![]() |
No dla Ciebie specjalnie, bo pewnie nie zaglądasz bo tam przeklinają...
|
Ja tez czytam, to źle? portal bardziej wiarygodny niż większość innych.
|
Cytat:
Robak to po polsku ma problem, żeby poprawnie się wysłowić a co dopiero wystękać chociaż słowo po angielsku. Mario widać podstawy jakieś opanował. Ciekawy jestem jak mu pójdzie w nowym klubie, pierwsze pół roku będzie się chciał pokazać więc forma taka jak u nas przed końcem kontraktu, a później znowu babole ? :) Mimo wszystko życzę im obu powodzenia w Konyi. Ćwielongiem zainteresowana Korona Kielce: http://www.90minut.pl/news/144/news1...Cwielonga.html |
Cytat:
|
Cytat:
A śmiać to pewnie,że się można,bo facet jeden z drugim są zawodowymi piłkarzami a nie wiedzą,że znajomość języka angielskiego to konieczność. Niemniej piłkarzy jestem w stanie rozgrzeszyć,bo to fizole w większości nie wymagający od siebie niczego. Ale wiecie kiedy jest prawdziwa beka?jak dziennikarz z Polski zadaje pytanie po angielsku:)to już jest wstyd. Coś mniej więcej ka Pawełek. Oglądnijcie sobie relacji z konferencji prasowych:) U nas w kraju z angielskim jest tak,że wszyscy go znają,ale nikt się nie dogada:) |
Cytat:
mieli rację, że się nie uczyli angielskiego bo i tak by się w Turcji nie dogadali za bardzo To dopiero cwaniaki nie ? :lol: Edit: Obejrzałem Pawełka i Robaka. Nie szło Mariuszowi tak najgorzej. Na pewno trudniej jest się uczyć jezyka w Polsce, gdzie nie ma możliwości sie nim posługiwać na codzień dostatecznie często. Oczywiście chodzi o mowę, czytać i pisać łatwiej. Jedyny duży błąd to taki, że zamiast with mówił against co musiało robić trochę zamieszania, |
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/Defau...&r=1&hid=85462
Mowią cos o Brozkach ale po turecku zna ktos ten jezyk ? :> |
|
Cytat:
|
Weszło!
Mamy dla was dobrą wiadomość - ustaliliśmy dziś z Andrzejem Iwanem, że na Weszło będzie ukazywała się jego AUTOBIOGRAFIA. Szykuje się naprawdę mocna książka, jeśli czytaliście "Kowala", to wiecie, o co chodzi. Sam Andrzej już nie może doczekać się początku prac. W ogóle w najbliższym czasie będzie pojawiał się na naszych łamach dość regularnie. Info z Facebooka. Będzie co czytać :) |
Cytat:
Nie znam jezyka ...ale wygladało jak by sie nabijali ktory to Piotr i Pawel :) |
Cytat:
Już kiedys podobnie gadał niejaki Krissu "przy okazji" Peszki w Kolonii. Też coś tam "o pewnych rzeczach, które wypada ambitnemu piłkarzowi umieć" (w domysle - niemiecki). Trzymając się terminologii z ks. Tischnera - g*wno prawda... Języka to mogę sie uczyć teraz ja, rzeczony Krissu czy Marszałek, bo za młodu nie chciało się nam trenować piłki :) Takie realia. Tu o kasę chodzi, nie czarujmy rzeczywistości tymi gadkami o "pewnych standardach w dzisiejszym świecie itp". Goście (jak ich nazywasz dalej - "fizole") potrafili dojść do poziomu finansowego, którego 99% z nas nie przekroczy. I za to jakiś szacun ode mnie mają, bo to nie oni muszą się martwić swoim bytem za 10 lat, tylko ja. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przecież Pawełek wszystko rozumie to że nie dokładnie mówi to inna sprawa. Żeście się czepili. Chyba,że chodzi wam o Robaczka :) Ale czemu w jego wypadku mnie to nie dziwi hm ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Śmiejecie się z Maria, a za rok będzie nawijał lepiej od was, a Robak nauczy się do tego czasu podstawowych zwrotów :D
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...r/pawelek9.jpg
sucesów ... ktoś się na tym plakacie czasem nie przejęzyczył ? |
Faktycznie, sucesów jak nic tam jest, ale obciach..
|
Cytat:
btw: Powodzenia Mario tylko nie pokazuj fakera tamtejszym kibicom bo nie wrócisz do Polski w jednym kawałku :rotfl: |
sucesów tak z angielska od success ? :D
|
moim zdaniem zrobione umyslnie
|
dzięki temu jest oryginalnie.prawidłowo to każdy głupi by napisal.
|
Co do tych ,,sucesów" to zaraz pewnie weszlo.com zacznie działać. ;)
|
na polsacie w sobote będzie okazja, mam nadzieję zobaczyć Głowe i Brożków ..
nie wiem czy nie wykupili wszystkich ich meczów ? bo to chyba z ligii |
Dla mnie to "sucesów" nie zalatuje oryginalnością ale całkowitą amatorką. Chyba nie znam się na oryginalności. Dla mnie zwykły faux pas.
|
Cytat:
Cytat:
|
Mogli napisać "sókcesuw". To by dopiero była trafna ironia jeszcze połączona z fuckiem. :-)
|
Cytat:
A jak dla mnie nie ma szans aby tego ktoś nie zauważył. Wg mnie zrobione jest to specjalnie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl