. Nie wiem jak to można przejśćw trybie tytana...
Teraz dosiadłem do wyzwań, ale zrobiłem tylko dwa. Reszta jest jakaś powalona :) Zobaczymy, może i tu mi się powiedzie. Polećcie coś dobrego do grania, zanim nowy COD wyjdzie ;) |
Red Dead Redemption,Just Cause 2,Demon's Souls...
|
Red dead, to cośjak GTA... nie dla mnie. Nawet westernowy klimat nie ratuje u mnie tej pozycji. Po prostu nie przepadam za sandboxami...A te dwie następne to muszęobczaić :)
|
Ja czekam na mafie 2 :D gra sie zapowiada kapitalnie. Red dead ogólnie jest w chorych cenach i mało tego w sklepach.
|
Cytat:
|
a Demon's Souls to cRPG ze zjebanym poziomem trudności :D według liczącego się Game Spot to gra roku 2009.
ze starszych podobał mi się jeszcze Dantes Inferno (jak nie lubię bezsensownych siekanek byle przed siebie, to ten tytuł przypadł mi do gustu). |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl