![]() |
Mamy z juniorami prawie 30 zawodników + kilku testowanych.
Po co mieliśmy brać na sparing z 7 poziomem rozgrywkowym takiego Carlitosa czy Imaza? tylko blokowali by miejsce testowanym |
Na zdjęciach z poniedziałkowego treningu nie ma m.in. Carlitosa, Arsenica czy Suljica.
Nie śledziłem tego dokładnie - ale co się z nimi dzieje? |
Cytat:
Carlos był na meczu w Suchej Beskidzkiej. Jeśli to jest jakikolwiek pozytyw. |
Wisła na tt
"Denis rozpoczął przygotowania z drużyną, ale musiał wrócić do domu ze względu na sprawy rodzinne. Pozostała trójka trenuje indywidualnie, tak samo jak wspomniany niżej Basha." |
To info na tt - jakiej trójki to dotyczy? I z którego jest dnia?
|
Cytat:
26 czerwiec |
Ok, dzięki wielkie za info.
Czyli pozostaje kwestia Suljica, który przestał trenować w zeszłym tygodniu |
Cytat:
EDIT: Aaaa, faktycznie. Nie skojarzyłem, dzięki. |
Balaniuk ??
|
Cytat:
12345 |
Cytat:
|
Zasłabł, gdy się dowiedział, że jedyny powód jego przyjścia - Carillo - uciekł z klubu ;)
|
Suljic ma kontrakt od 1 lipca, czyli w sumie póki co nie jest naszym zawodnikiem:)
Ciekawe, jak ta sytuacja się rozwinie - choć on na papierze wygląda naprawdę dobrze i szkody by było, gdyby miał u nas nie grać |
Niby dlaczego miałby nie grać, skoro kontrakt podpisany a jeszcze mu nic nie wisimy? :)
|
Sulic żeby mógł trenować u Nas przed 1 lipca musi miec zgode porzedniego klubu raczej bo kontrakt do 30.06
|
No ale przecież trenował, więc pewnie zgodę miał/ma
|
dokładnie przecież są jego zdjęcia z treningu
|
Trenował kilka dni ale teraz już nie trenuje dłuższy czas, stąd pytania o powód
|
Zagramy jeszcze jeden sparing z Puszcza Niepolomice 3 lub 4 lipca - jakby to kogos interesowało
|
Coś ponoć jest w tej plocie o Suljiciu, nastepny co wzial slub z Carillo :D
|
Suljic będzie normalnie grał we Wiśle, nie ma żadnych kombinacji.
|
A wie ktoś co się dzieje z Imazem?
Na żadnym zdjęciu go nie ma, oficjalna też milczy na ten temat. Czyżby faktycznie znudził się grą u nas? Bo o Palcica to nawet nie pytam. |
Imaz dostał wolne na swój ślub.
|
Cytat:
|
Jeśli ktoś nie używa TT to słowa szefa biura prasowego:
"Część zawodników trenuje indywidualnie ze względu na drobny uraz lub po prostu fakt, że zaczęli przygotowania później niż reszta zespołu. Są to Velez, Arsenić, Basha, Carlitos, Kolar, Świątko, Bałaniuk. Imaz natomiast otrzymał wcześniej uzgodnione wolne ze względu na swój ślub." "Wczorajszy trening był pierwszym po sparingu, a plan jest dostosowany do każdego zawodnika osobno. Indywidualny trening ma na celu pomóc właśnie w nadrobieniu zaległości by zawodnik był gotowy do treningu na pełnych obrotach z całą drużną. Co do Carlosa Pamiętajcie, że nie wszystko co pojawia się w mediach społecznościowych jest tzw. "Insta" ;)" |
https://pbs.twimg.com/media/DgtGFHnX0AED1Rs.jpg:large
Nadal brak Arsenicia/Carlitosa/Kolara/Balaniuka/Veleza/Imaza/Palcicia na sparingach... Tu jeszcze Basha doszedł... Oficjalnie to indywidualne treningi, lekkie kontuzje i sprawy osobiste. Nieoficjalnie to można się nastawić, że żadnego z wymienionych w nadchodzącym sezonie nie będzie. |
Większe obrazki wrzucaj.
|
wiem że pewnie część z Was wczoraj o tej godzinie bardziej była zainteresowana meczem Niemcy-Korea , ale może ktoś widział ten sparing ?
jak to wyglada? jaki wynik ? jak prezentuja sie nowi zawodnicy ? jak wyglada interakcja miedzy nowym trenrem a druzyna ? |
Kobra ukąsił dwa razy, raz Kort po asyście Kostala, 3:1. Można gdzieś powtórkę zobaczyć?
|
Niestety nie, autor relacji live usunął konto i nagranie przepadło. Próbowałem to oglądać na żywo, ale niestety transmisja była tragiczna - non stop migał obraz i czarny ekran, można było co najwyżej dostać migreny lub epilepsji. Niestety zabrał się za to ktoś amatorsko, bo poprzednia osoba nie mogła.
|
Tak jak mówi Hives4 trudno to nazwać transmisją bo prawie cały czas obraz był czarny z migawkami z meczu, po 5 minutach dałem sobie spokój. Neta mam na wysokiej przepustowości
|
Przez 1 połowe były problemy techniczne, druga połowa szła juz normalnie.
|
Od 45 do 78 był obraz. Kostal ładnie poszedł w akcji bramkowej, ale to tylko Raków i tylko sparing jak nauczyło naz życie w jego wykonaniu.
Kort ladnie strzelił, choc pozostalo mu tylko trafić w piłkę Grał wg mnie efektywniej niż Wojtkowski w tym spotkaniu Poza tym Grabowski solidnie. Myślę że może wywalczyć 1 skład. Kondek na stoperze też ma jakieś szansę na angaz. Ogólnie Rakow nie byl zbyt wymagajacym przeciwnikiem, a że nasi młodzi dużo biegali i walczyli to kontrolowali spotkanie. |
Cytat:
|
Nie ma sie co podniecać wygrana tak jak nie ma co sie przejmować porażkami w sparingach. Jedno co cieszy, ze graliśmy w dużej mierze młodymi i nowymi zawodnikami, więc cieszy, że na tle nawet I ligowca coś pograli
|
My planujemy zacząć grać jakieś sparingi w normalnym składzie i zgrywać zespół czy może ja czegoś nie rozumiem i ta losowa zbieranina to jest nasz normalny skład?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl