![]() |
|
Panowie pytanie krotkie:
Wymienil mi znajomy filtr fazy cieklej i lotnej w instalce LPG Filry nie sa oznaczone jako BRC (instalacja BRC SEQUENT 24) Gwarancje jeszcze mam na instalke i teraz tak : na przegladzie jak wypatrza te filtry to trace gwarancje ? |
Sprowadzał ktoś ostatnimi czasy autko z USA?Jakie są koszty tego przedsięwzięcia?
|
Cytat:
Ma ktos znajomego w stacji kontroli pojazdow? Pilne,przeglad mi sie konczy w sobote a nikt nie chce podbic |
do usunięcia
|
Jaka może być przyczyna jak auto pali 7-8 litrów, a po miesiącu 12-13?? ( mówie tutaj o lecie, nie uwzględniam zimy)
|
Więcej info, jakie auto, jaki przebieg, jaki silnik...
|
Cytat:
|
Też bym się chętnie dowiedział bo spotkało mnie coś podobnego...
W moim wypadku Opel Astra rok 96 silnik 1,4 8V 176 tys przebiegu |
Fiat Uno 1.4, rocznik 95, przebiek 80 tys.
Auto tak naprawde stało w garażu, zacząłem jezdzic wiecej w marcu tamtego roku, a zaczął pić wiecej około września. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
A może ktoś polecić jakiś warsztat w okolicach Bronowic/Azorów ?
|
Witam, punto 1.1 (98r.) strasznie mi strzela na gazie. Strzela do tego stopnia ze juz mi rozje*alo zatrzaski z obudowy filtra powietrza. Strzela tylko jak jest ciepły i na niskich obrotach. Wymieniłem mu już kable i świece. Kable NGK, świece też. Strzela dalej. Jakieś rady co z tym zrobić?
|
jesli mial ktos golfa 1.6 101km to niech sie odezwie na priv
|
Cytat:
jeśli chcesz sprawdzić czy to wina zapłonu to bardzo proste. bierzesz świece jedno elektrodową zmniejszasz przerwę bardzo drastycznie do 0,6 pakujesz do autka i w drogę. jeśli strzela mniej to kwestia zapłonów. po za tym w kazdym samochodzie sprawa strzelania jest bardzo indywidualna. generalizując albo zapłon albo biedna mieszanka. a temat jest obszerny ,chyba musisz udac sie do gazownika |
po ile te cewki chodzą i ile wymiana tak na oko?
|
Renowacja felg stalowych - Kraków i okolice
Ktoś zna jakiś warsztat - bo znalazłem dwa gdzie chcą więcej za piaskowanie i malowanie niż nowa kosztuje:evil: |
Panowie i Panie poszukuje skrzynie biegow automat Volvo V70 2002 silnik 2006 2,5 TD jesli ktoś z Was posiada lub też wie gdzie takie cacuszko nabyc będę wdzięczny
|
ja mam takie pytanko. Mam w swoim autku felgi 16', które dostałem z salonu. Zastanawiam się nad kupnem 17'. Moje pytanie czy to dobry wybór na polskie drogi?
Pzdr |
Wielkość felg nie ma aż takiego znaczenia - najważniejsza szerokość opon
powyżej 205 zaczyna się latanie po koleinach po bokach - przy oponach 17-tkach wielce prawdopodobne że takie oponki będziesz zakładał :) przy 225 już jest prawdziwy taniec z gwiazdami jak miałem okazję się przejechać :D |
Gdzie w Krakowie lub okolicach można kupić regenerowaną skrzynię biegów do seicento?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nowy Lancer Sportback. Więc jeśli chodzi o stylistykę to 17 by tam chyba najlepiej pasowały. |
eee :) To jak ktoś kupuje nowego Sportback'a to na pewno nie będzie wybrzydzał że dobra 17' tka kosztuje 550 zł za sztukę ;)
|
Cytat:
Ja miałem 16 195/45 i niestety dziury je pokonały, ale prowadzenie na równej drodze to przyjemność, im niższy profil tym przyjemniej. Ale stresów więcej. |
W 18" pakowalbym sie jedynie, jesli wielkosc hamulca nie pozwalalaby na uzycie kol 17" ale to sportback nie evo, wiec raczej probvlemu nie ma :)
Co do opon to z wlasnego dowiadczenia polecam Potenze RE070 (w Polsce do dostania jedynie w rozmiarze 225/45R17). Pieknie sie trzyma drogi jak sie ja troszke dogrzeje ;-) |
Gdzie w okolicach Prądnika Białego można niedrogo wymienić opony na letnie i ile taka przyjemność kosztuje?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl