![]() |
Cytat:
Edit: Ok, powiedzmy, że już wierzę :D Myślę, że jak se Polonia samobója nie .......nie to będzie OK. :-) |
http://legia.com/www/index.php?akt=7454
A jednak nie zasłona dymna. Zobaczcie na napastników. Chyba pomocnicy się muszą odblokować , bo inaczej może być Legii ciężko. Oby tylko nie obudzili się obrońcy tak jak u nas. |
Już kiedyś grali bez napastników i wygrali 4-0 z Odrą. Paradoksalnie szło im lepiej niż z Chinyamą na szpicy wcześniej. Tak, że nie ma się co cieszyć na zapas.
|
Cytat:
|
Cytat:
Brak Chinyamy moze cieszyć Pawła Brożka ;) |
Tak samo mówiono, że bez Brożka Wisła nie ma szans na tytuł. Paradoksalnie, wolałbym żeby Chinyama, który jest ostatnio w słabej formie, grał. Bo teraz, cholera wie, może w Legię wstąpi jakiś nowy duch :)
|
Cytat:
Jakie tam osłabienie :) Gdyby nie Chini ,to bysmy zremisowali a nawet i gorzej :) On nawet własnym ciałem blokował piłke by nie wpadla do naszej bramki Cóż za heroizm :) |
|
gdyby nie Chini, to o Mistrza Polski walczyłby Lech z Wisła.
|
No i ładnie Arka 2-0 przegrywa :) cudowny wynik dla Lechii.
|
Po tym karnym dla Arki to niech sobie sędzie zaklepie już kuszetkę sypialną do Wrocławia ... normalne jaja
|
Takie karne, to nawet za czasow najwiekszych zniw mafii Fryzjera nie czesto sie zdarzaly.
Po czyms takim odechciewa sie wszystkiego...no chyba ze ktos lubi teatr :-/ |
Cracovia dz***ko mecz zgody w 1.lidze BLISKO :>
|
CBA powinno czekać na sędziego zaraz pod szatnią, to co on wyprawia na korzyść Arki (karny, wolne, brak kartek mimo ewidentnych brutalnych lub taktycznych fauli) śmierdzi na kilometr spotkaniem z wrocławską prokuraturą.
|
Niech mi ktoś wyjani jak kufa Adamski grał w tym meczu ?! :shock:
Tzn to, że go wypuścili po 48h to kumam. Ale jak klub sobi na to pozwala? Koleś zamknięty, raczej nie przez pomysłę a tu takie jajo ... |
Cytat:
|
do boju Lechia!!! musicie się utrzymac !!! musicie Lecha pokonać !!
|
Miałem dziś cudowny sen że Lech dzis wtopi 1:1 ...
|
|
zwyćięstwo Ruchu bardzo niedobrym wynikiem dla Wisełki!!!! pamiętajmy, że ruch w ostatniej kolejce jedzie do leg.ej i wtedy może być już pewien utrzymania i odpuści
|
Cytat:
obudż sie najpierw bo głupoty wypisujesz |
krzywy- nawet jesli bedzie pewna utrzymania to i tak nie odpuszcza, kazdemu zespolowi w ekstraklasie zalezy na pokazaniu sie korzystnie na L3..
|
Dopoki nie wejdzie Stilic Lech tego meczu nie wygra.
|
Obie ekipy grają kiche tak szczerze, ale lech wygra po jakims farfoclu :P
|
Cytat:
...a i ze Stilicem to nie jest takie pewne Dobry mecz Lechii i oby dzisiaj wygrali, bo o ile dzisiaj ich dobra forma i determinacja cieszy, to boję się co będzie za tydzień, gdy będą z nożem na gardle |
Takiej kaleki jak nr 10 w Lechii to w ataku nie widziałem od czasów Nędzy.
|
gdyby pilkarze Lechii umieli dobrze kopnąć pilke to juz by bylo ze 3-0, tyczy sie to glownei Rybskiego. Lech nie pokazał nic jak na razie.
koniecp olowy.... gwizdy |
Lechia dobrze dziś gra. Umiejętności są po stronie Lecha, ale zaangażowanie i wola walki zdecydowanie po stronie Lechii. Coś dziś gdańszczanie nie mogą sobie w piłkę trafić. Szkoda mogło byś spokojnie 2:0. Lech gra piach totalny. 2 celne strzały w tym pierwszy w 40 minucie to porażka. Najlepszy był okres gry od 30 do 35 minuty, kiedy to Lech został zamknięty we własnej szesnastce. Tacy zawodnicy jak Turina, Tanavski, Kikut, Regnifo nie mieliby miejsca w składzie Wisły. Jest jeszcze 45 min, mam nadzieje, że Lech już wyczerpał limit szczęścia w tym sezonie.
EDIT: To Wilk grał w pierwszej połowie? Niesamowite :D |
Pierwsze 20 min. cisnal Lech , potem opadli z sił , i mecz sie troche wyrownal ,ale wiaodmo ze lepszych pilkarzy ma Amica ,zatem bedzie jeszcze nerwowo
|
Cytat:
A jeśli chodzi o mecz, to Amika tak ma, że jak nie strzelą gola do 15 minuty to jakoś determinacja u nich siada i zaczynają odpuszczać i nie atakują już tak zdecydowania. Mam nadzieje że wykorzystali oni już swój limit szczęścia, farta, fuksa itp. i dziś będzie "normalnie" |
nie zapominajmy, że Lechowi nieraz udało się już wyrwać tę jedyną, ale ważną bramkę w samej końcówce spotkania. Z drugiej strony fart zawsze się kiedyś kończy :D
Szkoda, że Polonia Bytom nie ma ze cztery punkty mniej :) |
dajcie link do meczu Amici:D?
|
Cytat:
http://www.justin.tv/polstacja/popout |
dziekuje:*
|
Ale rwie transmisja na sopie. Wam też tak?
|
Cytat:
|
:D w Amice to chyba mają ze czterech Tejksiurów w składzie na dzisiaj :D
i oby tak do końca.... |
taaa...i jednego Kikuta. Masakrują mi nerwy Lechiści:D
dantejskie sceny się rozgrywają... |
Jak sie nazywa ten co komentuje ten mecz?? Przecież on to widać ze kibic Lecha.
|
Kapsa ma dzień konia dziś. To nieprawdopodobne, że jeszcze nic nie wpadło.
I oby tak do końca :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl