![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Out: Bunozą, Burdenski, Szewczyk, Klarc, Fryc Prawie podpisani: Plizga, Jankowski i Brożek Może przyjdize: Buchalik Zostają: Stilic, Głowacki, Garguła. Jest różnica miedzy powyższymi ruchami a testami studentów/nauczycieli jakie mieliśmy poprzednimi czasy. Co do 4k kibiców... Groclin, Zawisza, L w dobie 'protestu' - utrzymac w ekstraklasie się utrzymamy, jeśli tylko Cupiał będzie płacił. No chyba że wierzysz w nasz atak na fotel lidera albo LM - no to fakt, bez kibiców się nie da - konkurencja jest za mocna. Realnie nawet z kibicami (czyli koniec bojkotu) nie jesteśmy w stanie nawiącać walki finansowej z trzema klubami na L i kilkoma innymi więc gramy o środek tablei i o płynność finansową. A jak dobrze zauważyłeś, kontraktów nie mamy wysokich. Cytat:
|
Jak juz w takie rzeczy chcesz sie bawic to dopisze cos od siebie:D
Out: Chrapka i Nalepe pominales:) Prawie Out: Sarki, Guerrier, Miskiewicz Na ta chwile - odeszlo - 7 pilkarzy i zanosi sie, ze to jeszcze nie koniec przyszlo - 0 wzmocnienia:D |
:D każdy kij ma dwa końce :)
Guerrier: Cytat:
Jak Sarki chce iśc niech idzie - po to jesteśmy by promowac piłkarzy, nawet odkurzonych i z odzysku. A jak mamy jeszcze na tym zarobic - Panie, dobry interes. Sarki już lepszy nie będzie, a może zamiast niego jakiś Arboleda (lub podobny profilowo czyli z odzysku i CV) za frytki.... No i ten lewy obrońca o którym Smuda mówił. |
Lukasz
Nie fantazjuj na teraz brak wzmocnień, piłkarze jedynie odchodzą, reszta jest pisana palcem po wodzie, .. a konflikt z kibicami, czyli niższa frekwencja, to poważne osłabienie, w kontekście tak udanej, rundy jesiennej, roku ubiegłego. |
Takimi piłkarzami powinniśmy się interesować trzeba przecież mysleć o przyszłości ale u nas sie tego nie robi po za tym w tej chwili nie ma kasy na nic. http://www.90minut.pl/news/233/news2...-Slowenii.html http://www.90minut.pl/news/233/news2...e-Szkocja.html
|
^^ Wielu z nich jest z klubów, o których wiele osób nawet nie słyszało więc byliby do wyciągniecia w razie zainteresowania. Niestety jest u nas, jak jest..
|
odezwało się dwóch menadżerów...buahaha!
|
https://www.youtube.com/watch?v=11QIsJ6__sw - Wspominany coraz częściej w kontekście przyjścia do Wisły Madson. Na filmiku widać, że ma .......*ięcie :D To tylko filmik i zmontować taki można o największym drewnie, ale ma to coś i kojarzy mi się z Marcelo :P
|
Nie nasza półka,na .... w ogóle rzucać takie nazwiska,byleby cokolwiek napisać.
|
O tym Madsonie to strony rumuńskie piszą, że interesuje się nim na poważnie..... pewien klub z Warszawy
http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL...olonia+la+pach Vaslui zostało karnie zdegradowane na zaplecze ekstraklasy (za zaległości w wypłacaniu pensji pikarzom) i zawodnicy składają wnioski o rozwiązanie ich kontraktów. Tak więc ci piłkarze moga być wolni. Może stąd nasze zainteresowanie? |
widzę, że w Wiśle spore wzmocnienie, odchodzi Nalepa :D
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Wiem, że liga rumuńska jest lepsza od Ekstraklasy, ale takiemu Chrapkowi można zmontować 10 razy dłuższą i dziesięć razy bardziej efektowną kompilację z minionego sezonu. Na osiem minut to materiału było po samym przegranym meczu z Jagiellonią. |
Kazmierczak odchodzi ze Śląska. Brać go do Wisły.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tiaa... Pomijając kwestie finansowe, to już widzę jak Kaźmierczak chciałby grać u trenera, który kiedyś (będąc trenerem reprezentacji) stwierdził, że takich drewniaków to on do gry nie potrzebuje.
|
Jankowski oficjalnie piłkarzem Wisły. Pierwsze sensowne wzmocnienie. Oby nie ostatnie.
https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...88941599215617 |
Cytat:
|
Jankowski - dość dobry transfer. 24 lata, posiada jakieś śladowe ilości techniki użytkowej, może byc zmiennikiem Brożka (o ile - daj Boże - ten przedłuży kontrakt) grać za nim, albo na skrzydle. Niby nie ma się do czego przyczepić.
Nie wiem, ale mogę strzelać, że miał chłopak pewnie oferty z jakiejś drugiej Bundesligi, albo innej Rumunii, więc pozytywne jest też to, że Wisła wciąż może skusić zawodnika, który uważany jest za relatywnie wyróżnającego się kopacza Ekstraklasy. |
2 lata temu został wybrany 'odkryciem roku' wg tygodnika piłka nożna
Wiadomo że to był konkurs kuriozum, ale papiery na granie ma. Teraz wszystko w rękach Smudy, by wzniósł się na wyższy poziom. |
Moim zdaniem gdybyśmy mieli robić tylko takie darmowe transfery, to nie musimy wydawać kasy (innej niż na pensje) w tym okienku ;)
|
Cytat:
|
Plizga i Buchalik na dniach.Według Grzegorza Wojtowicza obaj mają juz gotowe umowy,pozostaja wyniki badan do podpisania kontraktów.
|
Widzę ze Jacek sprowadza kolegów wg swojego własnego klucza czyli czarnej eLki w sercu :) Szklany Legionista, co strzela 2 bramki na sezon. A tepa gawiedz się cieszy.
|
8, 8, 6, 4 - za 90minut.pl
Jeśli przyszedł za darmo, nie policzył sobie zbyt dużo za podpis, nie będzie dużo zarabiał - można nawet się cieszyć. Tym bardziej, że nazwisko rozdmuchane na polskiej scenie piłkarskiej, to menadżer mógł wypchnąć go nawet za granicę - może to znak, że coś tam jeszcze możemy zaoferować. Zresztą, napisał to Revolver. A że lubi Legię - dopóki nie będzie odwalał jakichś numerów, niech sobie lubi. |
Cytat:
Mamy prezesa z Żylety, napastnika z Żylety, wychowankowie (Chrapek, Miśkiewicz) odchodzą. Kibiców na trybunach nie będzie. Nie idzie to w dobrą stronę. A sam Jankowski to chyba najbardziej przereklamowany zawodnik w całej lidze, juz pomijam kwestię słynnego odkrycia :) Aa zapomniałem o nowym kontrakcie dla bezbarwengo darmozjada Garguły. Same świetne ruchy, nie ma co :) |
Cytat:
on nigdy na żylecie nie siedział, a teraz robi się z niego kibola legii A Stillić to kto ? fanatyk AMIKI !!! a i przypomnij mi jego dokonania wiosną tego roku A z Miśkiewicza taki wychowanek jak z z Garguły darmozjad. Przypomnij mi jego statystyko z tego sezonu jak już miałeś śmiałość go tak nazwać. A Chrapek to co lepszy ? ojciec był legenda Ruchu. To rodowity ślązak zacznijcie jeszcze bardziej przywiązywać wagę do 'pochodzenia' - tak trzymać! |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Dodam tak jeszcze że do niedawna idolem kibiców był niejaki Cezary Wilk - rodowity Warszawiak wychowanek uwaga Polonii Warszawa. Czyli tak jakby cracovii!
ach ci kibice, tak jeszcze przypomnę - Brożkowie to scyzoryki, a Głowacki to pyra! |
Ja wiem ile wy możecie zrobić w zamian za nowego skorokopa i nawet jakby chodził na młyn zydow to by znalazło się jakieś wytłumaczenie :) Mnie się nie podoba, że przeciętny gracz przywiązany do Legii (Bodziach z legialive to nie jest przypadkowy człowiek i gdyby Jankowski nie jeździł na wyjazdy to by o tym nie pisal) będzie grał w Wiśle. Inna rzeczą jest transfer Stilica, który w Amice kopał a co innego prawdziwy kibic Legii w koszulce Wisły :) Jankowskiemu jak widać to nie przeszkadza, bo jak typowy pilkarzyk pieniądze są ważniejsze.
A Gargula to oczywisty kotrupcyjny szkodnik, żal ze kolejne 2 lata będę musiał oglądać tego coraz starszego stojanowa. |
[QUOTE=Karherop;1363777]
A Chrapek to co lepszy ? ojciec był legenda Ruchu. To rodowity ślązak Po pierwsze nie Chrapka, a Szewczyka. A po drugie to nie ślązak, bo pochodzi z okolic Zatora, a to Małopolska. |
Cytat:
|
Jeśli Jankowski będzie dawał z siebie 100% dla Wisły, to nie widzę problemu. Mam mieszane uczucia, bo jest to napastnik, który .. ekhem... nie strzela.. Oby przy Smudzie wystrzelił i STRZELIŁ :D dla nas kilka fajnych bramek.
|
Ja uważam że Jankowski to dobry ruch transferowy a nie tolerowałbym tylko kibiców parchatych jako piłkarzy Wisły. Majdan kibic Pogoni ale czy to coś zmieniło?
A do "inteligenta" od Brożków jako scyzoryków... nie chodzi o to gdzie się ktoś urodził, bo Brożkowie owszem urodzili się w Świętokrzyskim ale kibicami kompleksiarzy z Kielc nigdy nie byli. Głowacki tez kibicem Amici nie był. Jankowski jest natomiast kibicem Legii... ale mi to nie przeszkadza jeśli będzie grał dobrze i na 100% w każdym meczu, a zwłaszcza przeciw Legii. Co innego jakby był kibicem parchatych:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl