Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1318)

ABGwislakABG 23.07.2014 10:13

430 tys. zł rekompensaty w przypadku zerwania umowy.

MiroPL 23.07.2014 10:14

A gdzie zgubił się koleś co to wąchał we Wrocławiu trawę? Już mu się argumenty skończyły?

Kocur 23.07.2014 10:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1369192)

To prezes kochający Wisłę nie zrzeknie się odszkodowania dla dobra klubu ? ;)

AntyMod 23.07.2014 10:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1369192)

to jest suma z przychodu z biletow za 1 mecz z przecietna iloscia kibicow ...wiec moze warto ..... bo w poniedzialem obstawiam frekwencje 2-2,5 tys ....choc szkodnik w mediach i tak wypusci plotke o5-6 tysiacach

ABGwislakABG 23.07.2014 10:28

W przełożeniu na frekwencję to 12-13 tys. widzów na 1 spotkaniu.

Dwa- serio Wam się podoba powrót komucha?

silver03 23.07.2014 10:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1369191)
Możesz rozwinąć?

A co tu jest do rozwinięcia? Nie ma kasy na zerwanie z nim kontraktu.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AntyMod (Post 1369196)
to jest suma z przychodu z biletow za 1 mecz z przecietna iloscia kibicow ...wiec moze warto ..... bo w poniedzialem obstawiam frekwencje 2-2,5 tys ....choc szkodnik w mediach i tak wypusci plotke o5-6 tysiacach

Przychodu, a nie zysku.

Valandil 23.07.2014 10:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1369199)
A co tu jest do rozwinięcia? Nie ma kasy na zerwanie z nim kontraktu.

Ale jest na płacenie mu pensji jeszcze minimum rok + tracąc regularnie kasę na sprzedanych biletach + tracenie wizerunku przez klub co przekłada się na brak sponsora, tak?

AntyMod 23.07.2014 10:37

Przychodu, a nie zysku.[/QUOTE]

ale zawsze mozna mu placic w ratach, tak jak On robi to zawodnikom , przelicz kase z biletow przy 13-15 tys ( nie wspominam o topowych meczach gdzie byloby 20-25 tys ) publicznosci i zastanow sie co jest bardziej oplacalne

aNouc 23.07.2014 11:32

Cytat:

Na koniec chciałem zapytać o jeszcze jedną kwestię. Z kim Pan rozmawia teraz o pogodzie?

- (śmiech) Powiem szczerze, że pogodę sprawdzam codziennie, z racji firmy, którą prowadzę. Pogoda w przypadku betonu jest bardzo istotnym elementem, dlatego że w zależności od temperatury otoczenia - szczególnie w okresie zimowym - dodaje się do niego różne dodatki chemiczne. Ale z racji tego, że Pan Bednarz nie ma pojęcia co to jest beton, poza tym, że sam jest betonem - patrząc na jego wypowiedzi - to nie będę z nim konsultował pogody. Są zresztą od tego różne portale. Na przykład pogodynka.pl, czy stacja TVN Meteo. Daję więc sobie spokojnie radę i prezesa Bednarza także odsyłam na pogodynka.pl, gdyby chciał sprawdzić czy w dniu meczu będzie padało, czy może będzie słońce? Pogodynka.pl jest bardzo dobrym do tego portalem. A tak na serio, to jest to smutne, że jedna osoba potrafiła skłócić nie tylko prezesa klubu z kibicami, ale także samych kibiców między sobą. To jest to w czym Bednarz może czuć się wygranym. Udało mu się skłócić między sobą sympatyków Wisły, co wydawało się rzeczą niemożliwą. Dziś są dwa obozy, jeden uważa, że są kibicami - drugi uważa że to oni nimi są, a tak naprawdę wszyscy nimi jesteśmy i wszyscy chcemy przychodzić na mecze, ale do tego trzeba mieć normalnego prezesa, który nas szanuje i który nie wyrzuca nas ze stadionu, twierdząc że woli grać tylko dla pracowników klubu. Biorąc pod uwagę ich ilość w Wiśle, to byłoby tylko kilka osób, bo wszystkich już powyrzucał.
http://www.wislaportal.pl/27360,Z_Pi...nie_tylko.html

Lukasz 23.07.2014 14:15

Jacek robi za sprzątaczkę.
Powoli przepychanka przez media staje sie niesmaczna.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zem_z_piastem/

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...ager/2(60).jpg

WISŁAZWE 23.07.2014 14:16

Nadaje się idealnie :)

Valandil 23.07.2014 14:24

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...ager/4(40).jpg

...

Zelari 23.07.2014 14:33

Wreszcie prezes znalazł jakiegoś sponsora! :)

wolfy 23.07.2014 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1369222)
Jacek robi za sprzątaczkę.
Powoli przepychanka przez media staje sie niesmaczna.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zem_z_piastem/

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...ager/2(60).jpg

Bardzo dobrze. Niech się pajac uczy zawodu. Niedługo będzie szukał nowej pracy...

Przepychanki to główny sposób Jacka na utrzymanie posady i działania wizerunkowe mające z niego robić bojownika ze stadionową patologią. Wszystko to kosztem Wisły. Współczuję frajerom, którzy tego nie rozumieją i popierają jego działania.

Ale że murek oczyścił, to akurat na plus. Przynajmniej jedna pożyteczna rzecz jaka zrobił będąc na stanowisku.

BW.WISŁA 23.07.2014 15:01

Myślisz ze ten pajac czyścił ten murek ? Debil sobie zdjecia porobił, zeby ludzie widzieli jaki to bohater

Mario Nh 23.07.2014 15:04

Jak mi tego newsa wraz ze zdjeciami pokazał na telefonie znajomy to w pierwszej chwili pomyślałem, że to ktoś sobie zrobił żart z prezesa.

:mysli: -> :haha:

No nie wierze jak można być takim kretynem.

Prezes ubiera gumiaki ( vel kalosze ) i robi sobie kolejne sweet zdjęcia.

No dobra, teraz już nie jest mi do śmiechu. Przecież on kompromituje także nasz klub, nie tylko siebie.

Na stronie oficjalnej za każdym razem słowo "prezes" jest napisane z dużej litery. Zostały tylko lizusy w SSA.
Poważnie zastanawiam się czy nasz Prezes nie ma problemów o głębokim podłożu psychicznym.

A wszystko okraszone podpisem "Przywrócić blask".

Hahaha.
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości? :D

wolfy 23.07.2014 15:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BW.WISŁA (Post 1369227)
Myślisz ze ten pajac czyścił ten murek ? Debil sobie zdjecia porobił, zeby ludzie widzieli jaki to bohater

Nie wydaje mi się, żeby się skalał uczciwą pracą.

lazy 23.07.2014 15:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1369156)
To, ze są ludzie (tacy jak ty) co dadzą się traktować jak 45 letnia potargana szmata do wycierania sobie gumiaków z błota i kaczego gówna, to nie znaczy, że każdy musi być taki ok? Ludzie mają swoje zasady, swoje idee w które wierzą i nikt im nie będzie mówił co jest dla nich dobre ok?

O co ci k... chodzi?
Czy ja kogoś wyzywam od szmat?

Odwołania się składa do Komisji Ligi, nikt nie mówi o podpisywaniu lojalek. Łykacie te Bednarzowe kity jak karmę.
Ja p.... Czy ktoś w ogóle czytał regulamin obiektu, regulaminy rozgrywek itp?

Kilka miesięcy temu pisałem co należy zrobić, żeby administracyjnie zagrać Bednarzowi na nosie.
http://wislakrakow.com/forum/showthr...96#post1354796

aNouc 23.07.2014 15:14

Jakiej Komisji Ligi? co ma do tego Komisja Ligi? to nie Komisja Ligi nalozyla kary, tylko Bednarz.
Jakie odwołania? od czego?
Komisja Ligi nie zna nawet jednego nazwiska kibica, ktory zostal ukarany przez Bednarza bo to nie ich sprawa.

Dopisek: z SKWK spotkali sie radcy prawni i chyba najlepiej wiedzą jak to wygląda.

Cytat:

Na stronie oficjalnej za każdym razem słowo "prezes" jest napisane z dużej litery. Zostały tylko lizusy w SSA.
Bingo. Robi czystki jak za czasow slusznie minionej epoki.. ciekawi mnie tylko czy jest w tym gronie niejaki Koper, ktory prowadzil niegdys strone o Wisle gdzie bylo duzo aspektow kibicowskich. Jeden z nas, a czy dzis w jednym szeregu stoi z Bednarzem to sie okaze..

63.5 Kg 23.07.2014 15:21

Przeciez ten debil bednarz to już jedzie po calosci...
Zamiescic na oficjalnej stronie klubu zdjęcia jak to on walczy z tymi złymi...

jacek przestan człowieku robic z siebie blazna...

lazy 23.07.2014 15:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1369234)
Jakiej Komisji Ligi? co ma do tego Komisja Ligi? to nie Komisja Ligi nalozyla kary, tylko Bednarz.
Jakie odwołania? od czego?
Komisja Ligi nie zna nawet jednego nazwiska kibica, ktory zostal ukarany przez Bednarza bo to nie ich sprawa.

Dopisek: z SKWK spotkali sie radcy prawni i chyba najlepiej wiedzą jak to wygląda.

Otóż ma.
Więcej niż się wydaje.
Trzeba tylko czytać regulaminy...

Ale jak wolisz polegać na innych, żeby załatwiali Twoje problemy to ok.

palikot 23.07.2014 15:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1369232)
O co ci k... chodzi?
Czy ja kogoś wyzywam od szmat?

Odwołania się składa do Komisji Ligi, nikt nie mówi o podpisywaniu lojalek. Łykacie te Bednarzowe kity jak karmę.
Ja p.... Czy ktoś w ogóle czytał regulamin obiektu, regulaminy rozgrywek itp?

Kilka miesięcy temu pisałem co należy zrobić, żeby administracyjnie zagrać Bednarzowi na nosie.
http://wislakrakow.com/forum/showthr...96#post1354796

1) Czy ja napisałem że ty wyzywasz kogoś od szmat? :)

2) Skoro mówisz o czymś innym to sprecyzuj. Bo ja nie śledzę twoich wpisów sprzed pół roku.

3) Jacek wykorzystał art 15. ustawy dot bez. imp. masowych, a nie wystawił zakazów klubowych, które dopuszcza regulamin rozgrywek. Dlatego to o czym mówisz nie ma związku prawnego. Żadne odwołanie prawne nam nie przysługuje z ramienia art 15 w.w.u. Przysługiwała nam tylko łaska pana, który dał nam możliwość "zrobienia mu loda" czym się ohydnie brzydzę z moralnego punktu widzenia.
To tyle.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zelari (Post 1369225)
Wreszcie prezes znalazł jakiegoś sponsora! :)

Znalazł raczej nową fuchę dla siebie, i to ewenement na skalę światową, bo za 40 000 być sprzątaczem... to jest ewenement :-D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1369237)
Otóż ma.

Otóż nie ma :)

lazy 23.07.2014 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1369238)
1) Czy ja napisałem że ty wyzywasz kogoś od szmat? :)

2) Skoro mówisz o czymś innym to sprecyzuj. Bo ja nie śledzę twoich wpisów sprzed pół roku.

3) Jacek wykorzystał art 15. ustawy dot bez. imp. masowych, a nie wystawił zakazów klubowych, które dopuszcza regulamin rozgrywek. Dlatego to o czym mówisz nie ma związku prawnego. Żadne odwołanie prawne nam nie przysługuje z ramienia art 15 w.w.u. Przysługiwała nam tylko łaska pana, który dał nam możliwość "zrobienia mu loda" czym się ohydnie brzydzę z moralnego punktu widzenia.
To tyle.

ad1) "są ludzie" (tacy jak ty)... itd." To Twoje słowa czy młodszy brat dorwał się do komputera?

ad 2) vide link

ad 3) Po pierwsze art. 15 ww ustawy dotyczy "sprzedaży biletu". To po pierwsze - jak ktoś miał wcześniej karnet to przepis ten nie miał zastosowania.
Po drugie są tam wymienione enumeratywnie przypadki odmowy sprzedaży w tym m.in. zakaz klubowy. Po trzecie zawsze przysługuje odwołanie od orzeczeń administracyjnych tylko trzeba wiedzieć na jakiej podstawie.

palikot 23.07.2014 15:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1369240)
ad1) "są ludzie" (tacy jak ty)... itd." To Twoje słowa czy młodszy brat dorwał się do komputera?

ad 2) vide link

ad 3) Po pierwsze art. 15 ww ustawy dotyczy "sprzedaży biletu". To po pierwsze - jak ktoś miał wcześniej karnet to przepis ten nie miał zastosowania.
Po drugie są tam wymienione enumeratywnie przypadki odmowy sprzedaży w tym m.in. zakaz klubowy.

1) Stwierdziłem, że jak się dajesz, to znaczy, że hańby ci to nie przynosi, więc jak możesz czuć się obrażony? Nie kumam.

2) Ale link to podałeś przed chwilą a nie w poście na któy odpisywałem pierwszy raz

3) art 15, p.3 p.p. 3 mówi jasno:

Cytat:

3. Organizator meczu piłki nożnej lub podmiot przez niego uprawniony do dystrybucji odmawia sprzedaży biletu wstępu lub innego dokumentu uprawniającego
do przebywania na nim:
1) osobie, wobec której zostało wydane orzeczenie:
a) zakazujące wstępu na imprezę masową,
b) zobowiązujące do powstrzymania się od przebywania w miejscach przeprowadzania imprez masowych, wydane przez sąd wobec skazanego w związku z warunkowym zawieszeniem wykonania kary pozbawienia wolności albo wobec nieletniego na podstawie art. 6 pkt 2 ustawy z dnia 26 października 1982 r. o postępowaniu w sprawach nieletnich (Dz. U. z 2010 r. Nr 33, poz. 178, z późn. zm.2));
2) osobie, wobec której zastosowano zakaz klubowy lub zakaz zagraniczny
3) osobie, co do której zachodzi uzasadnione podejrzenie, że w miejscu i w
czasie trwania imprezy masowej może stwarzać zagrożenie dla bezpieczeń-
stwa imprezy masowej.

Na podstawie art 15. p3. pp.3 Jacek Bednarz stwierdził, że nie wpuści 420 osób na mecze, ze względu, że istnieje podejrzenie uzasadnione, ponieważ mogą oni stanowić zagrożenie.
Umacniając tą tezę odsyłam do jego konferencji, i spotkań podkomisji sejmowych gdzie nie krył się z tym że ten artykuł wykorzystał.

Cytat:

zawsze przysługuje odwołanie od orzeczeń administracyjnych tylko trzeba wiedzieć na jakiej podstawie.
Dobra, bo widzę, że z na nic moje wysiłki :-D Nie będę cię przekonywał. Skoro jesteś taki mądry to znajdź mi podstawę prawną do zastosowania odwołania do art 15. p3. pp3. ;) Życzę powodzenia ;)
Pozdro

Ajax 23.07.2014 16:14

@palikot jeśli przeczytałbyś posty lazy przed odpisaniem wiedziałbyś że on napisał, że odwołanie przysługuje

Cytat:

Karnetowy już mają bilety więc na podstawie tego co piszesz nie można odmówić im sprzedaży czegoś co już mają

Cytat:

3. Organizator meczu piłki nożnej lub podmiot przez niego uprawniony do dystrybucji odmawia sprzedaży biletu wstępu lub innego dokumentu uprawniającego
Tak narzekasz na jakość dyskusji a nie czytasz postów.

ABGwislakABG 23.07.2014 16:25

Tyle dyskusji i przytaczań odnośnie regulaminów, a w dyskusji chodziło o sens podpisania tzw. lojalki.

Ci, którzy do prezesa nic nie mają taki sens widzą. Ci, którym z nim nie po drodze nie.

1000 razy wałkowane- może być i 1001 jak nie dociera:

Jeżeli masz w dupie odświeżanie w ten sposób PRL v. 1.0,nie żal Ci cennego czasu na zjawienie się na R22 to podpisz. Masz gdzieś to, że "wasza miłość" ma swoich "poddanych" w tym samym miejscu "gotowość do grania przy pustych trybunach tylko z pracownikami klubu" to podpisuj. Jeżeli masz zamiar się przed nim płaszczyć, mimo iż nie wystrzeliwałeś, rzucałeś racy - podpisuj. Jeżeli masz gdzieś innych, którzy dostali ten zakaz z dupy- podpisuj.

Jednakże nie dziw się, że jest grupa osób, której się to nie podoba. I którzy kierują się innymi "zasadami" w przeciwieństwie do Ciebie, ok?

lazy 23.07.2014 16:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1369246)
Tyle dyskusji i przytaczań odnośnie regulaminów, a w dyskusji chodziło o sens podpisania tzw. lojalki.

Ale ja ABSOLUTNIE nie widzę żadnego sensu podpisywania lojalek. Wręcz przeciwnie uważam to za urągające godności.
Tylko że nie można pozwolić "syndykowi" być ponad prawem.
Nie wiem może kogoś raduje wyzywanie go od cw..i itp. Ja myślę że większą satysfakcję można by mieć z wykazania mu że jest kiepskim prawnikiem. Co dodatkowo miałoby niezły efekt medialny.

@palikot
kpa, przepisy dot. rozgrywek, regulamin - naprawdę jest wiele możliwości.

Pytanie ogólne - w jaki sposób określono personalnie te 400 osób. Jeśli dobrze rozumiem to policja spisała dane tych osób (znajdujących sie poza terenem imprezy masowej) i przekazała je klubowi?
A co z ochroną danych osobowych?

master17 23.07.2014 18:57

Ludzie dajcie już sobie na wstrzymanie. Minęło już trochę czasu i każdy już wybrał swój obóz (bojkotuje lub nie) i nic, ani nikt więcej nie przekona w żadną stronę. Kiedyś minie cała ta chora sytuacja i znowu wszyscy będziemy razem na stadionie właśnie dla Wisły.

milosz 23.07.2014 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1369179)
Miłosz, z dobra klubu wynika honor? Proszę Cię ... Jak Wy walczycie o honor w ten sposob to jak powinien unieść się honorem Smuda czy Bednarz? Może czuć się usprawiedliwiony w tym co robi?

Możesz odnieść się w kwestii godności do tego obrazka:

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...MQwp-5xj1v1nxg

Tak wygląda walka o honor?

P.S.
"zwyczajną małostkowością jest tego nie dostrzegać."

O czym ty piszesz :idea: ?? Jakie "Wy" ?
Ani ja tego nie pisałem, ani nie widzę powodu abym miał wydawać specjalne oświadczenie w kwestii tego wandalizmu ? A może ty jesteś autorem tych bazgrołów ? Nic o tym nie wiem abyś wydał specjalne potępiające oświadczenie, podpisane imieniem i nazwiskiem...
Jak już pisałem, najśmieszniejsze jest to iż niektórzy na tym forum uwierzyli w bajkę Bednarza, że wszyscy go bojkotujący, to albo bandyci, albo wandale..

South 23.07.2014 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -Goral- (Post 1369154)
Jak można być tak naiwnym ? Jaka własna wojenka ? Jak jakiś pracownik może sobie prowadzić własną wojenkę ?
Takie słowa można tylko i wyłącznie o właścicielu napisać.

Jesteś tego pewien ? Zwłaszcza po dzisiejszej galerii jacka ? Czemu ona ma służyć ? Jeszcze mógłbym zrozumieć jakieś jedno foto na fb, ale publikować całą galerie na oficjalnej stronie klubu ?

Żenada

speedfashion 23.07.2014 20:38

To taka metafora - Jacek oczyszczający całą Polskę z kibicowskiej swołoczy. Następne galerie będą pochodzić z centrum miasta, Zakopanego, Warszawy i Sopotu.

Tak na serio - nie wiem nawet, jak ubrać to w słowa.

palikot 23.07.2014 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1369245)
@palikot jeśli przeczytałbyś posty lazy przed odpisaniem wiedziałbyś że on napisał, że odwołanie przysługuje

1)Tak napisał że odwołanie przysługuje. Ale ja mówię, że nie ma odwołania. Klub ma prawo nie sprzedać biletu komu chcę na co pozwala art 15.p3.p.p3 jak już pisałem. Od tego nie ma drogi odwoławczej. Droga odwoławcza przysługuje, jeśli zostaną wydanie zakazy klubowe i sądowe.

Cytat:

Karnetowy już mają bilety więc na podstawie tego co piszesz nie można odmówić im sprzedaży czegoś co już mają
2)Tym co kupili karnet, a uniemożliwiono im wejścia na stadion, jedyna droga odwoławcza jaka przysługuje takim pechowcom to ta z ramienia kodeksu handlowego. Sąd z reguły przyzna ci odszkodowanie, jeśli klub wydał ci wejściówkę i potem zakazał wejścia na mecz. *Ja akurat uważam że ta droga nie jest zbytnio tym o co nam chodzi.

3)Trzecia droga to zaskarżenie przepisu art. 15.p3pp3 do Trybunału konstytucyjnego ;)

P.s To, że ten bubel zwany ustawą o bez. imp. mas. jest efektem pracy idiotów którzy wymyślają przepisy lekko mówiąc niespójne to co ja wam poradzę :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1369249)

@palikot
Cytat:

kpa, przepisy dot. rozgrywek, regulamin - naprawdę jest wiele możliwości.

Szukaj :)

Cytat:

Pytanie ogólne - w jaki sposób określono personalnie te 400 osób. Jeśli dobrze rozumiem to policja spisała dane tych osób (znajdujących sie poza terenem imprezy masowej) i przekazała je klubowi?
A co z ochroną danych osobowych?
No prawo ochrony danych osobowych zostało złamane, bo zostały bezprawnie przetworzone, na co nie wyraziliśmy zgody, przejrzałem swego czasu ustawę o ochronie danych osobowych i jestem w 99% pewny tego co mówię, ale...
...ale co z tego, jak już po fakcie? Jacek dane już ma, posądzimy się 3 lata jak Jacek będzie już na emeryturze na Hawajach

WISŁAZWE 23.07.2014 21:41

Panowie! Bo wam umknie na SB ujawnił się pewien osobnik, który stwierdził że opozycją steruje Piotr Wawro. Czyli, żebyście bednarzowcy Byli w temacie już nie WISŁA SHARKS stoi za akcją bojkotu, tylko Piotr Wawro!

:lol: :lol:

Akcja jest na tyle rozwojowa, że jutro może się okazać, że za całym bojkotem czai się osoba Ludwika lub Bogusława Cupiała. Bądźcie czujni!

domin_czyzyny 23.07.2014 22:14

Żenada...co ten pajac robi ? Idzie lo bandzie po całości...kompromituje klub :(

tas de fleia 24.07.2014 06:46

Ale ten gość jest żałosny. Co się dzieje, że właściciel trzyma TAKIE COŚ na TAKIM STANOWISKU, to jest po prostu nierealne.

8samuraj 24.07.2014 07:31

Wisła Kraków ociąga się z potwierdzeniem informacji o zatrudnieniu Tadeusza Czerwińskiego, choć ten faktycznie podjął już pracę.

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...pial,id,t.html

Mario Nh 24.07.2014 07:52

I kto to wszystko akceptuje? Właściciel, Rada Nadzorcza? Jeśli tak to samo odejście Bednarza nic nie zmieni...

63.5 Kg 24.07.2014 07:55

Sytuacja zaczyna wygladac bardzo niepokojąco...
jacunio zaczyna się zachowywac tak jakby to Wisła była jego wlasnoscia i on tam ma ostatnie slowo do powiedzenia...

KOMINEK 24.07.2014 08:10

Ale jeśli bardzo będzie przeginał to może się zdziwić bo w pewnym momencie Cupiał może nie wytrzymać a akcja z myjką bardzo go do tego momentu przybliżyła

domin_czyzyny 24.07.2014 08:16

Tak naprawde lysy pokazał do czego jest stworzony...tym kompromituje klub. On chce jak największe szkody wyrządzić Wiśle. GÓWNO PRAWDA już nas atakuje...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:51.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl