![]() |
Chelsea- banda gwiazdorów, chamów i prostaków. Bardzo dobrze im tak. Ballackowi to bym wy***ał na miejscu sędziego.
BRAWO BARCA!!! |
To jest k... skandal!! Sedzia ograbil druzyne z finalu nie odgwizdujac 2 ewidentnych karnych(w tym jeden w ostatniej minucie). Co to ma byc?! Nie ogladam finalu, bo Barcelona nie powinna sie tam znalezc.
|
Cytat:
|
no to moznaby powiedzieć, że Wisła z finalistą odpadła... ;]
Brawo Barca :D swoja drogą sedzial nieco pomógł Barcelonie... ale wynik wynikiem |
Niesamowite. Chelsea była dzisiaj o klasę lepsza. Co z tego, że Barca rozgrywała sobie piłeczkę, jak przez cały mecz nie potrafiła zrobić kompletnie nic. Co do Chelsea ziściło się chyba powiedzenie, że niewykorzystane sytuację się mszczą. Zwykle jest odwrotnie - pięknie grająca drużyna przegrywa w dramatycznych okolicznościach. Mimo to cieszę się, bo Barcelonie ten finał należał się w tym sezonie za całokształt twórczości (ale na pewno nie za ten mecz).
Tak tragicznego sędziego głównego w takiej rangi meczu nie widziałem chyba od meczu Korea-Hiszpania na MŚ w 2002 r. |
iiii lajt :):):):)
|
Żenujące. Jak po naszym meczu w Atenach.
|
Ja mam mieszane uczucia po tym meczu niby piekny footbol, ale niesmak pozostaje po sedziowaniu. Tak czulem caly mecz ze Chelsea nie wejdzie do finalu-choc chcialm.
Ale moze to i lepiej ze Barca weszla juz mi zbrzydlo ogladanie angoli |
Przykro mi to powiedzieć, ale w ostatniej minucie ręki nie było :-)
Po drugie w pierwszym meczu to niejaki pan Wolfgang Stark nie zagwizdał karnego i nie wyjebał kilku cennych graczy Chelsea. Brawo Barca. Upór w dążeniu do celu jednak daje pożądany efekt. Wielki finał - najbardziej sprawiedliwy z możliwych, bo zagrają dwie najlepsze i moje najulubieńsze ekipy zagraniczne! EXTRA! :D |
Nie było ręki ? A co ? Głowa ? Pośladki ?
|
z 3 nie podyktowane karne dla Chelsea.. ja nie wiem co to za skorumpowana kur.. z tego sędziego.
W Polskiej lidze rozumiem coś takiego, ale w LM? mam teraz nadzieje ze barca srogie lanie od Man Utd dostanie |
I Love this game...!
Sędzia... jak Mike Riley |
Cytat:
Chelsea być może ma prawo mieć większe pretensje do sędziego, ale w pierwszym meczu półfinałowym wyglądało to podobnie (niesłuszne spalone, brak karnego dla Barcelony). Co los dał na Chelsea na Camp Nou, odebrał dzisiaj. No i Chelsea mogła spokojnie wykorzystać jedną z wielu sytuacji, które miała. I nie byłoby płaczu. |
czy footbol nie jest piękny?!czyt.niesprawiedliwy ;)
szok... najciekawiej było w ostanich minutach,w czasie mecz i po spotkaniu |
Jak to nie bylo reki w ostatniej minucie? Popatrz gdzie Etoo ma reke...podnosi ja do gory liczac wlasnie na takie odbicie(podobny karny byl odgwizdany w meczu HSV - Man City), juz nie mowiac o tym ze powinien trzymac raczki przy ciele w polu karnym.
Czerwona karta, jak najbardziej sluszna. Anelka wychodzil na czysta pozycje, a Abidal byl juz minietym ostatnim obronca(widac to na powtorce doskonale)...a przepisy sa jasne w takich sytuacjach. |
Hiddink to kapitalny taktyk.O malo co dowiezli by to 1-0 ,i nikt o irytujacym stylu by nie pamietal ,ale mimo wszystko bronic sie caly mecz nawet gdy grali w przewadze to przesada i dla mnie calkowicie obojetnego na te druzyny kibica,jest ciekawiej ze awansowala Barca (Messi vs. Krystyna Ronaldo ;) Sedzia nie dal dwoch karnych ,ale czerwona kartka tez z d*py
|
Rok temu w jakims meczu cwiercfinalowym, bodajze Liverpool - Arsenal tez takie walki odchodzily jesli chodzi o sedziowanie. A my narzekamy na naszych panow z gwizdkami :]
|
sędzia fatalny, jasne. Nieodgwizdane karne, czerwo z dupy dla Abidala.
Poza tym już niektórzy zapomnieli o pierwszym meczu, gdzie nie został podyktowany karny na Henry'm i odgwizdany spalony, którego nie było, gdy na sam na sam wybiegał Eto. A no i warto przypomieć co się wydarzyło kilka lat temu, gdy VV był faulowany a Terry zdobył gola na wagę awansu ;] Jak widać los lubi być sprawiedliwy edit: widzę, że to samo zauważył Garret, jeśli chodzi o pierwsze spotkanie. Takie rzeczy szybko się niestety zapomina. |
Brawo Barca ! z perspektywy meczu remis zasłużony,aczkolwiek z lekką przewagą dla Chelsea.sędzi popełnił dwa/trzy błędy,co najmniej jeden karny dla Chelsea i niesłuszna kartka czerwona dla Abidala.cieszę się bardzo że Barca wygrała i pokonała drużynę drwali i pseudo kopaczy murujących bramkę przez cały mecz,co poniektórzy tutaj płaczą,że sędzie skrzywdził Chelsea..gówno prawda nie pamiętacie już poprzedniego meczu w Londynie pare lat temu jak nie uznali bramki bodajże Barcelonie ?! nie ma co gdybać wolę Barcę w finale grającą najlepszą piłkę na świecie niż anty futbolową drużynę,czekającą tylko na błąd rywala.
|
Cytat:
Owszem, przy sytuacji z Pique karny był ewidentny, ale kartki czerwona dla Abidala i żółta dla Alvesa to niemal takie samo kuriozum jak brak karnego po ręce Pique. |
Widać było wyższość angielskiej piłki nad hiszpańską... i my narzekamy na polskich sędziów... nie wierze że to powiedziałem:-/
|
A było tak pięknie :( Mam nadzieję, że w finale Manchester wygra. W pierwszym meczu może faktycznie Chelsea zagrała antyfutbol, ale w drugim Barcelona nie miała chyba celnego strzału do tego ostatniego, a Anglicy powinni prowadzić przynajmniej 2 bramkami. A za posiadanie piłki i mnóstwo podań nie dostaje się nagród, to nie skoki narciarskie. I jeszcze karny, którego niedowodzący sędzia by gwizdnął. Chyba bardziej ewidentnej ręki nie mogło być. Dla mnie dzisejszy wynik niesprawiedliwy, chociaż w poprzednim meczu sędzia znowu troszkę na niekorzyść Barcelony sędziował.
|
ciesze sie ze awansowala barca bo mozna mowic ze wyeliminowal nas finalista LM :) czerwien nie prawidlowa i chyba jednak dwa karne ale nie mi to osadzac
|
Hmm... nie dziwiłbym się Ballackowi jakby mu zajebał... i wszelkie kary schodzą na drugi plan, to było zwykłe s****ysyństwo, tyle o meczu ;)
|
Ej no ale bez jaj. Te pedały w studio się cieszą że Będzie finał Manu-Barca, ale o 3 karnych dla Chelsea jakoś nie chcieli powiedzieć. Ten człowiek powinien odtą amatorkie mecze juniorów norweskich sędziować a to co dziś zrobił to jakaś paranoja jest...
|
Cytat:
Cytat:
|
Inspirację Lech zaczerpnął z Barcelony albo Barcelona z Lecha...z tymi końcówkami. :lol:
|
Cytat:
|
FUTBOL NIE UMARŁ!!!! :D :D
Piękno nadal się liczy!!! błędy sędziów w obu meczach straszne, teraz na korzyść Barcy...ale taka jest piłka... VISCA EL BARCA!!!! :D |
Sedzia dal ciala ale coz... w pierwszym meczu tez bylo zle z sedziowaniem.
Ciesze sie ze Barcelona zagra w finale, nalezalo im sie to :) Abramowicz niech wpompuje jeszcze z 500 baniek to moze mu cos wyjdzie w LM :) Chlop musi sie dzisiaj solidnie naloic...mogl chyba wybrac inny klub. Widok placzacych ludkow w niebieskich koszulkach - bezcenne :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl