![]() |
Cytat:
Jesli tak to tu wszystko jest wyjasnione http://www.betfairpromo.pl/ cortezz No pewnie nie :/ ale możesz spróbować może sie akurat uda :) |
Witam
Który buk internetowy daje najlepszy bonus na początek teraz? |
Donki, nie mialem :( wiec pewnie nie dostane bonusu?
|
Cytat:
Jakieś typy na jutro panowie macie? Chodzi mi po głowie taki dublecik: Barca z handi i Malmoe FF z ligi szwedzkiej. |
mecz: Pittsburgh Penguins - Washington Capitals
typ: Pittsburgh Penguins - koncowe zwyciestwo kurs: 1,70 ................................... mecz: Toronto Maple Leafs - Philadelphia Flyers typ: X2 kurs: 1,40 |
Gdzie moge znaleźć lajfskory z Cheelenger Monza - singiel?
|
Cytat:
na dole jest ten turniej |
|
dlaczego obstawiając na bet at home taki kupon:
awans Manchesteru CSKA-Inter 02 Bordeaux-Lyon 02 Barca-Arsenal obie drużyny strzelą bramki Marsylia-Sochaux 1 klikam normalnie kategorie kuponu kombinacyjny daje stawkę, postaw zakład i wyskakuje pod każdym meczem "typy nie mogą być kombinowane" o co chodzi, nigdy wcześniej coś takiego mi się nie pojawiało. Pojawia mi się tak pod każdym z meczy z wyjątkiem Marsylii |
https://recruiter.betsafe.com/welcome/?recruiter_id=XsW-JPABwDdf02D6ZIEDUw==
Betsafe daje bonusa 5 zł za darmo za samo założenie konta.Sprawdziłem i dostałem pieniążki. |
Po bardzo niefartownym weekendzie, taki kuponik z nadzieją na odkucie się:)
Barcelona - Arsenal 1 CSKA - Inter 2 Ruch - Pogoń 1 Kurs: 4.41zł Stawka: 20zł Wygrana: 80zl |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Edit; Było blisko, do 86. minuty wygrywali 2-1. :[ |
Lechia-Jagiellonia 1X
Ruch-Pogoń 1 Kurs: 1,87 Stawka: 3€ Wygrana: 5,61€ ---------------------------- Barcelona-Arsenal 1X CSKA- Inter 2x Kurs: 1,51 Stawka: 4€ Wygrana: 6,04€ Dzisiaj tak asekuracyjnie, bo coś ta europejska liga jest zbyt niepewna ostatnio. ;) |
Macie moze jakies typy na singiel ewentualnie na double ? co myslicie o Hannover-Schalke ?
A.Villa - Chelsea ? Blackburn - MU ? Roma-Atalanta ? i Chlesea z Boltonem ? bardzieja pasuje double jezeli macie jakies typy lepsze albo spostrzezenia to bylybym wdzieczny za nie. |
Drodzy bumacherzy :D Chciałbym sie was poradzić kto rozpocznie dzisiejszy mecz BARCA - Arsenal?
Pozatym LECHIA 1X SLOVAN BRATISLAVA X2 |
Rzuć sobie monetą masz 50% szans:p
|
Cytat:
Lepiej zagraj w ruletkę na kolory. Kurs taki sam i szanse takie same, a nie będziesz musiał czekać do meczu. |
BROŃCIEPANIEBOŻE z tą ruletką na serwisach bukmacherskich... to jest takie oszustwo że szok!
|
Bet at Home:
Malmö FF - Halmstads BK 1 1,45 FC Lustenau - FC Dornbirn 1 1,65 AKO: 2,39 Betsafe: Barcelona - Arsenal 1 1,35 Ruch - Pogoń 1 1,35 CSKA - Inter X2 1,35 AKO: 2,46 |
Na dzis
Barcelona 1 Ruch 1 Man Utd strzeli ako 1,93 |
no w końcu puściłem tyle że w fortunie
awans Manchesteru CSKA-Inter 02 Bordeaux-Lyon 02 Barca-Arsenal obie drużyny strzelą bramki Marsylia-Sochaux 1 za 5 zł do wygrania 38zł |
Cytat:
Barca rozpocznie - siadło:D |
Cytat:
|
Nie tylko tobie ruch zawalił kupon (miałem identyczny do twojego)
|
Cytat:
ja to samo dałem, ale za drobne. Poraz kolejny przekonuje się żeby polskiej pilki nie grac:-/ |
Jedna akcja sobie Pogon stworzyła i udupiła nam kupony !
|
Dla odmiany mnie akcja Pogoni ucieszyła, weszło over 1.5.
|
srał pies Ruch i tyle w temacie dzisiejszych meczy...:D
|
Na jutro leci
Unirea Urziceni - Gaz Metan Medias 1 Poli Timisoara - International Curtea de Arges 1 Marseille - Sochaux 1 Manchester United - Bayern München x2 10 e.w 50 |
Cytat:
|
ja dziś gram z pewnością Glasgow Rangers+Olympique Marseille kurs 1,62
i zastanawiam się nad zakładem, że Manchester i Bordeaux strzelą kurs ok. 1.45 |
Cytat:
|
Polonia Warszawa-Czarni Słupsk 2
Manchester Utd.-Bayern over 2,5 i to by było na tyle:) |
Man Utd strzeli
Oeste-Rio Branco 1 ako 1,56 noo :) |
co sadzicie o takim kuponie
Zagłebie-cracovia- 1 St.Truiden-Anderlecht-10 Man.City-Birmingham-1 Ruch-Odra-1 Kurs 8,42zł |
|
Cytat:
Buki masowo wycofywały ten zakład ze swoich ofert. Ja zagrałem w betssonie po kursie 2,35. Ostatni raz jak widziałem, to było 2.00, więc oby nie było niespodzianki :D Dzięki za informację w każdym razie. ;) |
Rangers z handi
Chamakh (Bordeaux) strzeli MU-Bayern - będzie czerwona kartka :D Pierwszy raz w życiu zagrałem tego typu kupon, stawka 5 zł, kurs 16,40. |
Marseille - Sochaux 1
Manchester United - Bayern München x2 15 e.w 40 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl