![]() |
http://********/news/show/3205__b_ni...ankowkiego__b_
w Jakiej sprawie Miało dość do spotkania miedzy Kibicami a Tomkiem ? pozdrawiam |
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5563 |
Cytat:
Pozdrawiam heh |
Pilna Sprawa - Dentysta
Jakich polecicie dobrych, refundowanych dentystów w Krakowie? Nie mam teraz kasy kompletnie, a ząb boli :/ Chodzi mi o rozwiercenie (ew. lecz. kanałowe) i zaplombowaniu. |
Cytat:
Na ul. Bałtyckiej jest, szybko i dobrze robi, przynajmniej tak mi się wydaje bo jakoś żyje:) Tel: 12 415 95 05 |
Cytat:
2.I ile się płaci za zwykłą plombę nierefundowaną? 3.Jaki ma stosunek do pacjentów: jest miły czy raczej nerwowy? 4.Czy przyjmuje pacjentów od razu, czy trzeba się rejestrować wcześniej. Jeśli tak to jak z terminami? I dzięki za radę. |
Gość jest spoko, chociaż z początku wydawał się dziwny. Plomby są chyba wszystkie, ale nie wiem jak cennik, ale chyba taki jak wszędzie, nie orientuje się
Za zwykłą nic nie płacisz, o ile jesteś ubezpieczony, za lepszą to chyba 40 ale nie pamiętam na 100% Jeśli to jest nagła sprawa to chyba od razu, zresztą musisz zadzwonić i tam Ci babka powie wszystko. Na normalną wizytę to ok.tygodnia Jeśli chodzi o czas wizyty to nigdy nie byłem dłużej niż 20 minut, ale fuszerki nie robi, przynajmniej nic mnie nie boli odkąd u niego byłem ostatnio, czyli jakoś 4-5 msc |
Cytat:
Jak ktoś jeszcze ma kogoś godnego polecenia to proszę pisać. |
Swego czasu leczyłem zęby a nawet więcej niż leczyłem brrrr w przychodni na Dunajewskiego koło PZU. Byłem zadowolony i pewnie chodziłbym dalej gdyby nie żona z koneksjami w firmie medycznej. Ech ten nepotyzm :D
|
Zna Ktos strone interetowa (nie interesuja mnie programy do sciagniecia), na ktorej mozna przerobic pliki typu "avi" ,a "mp4" i "3gp"??
|
Cytat:
|
Wszystko było OK. Mam nawet zęba który mi nigdy nie wyrósł :-))) Powaga :-))) (nie miałem zawiązka i jak wypadł mleczak w wieku lat dwudziestu kilku to trzeba było coś wymyślić)
Polecam bez ściemy, po prostu leczę się teraz u znajomego za zupełne free umawiam termin kiedy chcę i nie czekam w kolejkach. Tak dobrze to nigdzie nie ma. |
Cytat:
PS. Ma ktoś neta w netcontrol.pl? |
Aha :P A nazwisko tego lekarza? ;)
|
Troszku dziwne pytanko, no ale niespodziewany problem się zrobił :D
Zna ktoś jakąś cukiernie w której kupie ciastka/ciasto o 7 rano ?? Oczywiście ŚWIEŻE ! pytałem w swoich okolicznych cukierniach to dostawa po 8 ... okolice Śródmieścia/ Krowodrzy najlepiej |
Cytat:
dlaczego zamknęli bash.org.pl, wie ktoś? :( |
http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/Niepu...o-5/j9755.html
Możesz mi spiłować zęby pilnikiem ale nie pamiętam nazwiska dentystki. |
Cytat:
|
Może ktoś kupował i wie - gdzie jest ten zasrany cd key do Fify 2009? Nigdzie nie mogę go znajść, ani na instrukcji ani na pudełku.
Albo w którym pliku może się on znajdować?? Edit: Thx ziajam. Nie ma to jak przeszukać całą instrukcję i nie zobaczyć na tylną okładkę:P |
Cytat:
|
Jakiś łatwy w obsłudze program do robienie vlepek... Pomoże ktoś ?
|
łatwy jest MS Paint :P
A tak serio to każdy program jest łatwy tylko trzeba poznać podstawy. Czy wybierzesz Photoshopa, Paint Shop Pro, czy choćby Gimpa to i tak wyjdzie na to samo. Przy pierwszym uruchomieniu ogrom funkcji i opcji przytłacza ale z biegiem czasu staje się to łatwe. Nie polecma Corela i innych programów do grafiki wektorowej. One są z założenie do czego innego i niech tak pozostanie. Pytanie jeszcze czy chcesz tylko vlepki robić czy może coś innego a vlepki tylko przy okazji? Jeśli to pierwsze tylko to odpuść sobie grafikę. |
Narazie tylko vlepki... To jak który najlepszy ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co mam włączyć, aby pojawił mi się taki pasek w photoshopie?
http://www.imghost.pl/thumbs/6ab0f73a0a.jpg |
szukam jakiejs nawigadcji do auta za mniej wiecej 500-600 zl, wrunek - musi miec mapy niemiec i danii, ktos cos poleci?
|
Cytat:
|
Pytanie do prawników:
Dziadek przekazuje jako darowiznę swoje mieszkanie wnuczkowi, ale dalej w nim mieszka a wnuka nie melduje. Czy są jakieś możliwości, żeby anulował darowiznę? |
Cytat:
http://www.poradaprawna.pl/index_pyt...zycja&id=25193 i tobez znaczenia chyba jest czy jeste zameldowany czy nie. |
Cytat:
|
meldunek nie ma nic do prawa własności.
pozdr |
Cytat:
nie wiem jak dziewczyna, ale Ty chyba będziesz zadowolony :P pozdr |
Ejj mam pytanie. Czy myślicie, że są możliwe prywatne kursy przygotowywujące do DSD II w Krakowie? Wiem że są możliwe w takich LO jak I, II, V, VI, VIII, XVI ale mam na myśli kursy prywatne:)? Proszę o odpowiedź.
|
Cytat:
|
A ja mam pytanie czy ma ktoś filmik albo podklad dzwiękowy naszego bębniarza krzyczącego ZZZZKSSSS ???
|
Szlak mnie trafi. Wie ktoś może co jest nie tak jak głos elegacko wszedzie działa a jak włączam Fife '09 to nie? A drugie pytanie tez tyczy się Fify - jak grac online? ściągnąłem sobie to EA download i nie wiem czemu nie moge wpsiac kodu seryjnego do aktywacji i nie moge grac...
|
Do "komputerowców" i osób używających Oprogramowania Linux Ubuntu... Jak przeniose sie na ten program to bede mial problemy ze sterownikami do programów gier itp... Czy mogę bez problemu ściągać sterowniki i programy na Ubuntu?? I jak oceniacie ten program?? Pzdr
|
Jaki program poleciecie do zmiany formatu z AVI na DIVX/ XVID? I jakby Ktos mogl to "instrukcja" szczegolowa do tego ;) z gory dzieki
|
Gdzie mogę znaleźć w miarę dobre zdjęcia opraw Wisły ?? Chodzi mi przede wszystkim o tą z meczu z Widzewem (Bo nasz armia to potęga...) i tą z Legii (Bogowie trybun). Chcę sobie tapetkę zrobić. :D
Z góry wielkie dzięki. :) Edit: Dzięki MackoTSW |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl