![]() |
Cytat:
|
A to nie ten bramkarz, który podczas meczu z Odrą poleciał do sędziego, że niby coś do niego poleciało z trybun? Potem nam na 3 mecze C (stare D) zamknęli...
|
Tak to dokładnie ten sam bramkarz xD:lol::rotfl:
|
Mam nadzieje, że z tym Stachowiakiem to jakieś S-F...
|
Mam nadzieje, ze to tylko jakis zart. Wypad z tym sprzedawczykiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedyś w "gdybym był bogaty..." nie raz odpisywałem różnym "marzycielom". że ten cały Stachowiak to średniak jakich mało. Niestety, doczekali się (prawie) transferu tego magika do nas.
|
Macie swojego Polaka do składu :lol:
Heh, cóż, takie branie na siłę, byle Polak... szkoda PS: a co do jego umiejętności, to taki z niego Pawełek, czyli czasem obroni setkę, czasem puści straszną szmatę... zresztą, też z Wodzisławia... |
Oni żartują z tym Stachowiakiem prawda? Jovanić Pareice nie dorównuje, ale w Łodzi zagrał całkiem w porządku... a może Kurto się gdzieś wybiera i to przez to?
|
tak bo Wisła nie ma co do roboty tylko ot tak Stachowiaka brać... luuuudzie proszę was :D a z tym że nikt nie ufa Jovaniciowi to raczej bujda wyssana z palca
|
Ee tam nie wierzę że Stan by taki polski szrot zbierał.. Zwłaszcza że bramkarz nam tak potrzebny jak rybom deszcz...
|
Cytat:
Mam nadzieje, że tym razem im sie to nie sprawdzi. |
Nie no k....a, mam nadzieje ze ten news to ta świnia którą weszło chce podrzucić mediom. Nie raz zapowiadali takie coś bo ktoś ich nie podał jako źródło tylko napisał "jak dowiedzielismy sie...."
PRO JOVANIC, ANTY STACHOWIAK ! |
Cytat:
tak samo jak nie żartowano z Lisowskim po prostu, najlepsi Polacy do wzięcia to właśnie ten poziom a Stachowiak pewnie przyjdzie z rozliczenia za Mączyńskiego... |
Kiedyś na weszło napisali że puszczą jakąś plotę żeby sprawdzić czy inne media będą to bezmyślnie przepisywać. Mam nadzieję że z tą plotą padło właśnie na Stachowiaka i Wisłę :P
|
I puścili - Sebastian Mila w Polonii Warszawa. ;)
|
Cytat:
Nie wiem czy Stachowiak to byłaby zmiana na lepsze, ale dużo gorzej grać nie byłby w stanie. Musiałby się chyba w bramce położyć. Wystarczy tylko zobaczyć, jak bardzo spanikowana jest nasza obrona, gdy gra Milan. Wszyscy myślą tylko o tym, żeby Jovanić piłki nie dotknął, bo to grozi utratą bramki. |
A, zapomniałem, że to ten niegdyś zapowiadany kit co Weszło! miało puścić w światek dziennikarski. Także spokojnie ; ) A Jovanić jest dobry i basta. : )
|
Cytat:
Trzy najważniejsze umiejętności bramkarza Wisły? Gra na przedpolu, wyłapywanie dośrodkowań i obrona stałych fragmentów. Trzy najgorsze umiejętności Jovanicia? Gra na przedpolu, dośrodkowania i obrona stałych fragmentów. |
zadanie na to okienko - sprzedać za wszelką cenę beznadziejnie słabego Kirma i bijącego się ze swoimi myślami Małeckiego i sprowadzić na ich miejsce dwóch DOBRYCH skrzydłowych. Nie pogardził bym napastnikiem, który potrafi się znaleźć w polu karnym (vide Franek) bo takowego nie posiadamy.
|
tak na dobrą sprawę to poza Ilievem nie mamy dobrych skrzydłowych potrafiących minąć rywala lub dwóch i dośrodkować... Gdyby Stan sprzedał Kirma to bym się nie pogniewał, wręcz przeciwnie gdyby Kirm poszedł nawet za te 1,500 000 to nasz dyrektor przynajmniej miałby na prawdziwe wzmocnienie skrzydła... odchodzi przeciętny Kirm i przychodzi np. przebojowy Delev... ale to tylko takie moje mrzonki :P
a co do Stachowiaka to powiem tyle.. brać kur..a mać! i się nie zastanawiać.. gość rozegrał ostatnio pełny sezon i trzeba przyznać, że bez większych wpadek... a nie gra w Górniku wiadomo z jakiej przyczyny... jak na moje najlepszy obok Sandomierskiego POLSKI bramkarz w naszej buraczanej ekstraklasie... |
Cytat:
|
Ej mamy Filipa więc może jemu warto by było dać szansę? gdyby okazał siędobry to mielibysmy bramkarza na lata a jeśli nie to lepiej poszukać jakiegoś młodego utalentowanego. Co do KIrma to myślę że on w najwyższej foemie nie jest, trzeba pamiętać ile dla nas zrobił w ostatnim sezonie, nie naskakiwać na niego tylko daćmu czasu troche ( niech runda jesienna bedzie sprawdzianem dla niego). Nie wiem co wy na to ale ja chętnie bym widział Pawłowskiego u nas, widać że chłopak ma talent a i jeszcze jeden Polak nie zaszkodzi nam ( moja opinia nie jest wynikiem tylko ost meczu Pałwowskiego w Zagłębiu)
|
jakby Kurto był dobry, to by tą szanse dostał
|
Stachowiak do Wisły? Raz że to słaby bramkarz a dwa że nie będzie miał u nas życia po tej dawnej akcji z nożem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dla tych którzy nie pamiętają.
Cytat:
Tym przedmiotem zdaje się był plastikowy widelec od kiełbaski |
Ja mam tylko takie jedno pytanie odnośnie tego cytatu ze strony SKWK : trybuna została zamknięta przez Stachowiaka czy przez gościa który wrzucił nóż na murawę ? Odpowiedź wydaje się być prosta tylko wyraźnie ktoś uważa inaczej...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl